Ваканция, ура или тези, които не отлетяхме...Немска тема №39

• 12 532
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Моин моин,

ни вчера използвахме хубавото временце и водихме дребната на басейн. Голяма жаба се извъди - само във водата иска да седи Crazy

Сърфи, не съм била още по тия места и не мога да помогна Sad

Вивита, Ася, аз не бих си губила врмето в спорове във форума по тия теми.  Peace Мисленето на българина страшно се е променило, за съжаление към лошо по моите наблюдения.
Честно казано ми омръзна и в отчетната от супер-майки, които не биха оставили на никой детето, за да работят, а пък като не могат да излязат на кафе и издивяват в лошото врeме за 1 ден вкъщи със същите толкова обичани деца #2gunfire Пък тия дето сме си дали децата на чужди хора и ходим да работим вместо да си седим вкъщи сме втора категория и мнението ни не се слуша, че им разваляме приказките за нааканите памперси само Crazy

А бтв, с немското момче в турския затвор какво стана? Гърмяха 1 сдмица и после нищо newsm78

# 196
  • Германия
Моин моин,
......

А бтв, с немското момче в турския затвор какво стана? Гърмяха 1 сдмица и после нищо newsm78
С четвърт ухо чух от ТВ, че делото отложено било..

За Дрезден, e това съм обикаляла http://www.dresden.de/dwt/de/sehenswuerdigkeiten/altstadt.php

# 197
Сърфи, довечера ще ти направя предложения за двудневна, тридневна и четиридневна програма из Берлин.
През седмицата ли ще си тук или уикенда?

Привет, дами Hug
Трудът бил лесен, трудът бил песен. Който го е казал да си брои, моля, пилците наесен. Mr. Green
Аз отивам да се наслаждавам сега на плодовете му. През паузата с колегите.  Mr. Green
Чао, засега.

# 198
Мерси, Пепе  bouquet .

Мамун предполагам четвъртък, петък и ВЕ, или петък, ВЕ и понеделник или подобни вариации...още не сме решили точна дата за Берлин, зависи и как ще е времето в края на месеца (тогава планираме да е разходката).

# 199
  • Германия
Мацки, аз да питам какво ще правим с каузата Криско, таткото е помолил да се спрат всякакви акции засега.

# 200
Мацки, аз да питам какво ще правим с каузата Криско, таткото е помолил да се спрат всякакви акции засега.
Shocked Що?

# 201
Здравейте,

4ак сега ми се отваря форума.

Пепи, не zнам. Аz предлагам да купя една кутия с ваzелиновите превръzки и ако върШат работа, да докупуваме, както бяхме реШили. Ако не искат или не йм върШат работа, Ще върна парите или ако искате, в БГ Ще ги преведа на друг нуждаеЩ се, примерно ДБМ. Мен ми е все едно, нека всеки който се е вклю4ил до сега да реШи и да ми каже, аz само иzпълнявам  Peace

Сърф, Берлин беz да посеЩавате муzеи (с малката ли отивате?) и тем подобни, 3 дена. Ина4е.....месец  Wink  Ако времето поzволява, направете обиколка с кораб по Шпрее и Хафел, Ще видите доста zабележителности  Peace

Ася, и 4ужденци имат ве4е право на наследствен имот в БГ  Peace

Майра, таzи седмица Щяло да бъде делото  Confused

# 202
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася, и 4ужденци имат ве4е право на наследствен имот в БГ  Peace

само имот или и земи? какви данъци се плащат - по-високи или същите? имаш ли представа...?

# 203
И zеми. За данъци не zнам, не би трябвало да има раzлика, ама zнам ли?  Thinking

# 204
Татяна, мерси и на теб - с малката ще сме, т.че ходене по музеи, концерти и опери отпада за неопределено време при някое следващо посещение на града  bouquet ...аз не съм ти пращала парички, но ангебота за превръзките е винаги актуален когато и каквото и да решат Лилибон и семейството и. Peace

# 205
  • София
Здравейте мили мами !!!

Вие ни познавате - помогнахте ни много с преводи на епикризи и съвети за пребиваването ни в Германия за изследванията на Мария, а матакосмата е жената, която направи възможно удобното ни и спокойно живеене в нейният дом за дните ни в Мюнхен.
Благодаря   bouquet , Благодаря     bouquet Hug

Отново се обръщам с молба за Подкрепа

Подкрепете Мария с вашият глас на този линк http://www.bankazaidei.com/?p=top

Изпратете и на вашите роднини, близки, приятели, колеги. Остават само 4 дни и половина до крайният срок.

Благодаря Ви предварително!!!

Все още не мога да открия дарителска сметка (вече 1 месец чакам отговор на юристконсулта на Райфайзен банк).
А вече наближава месеца в който може да се направи трансплантацията на стволовите клетки.
Престоят ни много изледвания и трябва да е идеално здрава, за да се извърши манипулацията.
Молете се за нея и й стискайте палци  Praynig

Хубава и спокойна вечер за Вас и семействата Ви!!!

# 206
Нанди, гласувам всеки ден за вас от доста време...изобщо не подозирах, че става дума за теб и детенцето ти. Embarassed
Успех и като отворите сметката пиши  bouquet

# 207
  • Германия
Аз съм гласувала от всички компютри, до които имам достъп
Сега остава да стискам палци да успеете да съберете парите

# 208
Нанди, успех и бързо оздравяване!  bouquet
Децитке, помниш ли как се казва салонът и козметичката? Аз там съм отраснала и ще ги намеря  Wink ! Благодаря ти!  bouquet

# 209
  • Germany
Цитат
Децитке, помниш ли как се казва салонът и козметичката? Аз там съм отраснала и ще ги намеря

Thinking Thinking Mайка ми ще излезе права - че май съм вече за лекарства за паметта - нищо не помня, Зиме, срещу "Червената къща" едно много хубаво заведенийце за хранене с хубава кухня, салона е на противоположния ъгъл, на другия имаше една сладкарница и това е улицата която идва от пазара Ситняково и води към ул. "Гео Милев". Козметичките се редуваха, но всичките бяха супер младички и сладки. Сега се сетих и за още един, където съм била доволна и от козметичката, и от маникюр и от фризьора - на "Шипченски проход" от страната на зала Фестивална тръгваш посока Румънското и ще го видиш - той е само един там срещу един от онези високите ЕПК-та Wink Пак ще ти е близо - в квартала е Wink

Пак да се оплача - напоследък никак не помня, ама за 5 мин. и забравям ooooh! ooooh!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт