Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Списъкът за пазаруване за бебе трябва да включва основни артикули като комплект за преобличане, шишета, пелени, мокри кърпички, лепенки за пъпна връв, бебешки препарат за пране, сапун, шампоан , крем против подсичане, термометри , халати , спално бельо , одеяла , бодита, гащиризони, пижами, буйки, ръкавици, шапки и лигавници. Освен това трябва да имате бебешко креватче, количка и ваничка. За родителите са необходими сутиени за кърмачки с подплънки и помпа за изцеждане на кърма.
-
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
-
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
-
Какви са препоръките за кърмата на бебето и какви са чаевете на HIPP?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето в болницата и какви са препоръките за пелените?
Беба няма да познава леля си ...

тез гадини!
Иначе сега можеше и ти да си сметнеш. Аз да ви кажа тогава взех мерките от ФМ при Марков и по едната формула бебчо излезе към 780гр. май, а при негоп беше 702гр. Тъй че различни формули, различни килограми.... Аз съм си другата седмица при мойта докторка и тогава ще казвам размери и кг, че тая от поликлиниката нали нищо не мери, само гледа бебето и казва, че е пораснола от миналия път. 

Мъжо е много "щастлив" ,
е нужно да станат РЕДОВНИ на 5 минути и то доста силнички, несравними с нищо до сега, не непоносими, но различни. Така, че спокойно!
с лъжливи контракции при 2-то раждане
Погледнете мненията на мамите в анкетата, която Джена е пуснала в бъдещи и настоящи да видите процентно, колко често познават 
, че даже когато се будя за
поне 2 пъти на нощ, ходя като сомнамбул из къщата
много мразя да чакам.
да успея да реша проблема с нет-а у нас, че след 18-ти, ако не докарам нет и си остана вкъщи без вас ще откача, буквално
. То това беше основната причина да си купя лап, за да мога да ползвам нет-а на М-тел, който макар и доста скъп, поне го има у ефира на наше село, уф мамка му 21 век кви проблеми имам 
, много щстие и късмет ви желая

, че не мога ги намера, а и още нещо тез прекрасни одеала дето беше пуснала не се продават он!? такйа ли? а какви са им цените?
, ама ако е след 20 08, най-добре. така и съм обещала да заведа баткото да види къде му е новото даскало, пък и най-накрая нещичко да купя за бебата
, стига само за мама и:)
Друго си е да ти ко каже някоя мама с опит-те ДОКИтата само повтарят -ТО нормално бе,кат родиш ще ти мине
Няма АДСЛ - нищо, че сме на 6 км от градо, но в селото живеят 20-тина бабички и дедковци около 70 г и на никой не му пука за нас, освен, ако не надумам старците да си купят компютри и да писнат и те за нет
уф
браво, страхотен вкус!
Непременно ще го имам предвид
а аз се чудех как да се подготвя за това представление /раждането де/, като съм свикнала все с репетиции да излизам на сцена, а то и тука щяло да има
Дано да успеят да я задържат и бебо да се роди жив, здрав и доносен!!!

Още не мога да си изчистя главата. И как ще го слагам аз това на бебо!!! Категорично реших , че няма да ползвам нищо на Avent !!!