Re: кукленски къщи - 2

• 21 949
  • 411
  •   1
Отговори
# 105
  • Между гори и планини
Много са хубави, продават се като цените са от 19лв до 25лв.
Но не си струва, за да взема частите да дам толкова пари...но са много сладурски.

# 106
деиствително са хубави ,особено детските
жалко, че не е снимала лейките и те са много хубави
но можем да използваме идеите
и хубаво са ги направили в рамки поне няма да се прашат
в друг магазин видях рамка --маслини,маса и маслини в чиния ,зехтин и оцет,беше в зелено  и бяло

# 107
  • Варна
Това, което правим ние не се води къщи при Американците, а roomboxes. Продават се специални кутии с една или две стъклени стени, а има и такива с три.
Олинце, а теза неща не са ли гипсови. Поне на мен така ми изглеждат и къде е този магазин, че да ида да ги разгледам от близо.

# 108
chiges,пожелавам ти  още едно  диамантче   като Яна,
ние таман ще сме направили кьщичките и после ще помага ме  на теб.
дай Боже, и на Уна още едно ськровище и то по-скоро./той сьпругьт е едното/

от самосьхнеща глина и някой елементи са лепени Деспина,ние ги показахме като идеи
магазина е точно Макдоналс   Тракия блока отзад до бесетката 1магазин/високия блок/
някой от елементите сьм ги виждала в декора/магазина до кукления театьр/

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 21:11 от ra4eto

# 109
http://guide.dada.net/hobby_femminili/interventi/2001/12/81212.shtml
кьщичка в буркан

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 13:37 от ra4eto

# 110
# 111
  • Варна
schneee, ами аз от висене в нета нямам нищо за показване, направено от мен. Embarassed Embarassed Embarassed
Затова пък ви пускам един линк с много неща за гледане.
http://forum.newmelissa.ru/viewtopic.php?t=491&sid=3e2bd59c1 … 6b5268d71a685d5bd

# 112
  • Между гори и планини
Имайте малко милост  Praynig
Станах разногледа ....искам такава къща! http://community.livejournal.com/__doll__/348552.html
В линка който е дала Деспина, мебелите са много станни - като плетени на една кука...

# 113
# 114
  • Варна
Олинце, как е малчо, оправи ли се?
Да наистина плетени са на една кука. Има и указания как става тая работа, ама аз не умея да плета на една кука и нищо не разбрах.

# 115
schneee, малко изтървах нишката и не разбрах ти сдоби ли се с количка и кошница магнити. Намерих в Търново на едно място. Всъщност количките свършиха  Wink, но има два вида кошници.

# 116
  • Между гори и планини
Мерси за подкрепата момичета!
Малкия понася поне за сега болеста си добре, няма висока температура и разтройство. Но пие лекарства и сега му дадох Проспан, че почна леко да кашля. Иначе си хапва и спи добре.
Най ме е страх от херпесната ангина да не започне да повръща. Веднъж се случи и няколко дена не спря  Sick

Поне като сме си в къщи, мога да си оправя къщичката  Wink

# 117
олинце, страшни са нещата, наистина! аз бих си купила нещо такова, но не точно на животинска тематика  Flutter какъв е размерът горе-долу  newsm78 не се притиснявай за малкия  Peace

деспина, и аз се опитвам да кажа вече от сумати време, че това са стаи, а не къщи, но кой ли ме слуша  hahaha всъщност те някои хора искат цели къщи да правят Rolling Eyes

на мен честно казано вече почна да ми уляга ентусиазмът, момичета - аз съм така бързо паля мотора и бързо гасна, естествено -  имам две стаи почти завършени и.... не ми се ще да превърна цялата секция в хола в кукленска стая сякаш Rolling Eyes

Ати, къде го този магазин - аз бебешката количка и другите кошнички, дето ги бях дала, ги взех от сириуса - до интера (там има и сувенири)! но не говоря за магнити

# 118
schneee, има ги в едно "левче" на СВА. Но не голямото в тунела, а едно мъничко, което е по най-лявата алея като тръгнеш от бързата закуска напред. Цената им е 1.50лв. Останаха кошници с плодове - тъмна и светла и един кош без дръжка

# 119
Имах желание да ви ги покажа, но  Embarassed

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 10:32 от mycynkata

Общи условия

Активация на акаунт