Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Списъкът за пазаруване за бебе трябва да включва основни артикули като комплект за преобличане, шишета, пелени, мокри кърпички, лепенки за пъпна връв, бебешки препарат за пране, сапун, шампоан , крем против подсичане, термометри , халати , спално бельо , одеяла , бодита, гащиризони, пижами, буйки, ръкавици, шапки и лигавници. Освен това трябва да имате бебешко креватче, количка и ваничка. За родителите са необходими сутиени за кърмачки с подплънки и помпа за изцеждане на кърма.
-
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
-
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
-
Какви са препоръките за кърмата на бебето и какви са чаевете на HIPP?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето в болницата и какви са препоръките за пелените?

Тъй че, аз от кога ви казвам да идвате....хайде под строй на лекции..... 
Следя историята му от началото, скоро имаше и тема за набиране на средства (всъщност димитриана е публикувала линк), за да може поне със средства за превръзките му да се помогне, пък и живот и здраве дано успеят да си уредят документите и да заминат на лечение в Англия и там пак ще им трябват парички.
и не посмях. Ако не сте я видяли и искате и вие да помогнете, може да прочетете темата в клюкарника, тя е закована на първа страница. Дано се намери начин да се оправи малката душичка, не ми го побира акъла защо едно невинно дете трябва да страда така.... 

Моля да ме включите, аз нямам предпочитания за времето и мястото, нека по-заетите мами кажат. 

.
. Не помагат нито кремчета, нито пудрички. Чехлите ми са като пързалки. Само леко да ги закача на някоя плочка и после се връщам подскачайки да си ги взема
. Сигурно съм голям цирк ама...

.Важно е, че се справих бях предвидливо проучила в нета къде и какво точно д анамеря-разпечатах си го-МЪЖО ми обясни и къде да го търся-добре , че е тоз интернет -че нали е на другия край на света горкия той
ма и най-са изнервих с разните младежи по тез магазини бе-аз им обяснавам какво искам те ми обясняват, че нямало и се мъчат да ми пробутат друго..е ко кат съм жена да не би ся да ма праят на луда
Мисля, че лекциите за август са доста интересни, през юли наистина имаше скучнички.
Важното е, че сега си има хубави неща.
Дано се оправи малкото момченце
BPD на главето ни е 8.4см. а бедрената кост 6.3см. и това показва около 2 седмици разлика! Бихте ли погледнали на вашите снимчици от видеозона за размерите защото не мога да открия хубава табличка със сравнителни размери! Естественно дотора ми обясни че всичко е относително - машината показва по-ранен термин предвид размерите на бебо но то може да си се роди на термин ама по-едричко!