Хайде юли да си заминава, АВГУСТ бебе да ни подарява

• 12 640
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Искам да попитам бургазлийки- от къде мога да купя детски спален комплект с Мечо Пух

# 211
  • Пазарджик
Добро утро мами  Hug

Честито на марианамама   bouquet Да е много здрав, усмихнат и голям късметлия Симеон. Много да ги радва и слушка. На мама бързо възстановяване и скоро вкъщи да се гушкат  Hug

Честит Рожден Ден Ния Петрова   bouquet Много здраве, щастие и любов ти желая и много леко раждане  Hug
Франии, да ти е много здрав и винаги усмихнат рожденника. Много да те радва и много да ти помага  Hug
Кроки, миличка  Heart Eyes Hug Толкова си ми сладка. Наистина всички тук си станахме много близки и това е прекрасно.  Hug
Тиги, добре дошла обрато при нас с малкия Явор. Надявам се и аз да разказваш - на всички ни ще е интересно.
Гита, добре дошла и ти. Малката Емма е сладуранка голяма. Много да ти е послушна и здравичка.
Ментина, Ния е сладурка и половина. Много се радвам, че при теб е минало бързо раждането и без шевове. Ха дано при всички ни да е така.

Сега да си кажа и за мен. Вчера през нощта моя мъж си се върна от Атина и бях толкова щастлива, че чак сутринта заспахме. И вчера цял ден в леглото си се гушкахме и правехме планове кога ще пазаруваме и как ще подреждаме. Та днес вероятно ще се ходи до Пловдив на пазар голям. А той от Гърция е донесъл подаръци от клиентите ни, дето им правим къщата. Много сладурски неща - първите неща за бебчо. Днес ще вземем и количката, даже мислим сега да ходим.
И друго важно нещо - мисля, че започна да ми пада тапата, ама не съм сигурна - днес сутринта едно слузесто като сопол точно, но без крървави нишки. Та не съм сигуна, но да си кажа.  Grinning Обаче тъй като татито вече си е при нас, мога да раждам, пък и влезнахме в Август, на което много държах - и аз не знам защо  hahaha

И така, много ми е весело и щастливо. На всички мами, които ще раждат днес, много късмет и стискаме палци всичко да мине добре. Дрес е термина на Лулумба и секциото на Велева. А от Беличка и Шоши никакви новини няма.

Сега ви прегръщам всички и отивам да си нагушкам още малко мъжлето, че после ще излизаме  Hug

# 212
  • Видин
Добро утро от мен  Hug
Благодаря за пожеланията.
Честит Симеон на Марианамама! Да е жив и здрав и много да те радва
Честит ти рожденник Франи. Много да те слуша и да ти помага!
Черпя ви виртуално

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 11:15 от Niya_Petrova

# 213
Мимсат дочака си мъжлето! Мятайте пазара и да накупите всички чуднотии, за които си мечтаеше!
Ния много вкусна почерпка  Hug

# 214
  • София
Честито на Марианамам! Да и е жив и здрав Симеон и много да ги радва!

Честит Рожден Ден, Ния! Много щастие и любов!

Франи да ти е жив и здрав мъжа! Много да ви гледа  и много да ви слуша!

# 215
Честит Рожден Ден Ния Петрова.   Много здраве, щастие и любов ти желая и  бързо раждане.
Кроки поста ти е много готин. на всички хормоните ни ве4е са поюурели, само дето мен ме избива само на смях, разходки и забележете ЧИСТЕНЕ. Мъжо вика, че май ще си каня през деня мъж та така съм се разшетала. Къв мъж, аз приличам на буре.....кой ще ме погледне сега hahaha Joy hahaha newsm78 
Констанс ние с теб  още  ще си чакаме докторките. Вчера и звъня на моята, тя на почивка и ми вика, че не и се връщало от там, че и било много хубаво. Мъжо като се ядоса, как така, нали е поела отговорност. Няма оправия с тези докторки. ако вземеш да раждаш, какво ще правим? И аз му викам, ще ходим в болницата пък който е на смяна. Сега няма да се побърквам заради такива неща. Та ще ходя сега в четвъртък на запис на тоновете, ама при друг лекар и после ще и нося записите. Луда работа #Crazy
Важното е че жегите свършиха, поне за сега и може да се спи перфектно. Има дъжд, има дъжд, направо толкова ми е кеф, че ще запея. Hug
Честито на Марианамама! Да ви е жив и здрав малкият мъж Симеон и много да ги радва!
Франи поздрави на мъжо.

# 216
Добро утро и от мен.
Честито на Марианамама, да е жив и здрав малкия Симеон! 
Честит рожден ден на Ния- здраве, късмет, любов и най-прекрасното бебче!

Честит рожденник на Франи- да ви подарява само хубави мигове!

Поста на Кроки е много хубав и макар да съм с вас от скоро се просълзих и ми стана много мило.

# 217
  • София
Честито на Марианама - да е жив и здрав малкия Симеон, много щастлив и послушен!
Честит рожден ден, Ния - много щастие, любов, късмет и прекрасни неща ти желая!
Честито и на рожденника на Франи - много да ви помага и да се грижи за вас!
Кроки, това което си написала ме просълзи и мен. И аз така си ви чувствам всички вас много близки и съм много радостна, че сме заедно и ще продължим да си споделяме.

# 218
  • София
Момичета, БЕЛИЧКА вчера е родила момченце, 3200г, 51 см, не са решили за името още какво да е Hug Hug Hug

Секциото е продължило 2ч 30 мин, тежко е било, но вече и двамата са добре Praynig Hug Hug Каза, че ще разказва след това.

# 219
  • София
Честито момченце на Беличка - пожелавам му много щастие и успех в живота и много да радва мама и тати! А на Беличка, бързо възстановяване и скоро да се прибере вкъщи с малкото слънчице.

# 220
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ!
  bigdance2Мариана Мама и Беличка,ЧЕСТИТИ ви бебченца,много да Ви радват и да са много здрави послушни. newsm05 newsm07
Аз след 1час отивам да ми слагат хапчето за предизвикване  на раждане,след това се прибирам пак във вкъщи докато подейства и почнат болките и разкритието,след това бягам пак към АГ-то.Дано подейства това хапче и днеска вечерта или през ноща да съм родила вече:) Praynig newsm17

# 221
Честити момченца на Беличка и  Марианамама. Да са им здрави и послушни бебоците, а на тях бързо въстановяване   bouquet

Честит рожден ден Ния. Пожелавам ти много късмет и този месец да гушкаш хубаво и здраво бебче   bouquet

Ей влезнахме вече в август. Преди няколко дни бях сънувала че си гушкам беб и питах коя дата сме и ми казаха 1 август. Та цяла нощ се ослушвах за контракции, ама не. Нямам признаци още  а е раничко де Blush

# 222
Ирра ще стискам палци всичко да мине леко. Мисли си само за хубави неща и не се притеснявай.
Честито бебе на Танчето(Беличка). Да и е жив и здрав малкият мъж и бързо да се възстанови. Hug

# 223
Честит СИН на БЕЛИЧКА

# 224
  • ГОре на черешата...
Беличка, честито ти синче! Да е здраво, щастливо и да носи само радости на мама и тати!

Ирра, много стиснати палци от мен Praynig! Успех и всичко да мине бързо и леко Peace!

Общи условия

Активация на акаунт