Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на шишета за хранене на бебета?
Какви са препоръките за хранене на бременна жена, която изпитва гадене и повръщане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на бременност?
-
Кои са препоръките за избор на шишета за хранене на бебета?
-
Какви са препоръките за хранене на бременна жена, която изпитва гадене и повръщане?
При гадене и повръщане по време на бременност е важно да се консултирате с лекар за подходящи методи за облекчаване на симптомите. Може да опитате билкови капки, подходящи за бременни жени, и избягвайте консумацията на тежки храни. Поддържането на хидратация е от решаващо значение и трябва да потърсите медицинска помощ, ако е необходимо.
-
Къде мога да получа изследване за синдром на Даун и колко струва?
-
Какво е Магнерод и за какво се използва?

само в спалнята е чисто и тук си седя
Има и мами,които тотално се загубиха!
Надявам се да не вреди много на беба...А и не го правя често - най-много веднъж седично да ми се събира!

Вино, обаче не ми се пие.
Снощи ми се обади, че е излетял от Иран и е в Дубай вече...камък ми падна от сърцето. Какви ли не мисли ми минаваха през главата с тези арабски срещи и заговори.