Ваканция, ура или тези, които не отлетяхме...Немска тема №39

• 12 550
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Това с имиграцията не го раzбрах, каква е връzката между имиграция и секцио?  newsm78

За таzи манипулация zнам, 4е е доста трудна и не е беzопасна, не във вси4ки болници я правят.

# 181
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Виви, дано си починеш успешно... понякога и аз имам такива моменти.

колкото до споровете тук...ами незнам, май съм започнала да забравям начина на мислене и действие в Бг... незнам за добро или лошо...
ама някой път се стряскам... Whistling

# 182
проблема ми е там, че и аз не разбирам връзката. Относно риска , не би ли трябвало майката да прецени до каква стпен и е рисковано да прави операция и до каква степен би се доверила на лекарите , за да об-рнат бебето? Но модата в Бг е секцио и всеки повод се посреща с фанфари и изобщо никой не се информира има ли и друг начин.  Аз спирам отбивката.
ще оптам да си почина. аз зарязах плетките, пребориха ме, на този етап. Сега бродирам, но и тиук имам сложни моменти. Например малки мръсни ръчички и отпечатаци ... после миене и размазване на боите .... абе гадост, да не говорим ,че кръстчетата ми не на всякъде стават кръстчета  Cry

# 183
Момичета, някой от вас почива ли в Созопол? Ако да, дайте моля ви координати на хотел, квартира , готини кръчми и т.н.   bouquet
Към момичетата от София-имате ли читава козметичка? Координати  Praynig ? Моята роди и се покри... Rolling Eyes
И още един въпрос. Какви са последните разпоредби за течностите в куфара и в ръчния багаж? Искам да си взема малко лавандулов спирт и розова вода на връщане. Имам ли право и в кой багаж? newsm78
Благодарско още веднъж!  bouquet

# 184
И още един въпрос. Какви са последните разпоредби за течностите в куфара и в ръчния багаж? Искам да си взема малко лавандулов спирт и розова вода на връщане. Имам ли право и в кой багаж? newsm78
Благодарско още веднъж!  bouquet

В ръ4ен багаж само в ШиШета по 100мл, т.е. самато ШиШе не трябва да е по голямо от 100мл. Ако искаШ и 5л да носиШ, но съответно в 50 ШиШенца  Crazy
За куфара няма проблем  Wink

# 185
Данке!  bouquet

# 186
  • Germany
Зима, мойта козметичка се намира точно зад пазара Ситняково. Един много готин салон, срещу "Червената къща". За съжаление нямам телефон, аз живеех наблизо и направо си ходех. Много са сладки там мацките Peace

Вивита, защо не оставиш хората да си раждат както искат - това все пак си е личен избор, всеки си има глава на раменете да си преценява. Peace

За сестрите - по-големи тъпотии и злобни неща не бях чела. Как може тия хора толкова да са злобни и да се хранят от човешкото нещастие и неуспех.

# 187

Вивита, защо не оставиш хората да си раждат както искат - това все пак си е личен избор, всеки си има глава на раменете да си преценява. Peace

dezita какъв ти е проблема? чета, чета , не zабеляzвам да съм написала манифест на комунистическото раждане   newsm78 Друго ме беше впечатлило, но теб другаде явно те боли. Поне не си го иzкарвай на мен. ОК? 

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 09:21 от vivita

# 188
Добро утро,
Ася, в БГ всичко е прекрасно, докато не стане дума да се плаща  - и медиците, и столчетата за кола, и помощ за болен човек, и ремонт на площадки...просто е пълно с дребни тарикати и така. Приеми го и подминавай с усмивка, всеки който ти каже, че си сгрешила като си емигрирала.

Имам въпрос към мамите от Дрезден - кажете за една кратка разходка какво да видя по-напред? И някое и друго хубаво кафе/ресторант/тратория, в които да се отбия Laughing.

Имам въпрос и към тези в Берлин - колко дни да си отделя за разглеждане на града - 2,3 или 4, и какво да позяпам в Източната и в Западната част?

Благодаря  bouquet

# 189
Добро утро,
Ася, в БГ всичко е прекрасно, докато не стане дума да се плаща  - и медиците, и столчетата за кола, и помощ за болен човек, и ремонт на площадки...просто е пълно с дребни тарикати и така. Приеми го и подминавай с усмивка, всеки който ти каже, че си сгрешила като си емигрирала.

Благодаря  bouquet

Сърфи, проблемът според мен не са тези постове, дето съм цитирала. проблемът е, че много хора го мислят и го казват със същите думи. идея си нямам какво се случва в бг медийното пространство, но имам чувството, че им промиват мозъците  Thinking

За Дрезден и Берлин не мога да помогна, още не съм била там... Sad

# 190
Сърфи , ако ходиш натам , на мен страшно ми хареса Потсдам. Ако имаш време  ...

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 19:44 от vivita

# 191

Лиска, нали питаше zа какво, като България е в ЕС ти е немски паспорт? Защото никой не е zастрахован, че няма да опре до помощ от държавата в един момент и zависи до коя държава ще опреш.

много точно, това е моят единствен аргумент... предполагам, че скоро ще надделее Sad
някой има ли идея как стои въпросът с наследяването на имоти в Бг след отказ от бг гражданство? Thinking
за сега само това ме притеснява...

# 192

Лиска, нали питаше zа какво, като България е в ЕС ти е немски паспорт? Защото никой не е zастрахован, че няма да опре до помощ от държавата в един момент и zависи до коя държава ще опреш.

много точно, това е моят единствен аргумент... предполагам, че скоро ще надделее Sad
някой има ли идея как стои въпросът с наследяването на имоти в Бг след отказ от бг гражданство? Thinking
за сега само това ме притеснява...

скоро няма да има проблеми. и сега е въzможно, само трябва някой адвокат да пооправи документацията.

# 193

скоро няма да има проблеми. и сега е въzможно, само трябва някой адвокат да пооправи документацията.

е това поне е успокояващо. макар че намирането на свестен адвокат е почти  mission imposible...
мерси Виви  bouquet

# 194

е това поне е успокояващо. макар че намирането на свестен адвокат е почти  mission imposible...
мерси Виви  bouquet

моля, аz не съм пробвала и не zнам конкретно как, zнам само, че доста чужденци имат имоти в БГ и наследяват роднини и купуват ... а го рпавеха и преди години.

Общи условия

Активация на акаунт