Хайде юли да си заминава, АВГУСТ бебе да ни подарява

• 12 641
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Sladkish4e да сетила си се коя съм и в четвъртък ако няма изненади трябва да дойда и аз- от 3 месеца ходя редовно и също не пропускам лекция.
Тиги,разкажи с подробности как е минало раждането,доволна ли си от обстановката и от грижите на персонала ,че аз също ще раждам там но се наслушах на какви ли не лоши неща за тази болница,а лекарката при която ходя изражда там,ползва тяхната родилна зала и нямам избор след като държа да раждам при нея.

# 196
Baby illy, мисля че лекарството се казва Lactofam или нещо подобно. На мен един доктор ми обясни, че това са глобули, които вкарват бацили в организма ти и го карат да се пребори с тях. Нещо като ваксините, първо се заразяваш, а после се излекуваш. Беше ми казал да си ги слагам за да се изчистя окончателно, понеже имах някакво остатъчно течение след лечение с Гино певарил, но така и не го направих. Това беше в 5тия месец. Не съм сигурна дали може да се употребява непосредствено преди термина, трябва да попиташ.

# 197
Благодяря за отговорите много сте мили.Стискам палци на вси4ки които ште раждаме,а на родилите 4естити бебоци да са живи и здрави.Лека ве4ер на вси4ки!

# 198
Манчева с нея бременяхме преди две години заедно в септември 2005  Mr. Green Съжалявам за мъдреца, но дали пък няма да се успокои малко от Калгела  newsm78 Другото за зъби е хомеопатия Chamomila, ама тя не на всички помага... поне докато се закрепи положението да можеш да идеш на зъболекар...

Бейби Или
не съм го чувала  Rolling Eyes

# 199
Честит 1 август мами!Вече с право можем да се наречем августинки!!! Grinning Grinning Grinning
Тази мисъл толкова ме развълнува ,че чак сън не ме лови. Laughing От самото начало на бременността казвах на всички ,че ще раждам в края на юли ,дори тук се чудех при кои мами да пиша -юли или август.Явно избора ми е повлиял и на съдбата! Flutter Радвам се ,че избрах вас!!!Тук срещнах такава топлота и разбиране ,където никъде не бих могла!Тук изплаках болките си и ги преодолях!Тук разбрах ,4е всичко странно ,което се случва с мен спохожда още 120 жени в БГ (една в Италия и една в Норвегия! Party)!Много ви обичам!Чувствам ви като мое семейство!Благодарение на вас изживях една невероятна бременност!  Hug  newsm51  Hug
Пращам ви много целувки! lovekiss И вярвам ,че всяка от нас ще срещне/ве4е срещна най-голямата радост в живота си! newsm32   Heart Eyes
Малко прощално го раздадох  Laughing То е ,защото хормоните ми са във връхната си точка и защото най-вероятно утре ще ме задържат в болницата! Flutter
Весел и лекораждащ ден!Чакаме много добри новини днес! Grinning

# 200
Добро утро!

Кроки, поста ти е чудесен newsm10 smile3501 newsm51, присъединявам се към него и благодаря на всичките ви ,че ви има!
На майчетата, за които днес  е големия ден ппожелавам всичко да мине по вода!

Аз не съм спала почти цяла нощ, бурята тук беше зверска, такива гръмотевици не е имало отдавна, но все пак им се радвам, от утре времемто пак ще е хубаво..........

Аз отивам да си прибера всички документи от ЖК и да направим един преглед.Не знам ще давам ли пак кръв и т.н.

Лек ден на всички

# 201
Честит Рожден ден на Ния_Петрова!!!Бъди жива и здрава мила и скоро най-сладкия подарък да бъде в твоите ръце!!!

# 202
Марианамама има бебе Симеон-3350гр,в 22.00 часа се е родил за два часа и без проблем!!!!!!!!!!!!!!!Да им е жив и здрав!!!  bigdance2 Tada  Party Time

# 203
Ехааа супер,цяла нощ я мислех нея,много хубаво че всичко е минало чудесно,а тя толкова се тревожеше!!!
Сега спокойно отивам да си доспяяя!!!
Още веднъж да е жив и здрав малкия Симеон,много да радва мама,тати и кака!!!

# 204
  • Златна Добруджа
Добро утро и от мен  Hug

Като щъркел ви нося пекрасната новина, че снощи Марианамама е родила син Симеон, 3300 кг. И тя, и бебето са добре. Родила е лесно, само с 4-ри шева.  Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИЯ ПЕТРОВА  Hug БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И СЪСЕМ СКОРО ДА ГУШКАШ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО БЕБЕ 

Кроки, много вълнуващ пост  Hug

Сирена ме е изпреварила, но няма значение  Peace

# 205
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ ПЕТРОВА !!!!!

ЧЕСТИТ  СИМЕОН НА МАРИАНАМАМА!!!!ДА И ЕЖИВ И ЗДРАВ !!!!-както се връткаше в корема на мама май и доста палав ще е този момък Joy Joy Joy
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Кроки -чувствата ни са взаимни  Hug Peace

Аз днес съм на док ,стискайте палци и за мен Grinning

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 08:54 от muna33

# 206
добро утро Hug
честит малък син на марианамама да и живо и здраво слънчицето

ДНЕС МОЯТ МЪЖ ИМА РОЖДЕН ДЕН черпя ви

честит рожден ден Ния Петрова бъди винаги усмихната и добра

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 09:04 от Franito(Валентина)

# 207
ЧЕСТИТ СИН НА МАРИАНАМАМА! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ИМА СИЛИ ДА ГО ГЛЕДА, ЗАЩОТО ТОЙ СИ БЕШЕ НАЙ-ПАЛАВОТО НЕРОДЕНО БЕБЕ ВЪВ ФОРУМА!   bouquet  bouquet
ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЦТЕ, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Кроки, чудесен пост, мисля че с него се изразяват чувствата на повечето от нас. А за прощаването съм далеч от тази мисъл, защототепърва ще отглеждаме дечицата си заедно  Hug Heart Eyes

# 208
  • ГОре на черешата...
Добро утро, мамчета  bouquet!

Честит син Симеон на Марианамама - да расте здраво, лъчезарно и много щастливо дете! Бързо възстановяване на мама!

Честит рожден ден, Ния! Много щастие с бебчето ти желая и нека всичко мине по вода!

Честит рожденник на Франито! Скоро да си нагушка наследника! И мама, разбира се!

Крокиkiss !

# 209
Честито слънчице Симеон на Марианамама да ти е жив и здрав! Да е голям късметлия и с лекота да се гледате! Бързо възстановяване!

Честит Рожден Ден на Ния! Бъди обичана майка и съпруга! Да те обгрижват винаги и да си много щастлива!

Франи честито на мъжа! На него му пожелавам да ви носи на ръце и много да ви обича, както и вие него!

За празнуващите:

Ех какъв хубав ден  Heart Eyes

Кроки това е за теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт