Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Списъкът за пазаруване за бебе трябва да включва основни артикули като комплект за преобличане, шишета, пелени, мокри кърпички, лепенки за пъпна връв, бебешки препарат за пране, сапун, шампоан , крем против подсичане, термометри , халати , спално бельо , одеяла , бодита, гащиризони, пижами, буйки, ръкавици, шапки и лигавници. Освен това трябва да имате бебешко креватче, количка и ваничка. За родителите са необходими сутиени за кърмачки с подплънки и помпа за изцеждане на кърма.
-
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
-
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
-
Какви са препоръките за кърмата на бебето и какви са чаевете на HIPP?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето в болницата и какви са препоръките за пелените?

.Това им споделих на мамчетата като се върнах че хем се надявах да се засечем - хем като те видях и ШАХ! Нищо де ти нямаш ли намерение като направим сега една предродилна срещичка да си донесеш "магьосническото" дупе???Много ще се радвам!
от 11 до 19 няма да работи салона, аз ще работя само с записани часове и мисля тогава да съм по свободна и ще ходим да гледаме и да купя нещо че да не остане моето бебче голичко и босичко. Иначе да ви кажа мамчета внимавайте нали ви писах, че една приятелка е родила преди 20-30 дена бебе 4.250 и какво мислите половината дрешки не му ставали и сега ги били оставили за нашата мишолина бебока е и доста дълъг 54-55 см. И доколкото разбрах сега е качило още 200-300 гр. бебето Затова аз да си кажа ще купя от манинките дрешки само 2-3 бр. и то не най малките пък по големи ще си взема да имам, че да не стане че не му става на шошко нищо и голичко пак трябва да ходи 
вчера бях командировка и не съм ви чела, ноо гледам лоши новини....
.....така успокоително прозвуча, че не е задължително бебенцето да се роди веднага щом има разкритие...дано и Светлето да си го задържи до края
Майката на една приятелка казва по повод на такива татита "Не можеш да сложиш да печеш в печката пита, а да очакваш, че ще извадиш баница"...той сега е сърдит, но ще видиш, че после не можеш да го отделиш от дъщеричката 

. Пък всичко успяхме да купим, каквото не успяхме - после си го купих (вкл. количката)...
В този ред на мисли, Мирама, то първият месец общо взето мечтата на живота ти е да се наспиш
Номерът е да спите през деня с бебетата, ама аз пусто като не мога да спя през деня ... предпочитах на разходка сама ако бебето спи вкъщи, или с количката, ако е навън (понеже Мартин беше лятно бебе, бяхме почти изцяло навън, дори съм го кърмила по градинките на закътано място... сега не знам, особено ако октомври се окаже някой дъждовен ...)
много ми става смешно когато ме пита това, със сигурност обаче ще знаем живот и здраве когато се роди на есен
само да са живи и здрави бебешоците

после пак ще намина 
А през ноща и аз ставам по сто пъти, даже понякога се ядосвам, че се будя толкова често, ама.... 
Как да е, явно вече ще минавам за лелка