Хайде юли да си заминава, АВГУСТ бебе да ни подарява

• 12 640
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден и на Борил!!!Всичко най-хубаво,много щастие и усмивки!!!

# 241
Здравейте, мацки  Simple Smile
Честито на всички, които вече гушкат рожбите си. Наистина бебоците са страхотни.  Heart Eyes Heart Eyes Мислех снощи да пиша, но нета ми се скапа нещо и сега като сядам отново хоп още две бебчета. Така че няма да ви честитя поименно да не изпусна някого. Искам да пожелая на всички ви много щастливи, спокойни и незабравими мигове с бебчовците.

Вчера бях на преглед и доки ми каза, че може и да не дочакам 14-ти, защото имам 1 пръст разкритие и скъсена шийка на матката. Няма да предизвикваме нищо засега, ще чакаме бебо да реши кога да се роди.
Изписа ми вагинален крем Гиназол, който струва цели 20 лева. Направо се изприщих. Слага се еднократно и доки ми каза, че е добре да го сложа за "дезинфекция на средата". А в същото време вагиналния секрет ще е готов чак в петък, та се чудя какво да правя- да чакам ли изследванията или да слагам. Някоя от вас да го е ползвала и да има някакви впечатления ????? На всичкото отгоре ми е излязъл някакъв обрив по ходилата на краката, който сърби и щипе много гадно и от днес това започна и по ръцете. Ходих на кожен лекар и "специалистката" ме посрещна с въпроса - А ТИ ОТ КАКВО ПРЕДПОЛАГАШ ЧЕ Е ТОЗИ ОБРИВ  #2gunfire #2gunfire  Аз й казвам, че може и да е от топлото алергия, може да е на гъбична осново, откъде да знам по дяволите, нали за това отивам при нея. Изписа ми калиев перманганат да си топя краката в него и това беше. Обаче за сега от него няма ефект. НАправо не знам какво да правя, защото все си мисля, че ако взема да родя не мога да пипам бебо с тези пъпчиви ръце  Sad Cry  Дано да мине до ден два. А ако някой знае лек за тези дребни, ситни и сърбеливи пъпчици да казва.
И исках да споделя, че и аз поръчвах от Ла редут и вчера пристигнаха моите неща. Качила съм ги при бебешките покупки. Представих се скромно, защото за пръв път поръчвам така, но останах много доволна. Най-важното е, че наистина става и с ДЕБИТНИТЕ карти Visa Electron.  Е имаше и  едно пуловерче за мен  Wink Пробвах го и като ми спадне корема ще ми е точно за есента и зимата.
Специални поздрави на Кроки, че е намерила такива хубави думи да изрази емоциите си  Hug
Последно,  да пожелая на днес-утре чакащите мами леко раждане и здрави бебенца и с интерес ще следя, тези които вече са се завърнали у дома.  Hug

Лек ден на всички   bouquet

# 242
незнам дали става въпрос за същите пъпчици,  мисля че да. Аз имах на малкия пръст на крака и тръгна по ходилото, зачервяваше се, сърби, ужас. Та най накрая от много мазила и изследвания  попаднах на Daktacort крем  За 2-3 дена се оправих

# 243
Честити да са ни бебчовците на Маранамама и на Беличка! Да са здрави и да ги изненадват с чудни прекрасни радости. Радвам се, че на Мараианамама бебчо се е обърнал както се обърна и моят. Бързо възстановяване на Беличка!
Ако знаете мами колко прекрасен ден ги чака тези мами; колко прекрасен миг ви чака и вас (чак ви завиждам).
Иррааааааааааааа,прегръдки за успех.

Кроки и всички други августовски оптимисти,  искам да ви споделя нещо. Не знам дали си спомняте поста ми, преди да вляза в болницата (преди да подозирам, че ще ми изтекат водите). Тогава ви писах, че ме е обхванала такава благост и за пръв път от месеци оптимистично спокойствие. Това е било, защото сърцето ми е подсказвало, че Бебо идва. Не съм сигурна дали има "гнездене" преди раждането, но съм сигурна, че при мен имаше еуфорична, умиляваща радост.   bouquetУсещам подобно нещо и при вас! Пожелавам ви да влезете в болницата с ведро сърце като мен. Другото е процес - бърз, бавен, но насочен към най-хубавото!

И аз ви благодаря, че бяхме една до друга в тези месеци.

Явор (ако някой го хареса за зет, че е много хубав) да ви го похваля. само спи, та спи. Събужда се на 3 часа сам, за да яде и после затваря сини очички за сън. Мен променливо ме болят шевовете и трудно сядам, но сега след храненето ще ви пиша за раждането.

# 244
Честито на Бели4ка и Марианамамма! Нека да се радват на здрави и послушни бебчета  Hug

Весел празник на рождениците!

Кроки, много си миличка  Hug Желая ти успех и скоро да гушкаш пухкав августовски бебчо  Crazy

Иррааа, успех и на теб с вълшебното хапче. Сигурна съм, че всичко ще мине добре   bouquet

Аз съм си още с моите менструални болчици, промяна няма! Събудих се в 4 сутринта, после пак заспах и се събудих преди малко от хълцащото в тумбака ми съкровище  Heart Eyes
Тук се разхлади последните дни, дори тази нощ имахме 26 градуса  Grinning От днес обаче, прогнозата е за нова гореща вълна!

Хубав ден на всички! Много усмивки и нека чакаме само положителни новини  Grinning Hug  bouquet

# 245
Честито бебче на Беличка! Да ти е живо и здраво момченцето! С много любов и усмивки да си го отгледате! Бързо възстановяване!

Честит Рожден Ден и на Борил! Много късмет, любов и пухкаво бебче в най-скоро време  Hug

Ирра стискам палци всичко да е наред и да си спокойна!

# 246
Благодаря ви МОМИЧЕТА много сте мили Hug

Честит Рожден Ден на БОРИЛ  bouquet

# 247
Здравейте!
ЧЕСТИТ 1-ВИ АВГУСТ!
Нека този месец да ви носи само радост и щастие(най-голямото на света).
Този месец ще станем родители, нещо толкова хубаво и отговорно. Ще си гушкаме сладки мишоци и сърцата ни ще са изпълнени с любов(толкова колкото никога до сега)
Искрено се надявам всяка една от нас да си прегърне скоро едно живо и здраво бебче. Praynig
Честито на рожденичките много късмет и щастие!
Честито на рожденика на Frani и скоро заедно да се радват на сладък бебок!
Честито на новите мами , болката която са изпитали им е донесла най - прекрастният подарък -техните бебчовци!

# 248
  • Златна Добруджа
БОРИЛ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Малката за сега е общо взето кротушка. Вчера имахме посещение и от лекарката й. Та тя ме "успоки", че е кротка заради жълтеницата.

Абе и аз подозирам, че кроткия ни засега нрав е от жълтеницата, но реших да си се позаблуждавам още малко ...  Crazy Между другото започнаха коликите, малката се присвива, проплаква по веднъж. С Йоан ги минахме много бързо и почти неусетно, дано и при нея е така.

# 249
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАРИАНАМАМА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ[/size][/b]
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА БЕЛИЧКА! ЖИВИ ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЕ РАДВАТЕ ЕДИН НА ДРУГ[/b]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИЛ
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖА НА ФРАНИТО! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МНОГО ДА ТЕ ГЛЕЗИ И СКОРО ДА Е НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ТАТКО[/b]
Успех на всички раждащи или влизащи в болница мама Кроки стискам палци мила, всичко ще е наред
Аз сега се прибирам от свиждане, Цвети е вече в креватче, храниним се с биберон, но все още има сонда на нослето да й помагат. За първи път си гушнах рожбата, най-хубавия момент досега в живота ми, в замяна тя се изака и уригна щастливо след хранене. Тя ме гледаше с интерес, аз я гледах с още по-голям интерес  Joy hahaha Joy и кво ли мисли коя пък е тази дето ми смущава съня.
Желая щастлив и усмихнат ден на всички.  Hug  bouquet Hug
П.П. нещо не съм улучила размера на буквите за поздрава на марианамама, ама ще ме извинявате

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 13:02 от elissee

# 250
Честито на Марианамама и Беличка!Да са им живи и здрави синчетата и много послушни!Честит рожден ден на Ния и Борил!Леко и успешно раждане и най-здравите и пуккави бебоци!Честит рожденник и на Франито- да е жив и здрав много да помага за малкия бебок!Иррра-стискам палци всичко да е наред и до довечера да гушкаш най-прекрасното бебе!Аз току що се връщам от доки и той каза че да края на седмицата ще се ражда.Направо нямам търпение вече да гушкам бебония.Току що разгледах бебешките снимки-много са ви сладки бебетата-пу,пу,пу!

# 251
Ехооооооо, имаме си още бебчета ли?
Мирианмама - Честито! Да е живо и здраво малкото бонбонче и да расте щастливо за радост на всички!
Беличка - Много здраве, щастие и късмет в живота желая на малкия бебок!
Да са ни живи и здрави и рожденниците днес - Ния Петрова и мъжът на Franito(Валентина)
На всички августинки желая най - прекрасния месец в живота им, а именно чрез появата на нашите съкровища!!!

# 252
незнам дали става въпрос за същите пъпчици,  мисля че да. Аз имах на малкия пръст на крака и тръгна по ходилото, зачервяваше се, сърби, ужас. Та най накрая от много мазила и изследвания  попаднах на Daktacort крем  За 2-3 дена се оправих
pokahontas, веднага ще го пробвам, защото положението става нетърпимо. Ламизила не помага. Благодаря ти  bouquet

# 253
Елисее първата прегръдка е наистина незабравима  Hug Толкова мило звучи всичко, което пишеш за красавицата Heart Eyes

# 254
Момичета имам нужда от съвет. От снощи съм с контракции на 10 мин. Снощи продължиха около 3-4 часа.Пих но-шпа и съм заспала, но спах неспокойно.Сега пак май почнаха контракциите и пак през десетина минути.Контракциите обаче са безболезнени и не знам дали е дошъл момента да ходя до болницата?Какво ще ме посъветвате?

Общи условия

Активация на акаунт