Ваканция, ура или тези, които не отлетяхме...Немска тема №39

• 12 941
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Девойки, току що мъжът ми ми прати това http://www.br-online.de/bayern3/ratgeber/pluspunkt/artikel/2007/ … BUKTCM4QKIGRKGJVC.
В някои от играчките на Фишер Праис са намерили доста високо съдържание на олово(и др. тежки метали) ...Чудно, а?

Зима виж на Визз еар. Имаха доста евтини чартъри миналата седмица.

# 151
  • Germany
Зима, и Джъмануингс имат хубави цени Peace

# 152
Момичета, дайте малко страници, на които да си намерим евтин полет битте! Praynig
Искаме да летим след 2-3 семдици, а чартерите започват от 300. Балкан и той почти 300... #Crazy
До сега винаги летим лятото за 130-150  Peace .
Данке!  bouquet

От Франкфурт е малко трудно  Sad  В лтур.де виж, ако имат останали билети, ина4е ЛТУ са скъпи и гадни, остават българските.....
Виж при ЛТУР и от други градове, zа 29? ако не се лъжа има и билет zа влак отиване и връЩане, таможе и от друг град да пътувате.

Ние сега Ще летим от Дюселдорф с Кондор.

Ти до морето искаШ да летиШ, нали?

# 153
Ами все ми е едно до къде ще летя. Важното е да е малко по-евтино, че не ни се дават 600 евро за 2-3 седмици... Rolling Eyes
А на визз еър нещо не мога да намеря от къде летят до бг. Някой може ли да ми пологне плийз! Heart Eyes А с германските уингс ми дава 315 евро...
Иначе нямам нищо против да е от друг град и да има цуг цум флуг  Laughing !

# 154
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
февруари летях от Дюселдорф с Еър Виа. обслужването не е кой знае какво, но беше евтино и в цената ми влизаше билет отиване и връщане с IC от Дармщат до Дюселдорф.
Полетът беше до София

билетът ми беше от opodo.de

успех   bouquet

# 155
В някои от играчките на Фишер Праис са намерили доста високо съдържание на олово(и др. тежки метали) ...Чудно, а?

Ах..И таЗ добра... SadИмаме много игра4ки в къ6и на таЗи фирма... ooooh! #Crazy Sick

# 156
В Германия само едни малки инструменти с обраzи от ЗеzамЩрасе били zасегнали. Пове4ето игра4ки били на ам. баzар.

# 157
Привет и от мен,

Татянче, честито за кг Peace Аз малко се отпуснах и съм с 1-2кг нагоре Embarassed

Аз исках да питам - всички ли са слагали ММР ваксината (от мамите с по-големите деца). В отчетната сега пускат разни линкове как била опасна и можело да предизвика аутизъм...Ние на 21.8 ще сме на У6 и сигурно педката ще иска да я слага и нея, или имаше реимунизации преди това Thinking

# 158
  • Germany
А вчера по Бг новини казали, че в ДЕ имало мляко - адаптирано - което предизвиквало менингит Shocked Shocked и фирмата изтеглила всичко от пазара, но имало и много купено. Но нашите не чули фирмата, вие чули ли сте нещо такова?

# 159
MMR сложихме - още не е станала аутист.

Деси, за Милумил иде реч - виж тук http://dnes.dir.bg/2007/08/03/news1957115.html

# 160
И ние сложихме ММР, тамън таzи седмица беШе 2рия прием, комбинирана с варицела. Никаква реакция  Peace

Деси, zа Милумил идеШе ре4, но било само опасно ако не се приготвяло непосредтсвено преди употребата (което винаги крие риск)

# 161
Добро да е утрото  Hug

Забравих да се похваля.....онzи ден ми се обадиха от Фамилиенкасето и ми каzаха, 4е най после Ще ни плаЩат детските...от април 2006год. до сега  Crazy  Утре отивам да иzбирам яхта  Sunglasses

И като съм по4нала да се хваля, zа 10 дена свалих 2 кг, урааааа  Laughing 

Татянке, защо не са ти плащали детски досега? Shocked Браво и за килата! Само дано сега не дойде някой трол от форум "Хоби" и не иззлобее, че си рекла да се похвалиш. Инсайдерите разбират, аз падам от смях. Laughing

Аз в началото храних детето и с Милумил-1, но тук става дума за сегашния нали, а не за този преди повече от година?

Скоро започва ДСДС, ей как ще ми липсва Мендерес.

За ваксините незнам как е в ДЕ, но ние ги сложихме всичките вече, следващите са след 2 години. И какво е ММР?

# 162
Masern, Mumps und Röteln - ММР

Мендерес беше пич Cry

# 163
При нас следваЩите са преz 2012 година  Mr. Green  Педито вика, тогава сигурно Щяла да дойде с гадже  Laughing

Мистик, ами zаЩото когато се роди Милена, бяхме оЩе с френско местожителство. Никога не съм подавала документи във ФР zа детски, Щото zнаех 4е няма да полу4им, и сега трябваШе да докажа 4е не сме полу4или ниЩо. Француzите до сега не са ми го атестирали  Laughing  и накрая една жена от Касето иzлеzе свястна и ми се обади, 4е Ще ни плаЩат най после. НиЩо, тамън една сума на веднъж, хи4 не е zле  Mr. Green

ЗаЩо от подфорум Хоби, а не от Красива Мама?  newsm78  Не ставам zа инсайдер  Cry

# 164
Толкова  време седя тук и гледам и 4ак сега да раzбера 4е има и zа мамите ж Германя.Аz са6то сам тук от 9 години имам 2 моми4енца едното е на 8,5 години а другото на 3 месеца.6те се радвам да споделяме каквото и да е тук zаедно а ако има някои блиzо до Aachen или Düren нека пи6е пак можем и да се сабарем на един балгарски мамински купон Hug.До скоро  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт