Анкета за списанията

• 2 224
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
  • София
"МАМА", "9 МЕСЕЦА", "МОЕТО ДЕТЕ" и "МОЕТО БЕБЕ" Simple Smile

# 61
С първата бременност -изкупих доста списания ,предимно (9 месеца ),но с втората бях открила вече форум -Бг-Мамма  Hug
Така че нито едно не чета.

# 62
Чета в интернет-списания не купувам напоследък...

# 63
  • Бургас
Преди купувах,но едни същи статии се въртят с години в различните списания.Вече съм се отказала.

# 64
  • Толбухин
През първата си бременност съм купувала "Мама" и "9 месеца",но от 2 г. имам нет вкъщи и ги спрях.

# 65
Харесвам много Моето дете-има много малко реклами и съществени, прилично написани статии

# 66
Харесвах Родители.....

# 67
Купувам "Моето бебе и аз" и то не защото намирам нещо кой знае какво интересно и полезно, ами защото малката много си играе с въпросното списание-гледа бебета, лели и понякога се  е случвало да ме остави за 10-15 мин. на спокойствие, което при нас си е истинско постижение.

# 68
Аз харесвам "Моето бебе и аз", но мисля че списания се купуват предимно от майки-новобраци  Flutter Както на мен вече на са ми интересни тинейджърските списания, така и на ветеранките няма какво да им напишат, за да ги изнедадат.

# 69
  • София
добре де, мами, а като сте на плажа или просто ви се прииска някое "по-леко" и разсейващо четиво  Laughing?

National Geographic.
Списания за бременни и бебета не съм купувала никога.
А да, само веднъж, онзи брой със сенниците за кола  Mr. Green
Много по-полезен ми е интернет. Чета и книги по темата.
В списанията липсва обзор на информацията. Има някакви извадки, шансът да ми потрябват точно те в дадения момент е много малък.

# 70
Купувам всеки брой на "Моето дете",има много полезни статии и приложения smile3521

# 71
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Не чета. Много повече реклами и платени материали, отколкото нещо истински полезно.
Предпочитам книгите и интернет.  Peace
Това е и моето мнение и отговор

# 72
Купувам си всички, напоследък все по-рядко ми остава време да чета обаче, но общо взето се припокриват нещата, които пишат.

# 73
9 месеца и Мама

# 74
Всеки месец си купувам Моето бебе и аз; Намирам доста интересни статии.
Ползвам и нета за информация, разбира се, но пък не винаги седналото положение пред РС-то е най- комфортно, както за шкембата, така и за очите.

Общи условия

Активация на акаунт