Направих си сама 3

• 45 274
  • 367
  •   1
Отговори
# 60
  • Разпиляна във въображението
Мими кажи за пуф-а Laughing

# 61
Добре де, стиропорени топчета откъде?То щом ще е с боб, по-добре леща, по-малки са.И Младен като опишка пуфа, ще стане барбарон-тревичко.Ще берем после кълнове Joy

# 62
За Младен ще вградиш гърне hahaha
Мириел, какво да ти кажа? Tired Първо трябва да се снабдим с пълнител...
драката(софт) нали имаш един барбарон(играчка) на село? И той е така пълен със стириопорени топчета.

# 63
Такива топчета мисля че продават в Бриколаж или Практикер.Не съм виждала,но тук някъде в темите преди време стана въпрос за същите фотьойли и някой беше писал,че се продават.

# 64
  • София
Чувала съм и аз, че се продават тези топчета (май ги наричат "заготовка"), но никакъв спомен нямам за къде ставаше въпрос  Embarassed - много полезно включване от мен  Mr. Green

Друго се чудех - то хубаво ще се напълни с боб, ама след време в него сигурно ще се завъди живот newsm78, та обработва ли се по някакъв начин предварително  Thinking

# 65
Чувала съм и аз, че се продават тези топчета (май ги наричат "заготовка"), но никакъв спомен нямам за къде ставаше въпрос  Embarassed - много полезно включване от мен  Mr. Green

Друго се чудех - то хубаво ще се напълни с боб, ама след време в него сигурно ще се завъди живот newsm78, та обработва ли се по някакъв начин предварително  Thinking
Точно и аз си мислех за измушичването с молци и после няма оттърване  Sick
При нас предлагат по магазините за компютърна техника такива и по строителните базари. Има ги във форма на царевични пръчици и топчета.

# 66
Кройката е от 2 части- вътрешна калъвка и дамаска- и двете с ципове.
Като се "замушичи" newsm78 сменяте пълнителя.
Аз обаче изключвам боба като вариант Naughty. Но така пише в списанието Mr. Green

# 67
Лесно е да се каже - "сменяте пълнителя"... То за един път се чудя отде толкоз боб, та за вторииии.... Ама по филмите тия неща дето опаковат чупливите вещи... тука няма ли такива? Или остава вариант някакъв строителен материал... перлит или нещо подобно... Някой от "Направи си сам" няма ли идея???

# 68
като казвате боб за пълнеж на мен ми хрумват едни възглавнички, пълни с костилки от череши, които продават в немско  Mr. Green, загряват се в микровълновата и се ползват за затопляне (даже и за бебета)! може и нещо в този смисъл да направите  Peace

# 69
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
има ли мами, които да работят с глина?

купих си мароканска лампа, много ми харесва, имаше и като пирамиди направени.

как успяват да направят отворите и да съединят частите. разгледах куполчето - направено е от 2 полусфери и после са съединени. ама как?  Thinking как не променят формата на купола?....

ако някой знае, моля да сподели...

ето тук снимка на чудото:   

# 70
Едва ли е ръчна изработка... Naughty

# 71
Едва ли е ръчна изработка... Naughty

и така да е, макар че онзи ми обясняваше, че било ръчно изработено...

дори да е направено по друг начин, то как са съединени частите? според мен е печено цялото...да каже, че куполът се маха. лампата е от 2 части.

имам приятел, който се занимава с глинени изделия и си имам представа за някои неща, но той не прави такива.... Thinking

ако искам да си направя пирамида, то как да свържа страните на пирамидата и основата й?

идеи?... Thinking

# 72
Ася, според мен тук по-скоро е използван калъп  Rolling Eyes а ти не вярвай много-много на продавачите  Mr. Green

# 73
и аз съм за калъп от 2 части.
Гледаме такива предавания по Дискавъри, за това как се правят всевъзможни неща- от бомбони до newsm78...ботуши за пожарникари, седло....за каквото се сетите.
Наскоро даваха за глинени неща и показаха как се поставят първо в калъпи са отвтре, после за отвънка...не го следих много внимателно но беше с калъпи и после съединяваха двете части.
Ужас...май не помогнах.... ooooh!

# 74
и аз съм за калъп от 2 части.
Гледаме такива предавания по Дискавъри, за това как се правят всевъзможни неща- от бомбони до newsm78...ботуши за пожарникари, седло....за каквото се сетите.
Наскоро даваха за глинени неща и показаха как се поставят първо в калъпи са отвтре, после за отвънка...не го следих много внимателно но беше с калъпи и после съединяваха двете части.
Ужас...май не помогнах.... ooooh!

разбрах те...
нямам дискавъри, много ме е яд #Cussing out

исках пирамида да си направя, смятах да пробвам от солено тесто. ама калъп незнам от какво да си направя Thinking
пирамидите бяха много скъпи и бяха големи, за градината...

в крайна сметка май няма пак нищо да направя... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт