Хайде юли да си заминава, АВГУСТ бебе да ни подарява

• 12 641
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Ами по принцип ми е рано. Съвсем в началото на 9 съм, ама зна ели човек.
Преди седмици имах нон/стоп контракции, сега нямам контракции, ама си имам тези болки  Crazy
Нали уж голямо вървяло нашето бебе, затова може да тръгне да излиза по-рано. По последна ехо, съм с термин 15 август, но тук не сменят термина като в БГ и затова си седя със стария 29-ти.

# 181
  • Пловдив
Тигии добре дошли  bouquetЧакаме подробрн разаказ за раждането както и снимки на Явор.
Ния и Ема са такива бонбони-дано и моиота бебка е такава красвица Embarassed(не че ще я върна ако не е)
Марианамама стискам палци всичко да мине леко и скоро да се гушите с мъника.

# 182
Ментина,малката Ния е много сладка и красива,да ви е жива и здрава-пу-пу-пу!!!
Тиги,добре дошла и чакаме разказа ти и снимки!!!
Няма ли новини от Беличка и Шоши84???

# 183
Марианамама, стискам плаци, душице. Не знам какво стана с твоя беб - дали се е обърнал. Сигурна съм, че се страхуваш. Аз влязох в болницата с огромна вяра и се опитвах да я поддържам през цялото време. Просто си казвах сега е моментът. Ако твоят не е сега - ти ще разбереш!

# 184
  Тиги добре дошла!

Казвай за ТК - как роди нормално ли, сложиха ли ти упойка, а с уговорка ли беше..... Изобщо разказвай подробно, че много се вълнуваме. И дано бързо да се възстановиш.  Praynig

# 185
Ментина, сега успях да отворя снимките, Ния е наистина много сладка, пу пу, да ви е жива и здрава  Heart Eyes

# 186
Здравейте и от мен на бързичко, между храненията.Положелавам на майчетата на които им дошло времето - леко раждане и бързо възстановяване.   bouquet

# 187
Извинете ме моля ви 4е така ви нахлувам в темата но термина ми е 2 август и нямам никакви признаци за раждане,днес бях на лекар и ми каза 4е в понеделник ште ми предизвикат раждане!Ох има ли мами на които им е предизвикано раждане?второ детенце 6те раждам но ме много страх незнам.

# 188
Момичета току що в скайп ми писа мъжа на Марианамама Hug приели са ги в родилно, той се върнал за още багаж. До 23 часа се гласели да я изродят  Hug Казах да и предаде че и стискаме палци и много кураж  Heart Eyes Скоро ще си имаме още едно бебче  Joy

# 189
Йована има и други на които им предизвикаха раждането или ще го предизвикват... Не с епритеснявай до тогава може и самичко да тръгне  Hug

# 190
  • Бургас
Извинете ме моля ви 4е така ви нахлувам в темата но термина ми е 2 август и нямам никакви признаци за раждане,днес бях на лекар и ми каза 4е в понеделник ште ми предизвикат раждане!Ох има ли мами на които им е предизвикано раждане?второ детенце 6те раждам но ме много страх незнам.
Спокойно мила на мен са ми предизвиквали раждането мна второто дете не е страшно,вероятно има причини да го предизвикат ще стискаме палци.
Аз сега ходих на док,имам един пръст разкритие но все още няма да раждам,докато бях там мернах Мариана мама точно влизаше със сакчето познах я по снимките които показваше,дано всичко мине гладко,иначе на смяна сега е моята докторица ако нямат уговорка с друг тя ще я изражда дано се постарае.

# 191
Стискам палци на марианамама  Praynig
Аз пак отивам да гледам снимките на бебоците  Grinning
За сега чао и лека вечер  bouquet 

# 192
днес май много бебета ще имаме Hug
ТИГИ-МИГЪЛ добре дошла 4акаме снимки на малкия ЯВОР  bouquet

# 193
Еххх по-добре съм:) ходих на зъбар сложи ми аресен...
Ivy   ама то сега не ми ръсте..по-скоро е остарял и се е скапал  #2gunfire
Еци? Ти се познаваш с нея? Тя ми е кума Embarassed
Утре сутринта ще има много хубави новини ми се струва...Стискам палци на всички!
Добре дошла отново на Тиги, да нащипеш бузките на Яворчо от мен:)

# 194
Здравейте, мами!
Имам едно въпросче. Да сте чували за тези глобули (не съм сигурна за името- нали ги знаете докторските почерци) Idetofem или Laetofem, нещо подобно трябва да е. Каза че били живи бактерии някакви и се слагали профилактично по 1 на 3 дни... Някой да ечувал за тях или да знае нещо повече? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт