Направих си сама 3

• 45 286
  • 367
  •   1
Отговори
# 75
Просто си дремя на компа, но съм разсъждавала върху варианти за калъп:мъж ми си беше направил от стиропор-оформен и хубаво шлайфан, а з все се каня да пробвам с папие маше-е, за пирамида няма да стане, но за овални форми?

# 76
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
все се каня да пробвам с папие маше-е?

незнам какво е това Embarassed
може ли да ми покажеш как изглежда?

пирамидата става от стиропор, стига да намеря....може и от дебел картон...

# 77
пирамидата става от стиропор, стига да намеря....може и от дебел картон...

или тънка ламарина, но май нея по-трудно ще намериш  newsm78 пробвай с картон! Peace

# 78
  • BG
От самозалепващо фолио направих това в банята:
http://img459.imageshack.us/img459/674/picture094ev0.jpg
А между другото оплетох и още една чантичка:
http://img477.imageshack.us/img477/5862/picture131qq7.jpg

# 79
Просто си дремя на компа, но съм разсъждавала върху варианти за калъп:мъж ми си беше направил от стиропор-оформен и хубаво шлайфан, а з все се каня да пробвам с папие маше-е, за пирамида няма да стане, но за овални форми?
Драка, защо да не стане и за пирамида с папие маше. Не е задължително да е обла формата. Ако имаш добър калъп върху който да работиш, става и за ъгловати форми.

Аси, папие маше е техника, която борави с малки късчета хартия, потопени в лепилна смес и се лепят върху някакъв калъп. Правят се на няколко пласта. Оставя се да изсъхне, след което се вади калъпа и ето ти готова фигура, куха отвътре. В случая с пирамидите можеш да си доизрежеш с тапицерски нож дупките и накрая се боядисва и украсява по вкус.

# 80
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Аси, папие маше е техника, която борави с малки късчета хартия, потопени в лепилна смес и се лепят върху някакъв калъп. Правят се на няколко пласта. Оставя се да изсъхне, след което се вади калъпа и ето ти готова фигура, куха отвътре. В случая с пирамидите можеш да си доизрежеш с тапицерски нож дупките и накрая се боядисва и украсява по вкус.

аха, схванах Вечи... ама аз се чудя от какво да си направя калъпа...
сега друга муха ми влезе... видях в един магазин неща от африканското изкуство.... Crazy
да видим кога ще ми дойде музата ooooh!

# 81
да видим кога ще ми дойде музата ooooh!

дано ти идва по-често от моята  Mr. Green Peace

розали, това в банята е много идейно, но дали няма да се отлепи от парата и непрекъснатата влага  newsm78 (какво фолио използва newsm78

# 82
  • BG
От обикновенното самозалепващо фолио. Купих си 20 см., струваше 70 ст., отне ми 15 мин. да го направя.  Вече седи в банята една седмица и не се е отлепило, а като започне да се отлепя, ще си направя ново- този път ще си изрежа мидички раковинки  Laughing

# 83
мда, идейно е - може да го сменяш на определени периоди  Peace

а от магазин за домашни потреби ли го купи  newsm78 защото такова бяло не съм виждала - обикновено са мн. шарени  Sick

# 84
  • BG
Има го в Практикер, и в строителните магазини  Peace В Домко също има, разкошни едноцветни, чевеното е направо супер  Laughing

# 85
Розали, чудесна идея с банята!

Вечерница, продадох Каменните цветя- newsm44онази снимка, която ти изпратих.Сега пак ме обзе ентусиазъм.

# 86
Каменни цветя... newsm78 А ние виждали ли сме ги?

# 87
Каменни цветя... newsm78 А ние виждали ли сме ги?

Ммм, мисля, че да, но пак ще покажа:

# 88
У-а-у! Аз нещо съм ги пропуснала, но струваше си да попитам. Страхотно! А цветовете направо ме разтопиха. драка, поздравления!

# 89
драка, връзват се с тапетите ми Mr. Green Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт