Хайде юли да си заминава, АВГУСТ бебе да ни подарява

• 12 641
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Аз си взех душ, болките си продължават, особено ниско в кръста към корема! Като много болезнен цикъл  Confused Дали ще ми се размине, подготвителни ли какви са ......... уффаа

Марианмамма, на мен ми казаха, че трябва да го усещам поне 10 пъти на ден, но общо- дори и да не го усещаш много през деня, може вечерта да се раздвижи, на мен така ми обясниха. Но аз една неделя така се бях шашнала, че и аз тръгнах към спешното.

# 166
  • София
Марианамама по добре наистина отиди до болницата за твое успокоение! Моя също днес е много мирен побутнал ме е 2,3 пъти и то много леко!
За болките ниско долу на мен ми писна вече днес пак са доста! А за болките в кръста имам  Rolling Eyesне са много силни само когато съм седнала,легна ли е ад и няма помръдване Rolling Eyes Боли..... чувствам се като разглобена а нощно време е един малък ад! Confused
На мен ми казаха да тръгвам към болницата само ако ми изтекат водите или започнат регулярни контракции на 7,8 минути и в продължение от 1 час 1 час и половина!Акушерката ми каза така,защото вика: Ако отидем с нерегулярни контракции само ще се ядосваш и изнервяш а аз няма да ти предизвикам раждане на сила ами ще те карам да обикаляш коридорите! Simple Smile /тя не си пада по предизвикването,единственно и само когато се налага/
А днес това течение просто няма спирка,така теква през 2,3 часа че ме подмокря.... много е водно но си има леко бял цвят и смятам че това не може да са води!    
Ади стискам палци да не останете за секцио!  Praynig  Hug

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 18:13 от Димяни

# 167
Димяни, ужасна е тази болка, мен така ме присвива чак ми се гади и се задушавам Confused Нямам контракции обаче! Все едно ми идва цикъл, от най/болезнените и ниско долу чувствам бебо!

# 168
Sonita я вземи и ти се разходи до болницата и да се успокоиш  Naughty Дано е наблизо  Praynig

# 169
Sladkish4e,знаеш ли че днес на лекцията на 9 месеца се видяхме и си говорихме преди да влезем без да знам че си ти,а и аз нали рядко пиша във форума....и сега в албумчето видях твоя снимка и останах изненадана въпреки че знам че няколко от августовските мами посещават лекциите,но нали незнам как изглеждат и..........
В четвъртък може пак да се видим ако идваш.
А ти си моми4ето с отрицателният резус фактор, дето седеше от дясно на мен. Eстественно, че ще дойда в четвъртък, аз не изпускам лекция. Grinning

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 18:35 от sladkish4e

# 170
Ivy, нямам контракции въобще ....... не ми се втвърдява корема като преди, но е тази обгръщаща болка от кръста.

близо е много, 20 мин с колата, ако няма трафик.

# 171
Мамииииииииии, ние с Явор се прибрахме у дома в неделя! Вече свикнахме с нашата си къща! Той спи нон стоп и е прекрасен на мама. Мама е добре и я болят шевовете, но сърцето й е пълно с любов!
Питайте всичко за раждането в ТК и за лежането там. Само да ви кажа, че почти нищо не ви трябва (дори лингнин).
Аз лежах 6 дни, защото бях с изтекли води и се наложи да сме на антибиотик! За тази екстра не бях подготвена
Сега не мога да си структурирам мисълта, но по-късно ще пиша! Стискам палци за секциото на Беличка и Шоши - да знаете девойките много бързо се възстановиха там в болницата. Само си носете много вода

# 172
  • вкъщи
стискайте ми палци,тръгваме към болницата.падна ми и май тапата,едно слузесто кърваво.контракциите са на 2 минути,но търпими и кратки.много ме е старх и май искам да не раждам сега.то ако може да ми с еугоди.ще пиша ако родя.

# 173
  • София
Тиги радвам се че си вече сред нас  Hug ДА ти е жив и здрав малкия Яворчо и много да ви радва и слушка! А на теб пожелавам да се оправяш бързичко!  Peace И качи снимки да видим малкия сладур Heart Eyes
Аз ще раждам също в ТК и искам повечко подробности Simple Smile моля те Simple Smile  Mr. Green
Марианамама стискам палци всичко да мине бързо и леко и скоро да се гушкате с беб!  Praynig Hug

# 174
Сонитка аз също се ошашках вчера ... незнам какво да те посъветвам Rolling Eyes

Тиги
добре дошла  Hug разказвай на всички ще им е интересно Heart Eyes

Марианамама  Praynig Леко раждане ако това предстои  Heart Eyes

# 175
Tиги добре завърнала се. Марианамама да ти е леко раждането ако е запо4нало и да пуснеш смс. Успех Praynig

# 176
Мами ужасно ме боли един мъдрец  #Cussing out болката е непоносима.. какво да правя  newsm45? Ако сега зараждам няма и да разбера че се е случило.

# 177
Ако имаш Калгел за никнене на зъбки е перфектен в този случай  Peace Ако нямаш разпитай някой с малко детенце край теб...Може примерно Еци да има  Heart Eyes Мнооооооооого помага

# 178
TТиги, добре заърнала се   bouquet

Марианамамма, стискаме палци всичко да мине леко  Hug

Аз подреждам един шкаф и ще беля картофи, движа се, ама промяна няма. Засега си трая вкъщи, ако има развитие тогава ще ходя до спешното!

# 179
Тиги, добре дошла миличка  Heart Eyes

Марианамама, така като те слушам, до утре ще ни се похвалиш с бебок, дано всичко мине леко и безпроблемно  Praynig

Сонита, на теб не ти ли е малко рано? Ако имаш възможност отиди да те видят.

man4eva, спокойно раждането боли повече и ще разбереш със сигурност. Иначе освен да отидеш на зъболекар не знам какво друго да ти кажа!

Някой няма ли новини от Шоши и от Бели, вече трябва да е свършило  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт