Октомврийската дружина цяла в Третия триместър мина!

• 13 727
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
Добре дошли нови мами!pra  и Лили много ще ви е весело при нас ние сме много готини  Hug

# 136
meggyv - Мерси че си се сетила за мен  bouquet. Много беше лудница покрай мен напоследък. В работата имаше адски много напрежение, и понеже ми писна да се гаврят с мен, реших да си взема болнични - та сега съм в почивка. Иначе стягаме къщата и съвсем скоро ще сме си сами вече и ще бременея на спокойствие  preggo smile3521

п.с. Иначе минавам да ви чета коментарите, та в общи линии съм в час и знам как сте и какво става в октомврийския говорилник  Whistling Crazy

# 137
Здравейте и от мен Stop
Добре дошли на новите мами
За объркването на пола и аз взех да се съмнявам вече
 ThinkingНа ФМ ми казаха леле каква голяма пишка има
на последния преглед доктора изтърси Нещо не мога да видя пишка
хем има хем няма  newsm78
но това да е проблема важното е да са здравички каквито ще да са
продължаваме със бебчо да стискаме палци  Praynig
гласувахме и за Криско  Peace

# 138
Дано всичко да е наред с Светлето и бебчо!!!!!
добре дошли и на новите мами pra  и Лили   bouquet  bouquet  bouquet
 аз вчера ходих при доки и сме станали 1830кг и ми каза , че въвря една седмица напред

# 139
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дано всичко да е наред със Светлето и с бебчо,включвам се и аз в стискането напалци.
Добре дошли и на двете нови мами pra и Лили,ще се убедите ,че тук е много забавно Party
Gabi моят корем също го чувствам изстръпнал,но  това е нормално и предполагам,че се дължи на разстягането на кожата и на самата коремна стена.Предишния път като ходих на преглед го споменах на лекаря си и той ми каза,че няма нищо страшно да не се притеснявам  bouquet

# 140
Пуснах две снимки в албумчето , за да се запознаем задочно. Grinning
МЕЧТАНИЕ, Elibq и при мен имаше объркване с пола. До миналия месец бяхме момченце , след което моя доктор го нямаше и ме прегледа неговата замесничка , според която бяхме мома.  Shocked Във вторник отново бях на консултация и отново бяхме с буба / даже и снимка ни дадоха/  Simple Smile Така че и аз не знам на кого да се вярва , но за сега сме в полза на момченце. Да са ни живи и здрави , на есен ще разберем със сигурност! Wink

MIRAMA, мисля, че ти питаше  къде в София можеш да намериш хубави обиколници и спално бельо за креватчето . Аз лично съм се спряла на един магазин на Симеоновско шосе -Pierro . Страхотни са: http://www.pierro-bg.hit.bg/Untitled-pierro-f.htm . Тук можеш да ги разгледаш, изглеждат по същия начин , както и на снимките. Wink

# 141
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 142
Момичета, още нищо не съм купувала, но вчера се спряхме на ето тази количка: Търся мнение за нея, ако някой я е ползвал или харесал?

# 143
Габи кумата ми ползва таква и е много доволна.

# 144
 Praynig Praynig Praynig за бебето на Лилибон
Още нови попълнения в групата - добре дошли  Simple Smile
Мами, след 20 и аз излизам в болничен и ще имам време за лекции. Знаете ли как вървят тези на 9 м., които се провеждат на Плиска? Ходи ли някой вече там и има ли смисъл изобщо да се ходи?
Карина, Лия, Лора, Нора, Кремена, Кристияна - според вас кое от тези имена става като за принцеска, родена през октомври - в смисъл - да звучи съвременно и хубаво.
Уж било пълно с хубави имена, но като става дума за име на нашето дете - здраво съм зациклила и има шанс да се улея. Embarassed

# 145
Здравейте и от мен за днес newsm51   

Аз принципно съм голяма поспалана, а последните 2-3 дни ми се налага да ставам в 7 за да мога да събудя  ruporuu, измия newsm37  grinning012 и нахраня  newsm55 цялата дружина ( 2-ма тийна и Неда), а трябва и да  prostor и да заредя wash  и миалната  и да дойда на работа , от което вече не мога да гледам newsm46. Вечер само се прибирам и трупясвам  Sleeping я пред ТВ- то , я на леглото, ако допълзя до там. Напрво мечтая вече да имаше някой у нас, който да ми помага по малко или поне някой да сготвяше   food002 през деня , а аз само да прибирам пълната тенджера вечер, че знаете ли как се изхранват 3 мъжища, ужас тия младежите вечно са гладни newsm22. Добре, че слушат и вършат по нещо у дома през деня, я  newsm79, я  newsm75 и парцал и подреждане.

На всичкото отгоре, лудата ми майка, реши да става печалбарка на стари години и хукна да ходи в Гърция. На пристанище Пирея и открадват целия багаж, добре, че е имала зареден телефон в себе си с предплатена гръцка карта, тя все пак решава да продължи за Крит, за където се е запътила, купува си нов билет за ферибота и качвайки се си чупи крака!!!! и сега лежи у дома със счупен крак, абееееееееееееееее

За дрешките и детските домове и аз ВИ МОЛЯ, на който му останхат дрешки , които няма да използва, нека вместо в контейнера да отидат в домовете за деца, децата там наистина имат огромна нужда от абсолютно всичко, от храна и памперси до чаршафчета, дрешки, обувки. Можете да се свържете с някой от сдружението на българските майки, във форум "бъдещи и настоящи", подфорума е "Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица" и да следите там, винаги някой има нужда от помощ.  Прекрасно би било, всяка от вас, която има време и желание да се свърже с представител на сдружението в града си и да посети дечицата в домовете, защото те в най-голяма степен имат нужда от топлина, внимание, гушкане, човешко присъствие Heart Eyes lovekiss

Наде, радвам се, че си си починала добре! опитах се да видя снимки, но ..................... аз чакам приятелката ми да се освободи и да намери време да ми изпрати нашите снимки, които са на нейния фотоапарат, но тя е счети newsm50 и сега след отпуската дъх не може да си поеме Simple Smile))  а и аз така се бях спекла, като те видях и се притеснявах, че съм мокра и по бански  Joy истински розов слон  261uu. сигурно, много студена, дистанцирана и надута съм ти се сторила, но да знаеш туй само от спек и притеснение Flowers Rose Flowers Bouquet
О и много се радвам, че нещата с прекрасната ти дъщеря са се уредили, то май 1-во СОУ е по-добре и май стана напротив поговорката Laughing вместо да ви избодат очите , ви изписаха веждите:)

Продължавам с магийките и упоритото стискане на палци на Светлето fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и бебето1

Ивон, отдавна искам да ти предложа да сложиш на 1-ва станица на темата списък с необходимите неща за бебо и мама, както и в майската отчетна от една мама има много подробно описание на всички необходими документи, декларации, молби и удостоверения за получаване на болнични, еднократна помощ и всички тези неща, които ни предстоят след 2 -3 седмици. Бумащината и бюрокрацията е много, попълват се декларации за всеки един етап на болнични, т.ч. мисля, че ще е много полезно за всяка една от нас.

Имах още някакви неща на ум за писане, ноооо като се сетя пак Simple Smile))), сега ви оставям и се връщам на тръстиката:) Heart Eyes

# 146
Луз, аз обожавам Лора - имам приятелка, с това име и е прекрасна жена и човек - пристрастна съм  newsm47
Габи, аз след много дълъг размисъл стигнах до изводите на Меги за количките - много е важно да е с една дръжка, за да я караш и с една ръка и да е с големи колела, защото улиците ни са ужасни... иначе количката е много сладка, но много държа на тези 2 условия!

Аз да се оплача снощи къв рев му ударих.... Много ме болят ребрата около слънчевия сплит и 3 часа дишам плитко, за да ме боли по-малко и си рева от безсилие... ужас  newsm45 Днес вече ми няма нищо - явно ребрата ми са се отворили вече и болката спря... На някой да му се случва нещо подобно?!

# 147
Гласувах за мъничкия Криско на Лилибон! newsm17 Толкова е жестоко децата да страдат!!! Дано милата му майчица да има сили да се бори с това предизвикателство! Дано има шанс за облекчение за всички дечица като Криско! Praynig Praynig Praynig

маграт чеснова  Joy напротив много си слънчева и готина!
Изобщо нямаш вид на надута и студена  thumbsup
Ама това което се е случило с майка ти е крайно неприятно!!! Дано жената не си е счупила крака на лошо място и се възстанови по-бързо и не останат последици!
Luz за мен много красиви имена са и Нора и Лора и Карина! Но между другото няма нито едно лошо име от тези които си посочила!
ushco не ми се е случвало такова нещо.....не ти пречи да се консултираш поне потелефона за да си спокойна!
На мен пък цял ден ми е гадно на главата и ми се вие свят! След малко отивам на консултация и ме е страх да не съм вдигнала нещо кръвното  newsm78

# 148
Благодаря ви за гласовете за Лилибон и Криско!

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 14:31 от dimitriana

# 149
Здравейте мамички,
Dobra - като гледам таткото как ходи като ударен самолет, вече и аз незнам дали той или и двамата искаме момче.То бива тъга, ама чак толкова, все едно е умрял някой.Да е живо и здраво само, за една майка не би трябвало да е от значение пола на детето.Ама за мъжете - те са друго нещо.Абе мъжка му глупост.
Mirama- аз лично не съм купувала още нищо за детето, ей така от суеверие.Пък и тогава ще имам повече свободно време.И мисля да използвам отпуска преди термина за тази цел.Пък и тогава ще имам повече свободно време.
Geriing- благодаря за подкрепата.
А между другото относно пола- на една позната всеки път и казваха момиче и в началото на 9-я месец и казаха момче и момче си и излезе, въпреки че я гледаха на нов и модерен видеозон.

Общи условия

Активация на акаунт