Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Списъкът за пазаруване за бебе трябва да включва основни артикули като комплект за преобличане, шишета, пелени, мокри кърпички, лепенки за пъпна връв, бебешки препарат за пране, сапун, шампоан , крем против подсичане, термометри , халати , спално бельо , одеяла , бодита, гащиризони, пижами, буйки, ръкавици, шапки и лигавници. Освен това трябва да имате бебешко креватче, количка и ваничка. За родителите са необходими сутиени за кърмачки с подплънки и помпа за изцеждане на кърма.
-
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
-
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
-
Какви са препоръките за кърмата на бебето и какви са чаевете на HIPP?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето в болницата и какви са препоръките за пелените?

ама съм тъпо парче поне да бях си купила един вибратор. 
Всичко си написала за раждането. Само да допълня - тапата прилича на (извинете) сопол. Точно. Няма как да я объркате... Падне ли - готови за раждане
Вчера в МОЛ-а на Стамболийски видях, че тече конкурс по снимка: "Ние сме бременни" - изглеждаш по - добре от всички лепнати там снимки, защо не се замислиш да участваш? 
Иначе затворените обувки и на мен не ми стават, ходя по маратонки ... Две седмици още имам работа, ще има и хубави дни, в които ще съм си с чехлите тип джапанки, останалите - ще ме изтърпят по маратонки
Не мога да си гледам снимките от първото изписване, ужас
На всичкото отгоре там от бебето почти нищо не се вижда ...
Купих на мъжо жилетка, сега съм с нея...
. Много полезна информация. 

Докато четях и направо се пренесох там ...

Явно хормоните си казват думата и това е ...
то май живея само за съботите и неделите за плажчето... 
За това аз не бих рискува за бебето с такъв вид матрак, страх ме е просто. За тези с кокоса - на мен ми казаха, че също са вредни, в тези власинки някакви алергени се задържали и пак не били за препоръчване. За това за сега сме се спряла на обикновените матрачета - с пяна и дунапрен. Освен това да добавя, че към матрачето е хубаво и протектор за матраче да си вземете, той е като калъфка за матраче, но вътрешната му страна е непромукаема и ако се напиша бебо матрачето няма да се нацапа.
И никакъв рев...то толкова малко ни остана...

.. и вече нямаме проблем, защото от както си ме иска мъжа аз съм най-красивата на света! 

На всичкото отгоре се опитах да почистя плочките с един ужасен препарат, който направо ме отрови.