Хайде юли да си заминава, АВГУСТ бебе да ни подарява

• 12 640
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
ЧЕСТИТО НА МАМА MIA MIA, много радост и щастистие с малкия Георги, да е жив и здрав!.

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА KONSTANS, бъдете винаги силно влюбени и безкрайно щастливи.. Между другата ние с моя съпруг имахме годишнина вчера на 29.07 - 1 година от сватбата. Вие с твоя съпруг сте се оженили точно една година преди това в събота - 30.07.2006г нали. Датат 29 май е касметлийска за мен, защото трмина ми пък е на 29.08, а и вчера освен годишнина влезнах и в деветия месец. А между другото дрешките са невероятни Hug

# 16
Моите болки са точно като при цикъл- ниско долу и към кръста, даже лявото ми бедро леко ме наболява, точно както ми се случва по време на цикъл. Контракции обаче имам рядко, нали съм им свикнала, не съм засичала на колко минути, но не са болезнени.
Бебо шава доста, не знам дали когато наближава раждането остава активен или понамалява с движенията??  newsm78 ...

И аз карам кола  Blush Поне гледам да не е на много дълги разстояния  Crazy

# 17
  • София
Ира - щом са ти казали само четвъртина не слагай в никакъв случай повече. Хапчетата са много силни, само лекар може да ти сметне или да ти каже колко да слагаш. Колкото и мъничко да ти изглежда не слагай повече.

# 18
Запис   bouquet

# 19
  • София
beli4ka , понеже се светнах Mr. Green, че утре ти е секциото искам да те посъветвам , а и другите мами , които ще са секцио (ако, не те е предупредила, твойта док.) днес да не ядеш, че утре ще ти е доста зле от упойката, по време на самата операция. Мен предния път ме предупредиха и си бях ОК, но на една друга мацка никой не и бе казал и тя едвам изкарала операцията - драйфала Confused и после едвам се съвзе.

Леко раждане на всички  bouquet

# 20
  • София
Честити бебоци на Бабси 78, Миа миа, Елхичка, Дидка, Херелина!
Да са живи и здрави!

Честит рожден ден Персия!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Честита годишнина, Констанс!
Много любов и щастие!

Честит рожден ден на половинките на Меги и Весела! Да са ви живи и здрави!

# 21
Жужка, мерси за инфото  Hug
Мен секциото ми е следобед живот и здраве и ми казаха да не ям 7-8 нататак днес..
ГЛАДД по този повод ме гони голям  Laughing

# 22
beli4ka, стискам палци, утре всичко да мине добре. Ти гледай да си спокойна и всичко ще е наред.  Чакаме новини!!!  Hug

# 23
# 24
  • Видин
Айде и аз в новата темичка Hug Whistling
Няма ли повече бебета за днес? Май е още рано.
Приятен ден от мен. Отивам да спя

# 25
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте вече от вкъщи!

Честити бебета на всички нови мами!!! Благодаря ви за хубавите пожелания. Тъпкано да ви се връщат!Не съм чела всичко, защото през GSM не е много удобно  Wink Днес ни изписаха. Малчуганката сега спи, след като най-накрая се понаяде.

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 16:52 от Гита Ог

# 26
Гииитааааааааааа,добре дошла !!!!Чакаме подробности и още снимкии!!!

# 27
  bouquet  bouquet  bouquetСамо колко много празнуващи имаме днес!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на мама МиаМиа! Да е жив и здрав малкия Георги и да е голям късметлия в живота!Честит Рожден ден на Персия - дано здравето, щастието и късмета никога да не те напускат!Констанс - Честита годишнина! Вечна любов и разбирателство ви желая!

# 28
Запис! Grinning
Гите ,браво ,изпревари ме!И все пак ,роди преди термин! Sunglasses Hug  bouquet Добре дошла вкъщи!Дано Емма кротува и не спира да те радва! Grinning Плийз ,разкажи как се слу4и!!!Току-що видях снимките й-много е сладка!И с тез червени бузки!!! Heart Eyes Grinning
За хемоглобина- яжте спанак и свински дроб! eat Чудесен повод да излизате с мъжо по пицарии и кръчмета.Така си поддържам хемоглобина висок през цялата бременност и докторите все ме хвалят! Party Обикновено ястията със спанак ги кръщават Попай Laughing
Жужи ,какво се слу4ва от упойката то4но?!Моя док днес се притесни от отеклите ми крака и каза ,4е трябва да се видя с анестезиолога ден преди операцията. newsm78
beli4ka ,с теб сме! Praynig Praynig Praynig
Франи ,нашия Жоро не ме провери за разкритие!Забрави ли ,не знам ,но не го подсетих! Mr. Green
А по повод грамадинщината на бебо ,баща ми каза ,4е доктора се е объркал в грамажа ,защото просто съм се подула много ,4е не може да е 4кг. Joy А до 3 август сигурно ще е 4,200. Laughing Поживьом ,увидем!!! Crazy
Марсиди ,малкия Сами е прекрасен! Grinning

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 17:33 от крокодил

# 29
Гита Ог добре дошла  bouquet
Радвам се, че вече с бебка сте си у дома.Разправяй как е в Шейново, че аз там ще раждам и живо ме вълнува-по колко сте в стая, ти при кой доктор ражда,колко време ви държаха, бебето през ноща при теб ли е и всичко, всичко което се сетиш Heart Eyes

Тони, за хемоглобина и аз знам, че под 110 е нисък, тъй,че твоя е все още в норма, не е под.Ма този твоя малчо добре те е изсмукал за 1 месец, нали си беше като на небременна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт