Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Списъкът за пазаруване за бебе трябва да включва основни артикули като комплект за преобличане, шишета, пелени, мокри кърпички, лепенки за пъпна връв, бебешки препарат за пране, сапун, шампоан , крем против подсичане, термометри , халати , спално бельо , одеяла , бодита, гащиризони, пижами, буйки, ръкавици, шапки и лигавници. Освен това трябва да имате бебешко креватче, количка и ваничка. За родителите са необходими сутиени за кърмачки с подплънки и помпа за изцеждане на кърма.
-
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
-
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
-
Какви са препоръките за кърмата на бебето и какви са чаевете на HIPP?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето в болницата и какви са препоръките за пелените?
. Много беше лудница покрай мен напоследък. В работата имаше адски много напрежение, и понеже ми писна да се гаврят с мен, реших да си взема болнични - та сега съм в почивка. Иначе стягаме къщата и съвсем скоро ще сме си сами вече и ще бременея на спокойствие

На ФМ ми казаха леле каква голяма пишка има

Така че и аз не знам на кого да се вярва , но за сега сме в полза на момченце. Да са ни живи и здрави , на есен ще разберем със сигурност! 
, измия
и нахраня
цялата дружина ( 2-ма тийна и Неда), а трябва и да
и да заредя
и миалната и да дойда на работа , от което вече не мога да гледам
. Вечер само се прибирам и трупясвам
я пред ТВ- то , я на леглото, ако допълзя до там. Напрво мечтая вече да имаше някой у нас, който да ми помага по малко или поне някой да сготвяше
през деня , а аз само да прибирам пълната тенджера вечер, че знаете ли как се изхранват 3 мъжища, ужас тия младежите вечно са гладни
. Добре, че слушат и вършат по нещо у дома през деня, я
, я
и парцал и подреждане.

и сега след отпуската дъх не може да си поеме
истински розов слон
. сигурно, много студена, дистанцирана и надута съм ти се сторила, но да знаеш туй само от спек и притеснение

Днес вече ми няма нищо - явно ребрата ми са се отворили вече и болката спря... На някой да му се случва нещо подобно?!
Толкова е жестоко децата да страдат!!! Дано милата му майчица да има сили да се бори с това предизвикателство! Дано има шанс за облекчение за всички дечица като Криско!