Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Списъкът за пазаруване за бебе трябва да включва основни артикули като комплект за преобличане, шишета, пелени, мокри кърпички, лепенки за пъпна връв, бебешки препарат за пране, сапун, шампоан , крем против подсичане, термометри , халати , спално бельо , одеяла , бодита, гащиризони, пижами, буйки, ръкавици, шапки и лигавници. Освен това трябва да имате бебешко креватче, количка и ваничка. За родителите са необходими сутиени за кърмачки с подплънки и помпа за изцеждане на кърма.
-
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
-
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
-
Какви са препоръките за кърмата на бебето и какви са чаевете на HIPP?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето в болницата и какви са препоръките за пелените?
Ама си викам - "еми може и така да е ако преди е порастнало повече сега може просто малко да забавя" И днеска пак си отивам при доктора при който ще раждам на редовното ми месечно посещение и започва човека да мери и казва BPD - 8.4см.
и тогава вече се усетих че има нещо не в ред и му казах на доктора а той се възмути човека щото ако наистина размерите в момента бяха 7.3см. означава че изостава със 1 месец в развитието си!!! Е а кажете как може......та на него даже не му направи впечатление това голямо отклонение!!!

- вчера бях при моята лекарка и видяхме бебка. Каза, че всичко е наред, но бебка е с дупето надолу т.е. седалищно.
Та тя ми каза, че бебето се намествало между 22 и 28 седмица. Аз съм в 29 и ми каза да се стягам за секцио
веднага след като вляза в 9 месец. Било опасно да се чака. Аз четах някаде в нета, че бебето се обръща до 34 седмица 

големи сме шматки...
и по-късно може пак да намина да ви попрочета 

а добЪр ден и от мен! Снощи кат лудите съм легнала в 21часа та спах до 5:30 часа кат пън, станах до
и пак
и така до 8:30 часа това за мен е невъзможно-много отдавна не съм спала толкова много но това безсъние явно вече си оказа влиянието
а и вчера нали цял ден мерих улицит еи се разправях с разни младежи по бензиностанциите заради това масло за колата
та явно нещо съм се презорила-вечерт акат ме лепнаха едни контракиии
през 1 час за по 2 мин направо си изкарах акъла-1 та мина викам си абе слъчват се -ма след 1 час пак 2та мин апо -бързичко, ей ся викам ко ме лепне още една вече викам таксито и отивам да видя ко става
ама да чукам на дърво..съм заспала и така
Добре съм днес-ма ко се повтори и ХУКВАМ-Обещавам ! незнам може и заради Патканиш да е, че той и моя УБАВЕЦ си е ХОРИЗОНТАЛНО /тхй ли се казва -като нито е надолу с главата нито нагоре/
и като се разподскача и резултата е , че ме хващат болки като МЕНСТРУАЛНИТЕ-предния път питах акушеркат аи тя каза, че е нормално защото всеки път си подритва на едно и също място и ставало кат натъртване
мързеланчо-да ми е жив и здрав пък майка му ще си търпи болежкките-аз не се оплаквам де,приемам ги тия неразположения като нещо нормално и като едно предизвикателство