"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 348
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
цитирам:
момичета, за жалост мн.са децата, които страдат заради държавната тромава система. да се опитаме да променим нещата.
авторите ще  я предадат на 15 септември-първият учебен ден. Трябват  3000 подписа за да се изисква промяна!Иначе всичко ще е като сега, децата ще са на произвола на съдбата, разболее ли се дете-да се спасява само!Това е недопустимо!

http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

моля, ПОДПИШЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ!!!

Вие сте наред,   bouquet

# 166
цитирам:
момичета, за жалост мн.са децата, които страдат заради държавната тромава система. да се опитаме да променим нещата.
авторите ще  я предадат на 15 септември-първият учебен ден. Трябват  3000 подписа за да се изисква промяна!Иначе всичко ще е като сега, децата ще са на произвола на съдбата, разболее ли се дете-да се спасява само!Това е недопустимо!

http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

моля, ПОДПИШЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ!!!

Вие сте наред,   bouquet

Подписах се  bouquet

# 167
  • сто акровата гора
Ето ни и нас със Сончето, влизаме да ви кажем чао, утре сутрин рано пътуваме  Party
За Криско  Praynig и дано съм помогнала макар и с малко  Praynig
Целувки на всички, много да порастете докато ни няма и много да слушат бебоците  Hug

# 168
шамЕнет, аз пратих малка сума с пощенски запис, още преди 10 дена. Надявам се да са им от полза.  Praynig

София, имахте си представител в Бургас. Срещнахме се с шемет невероятен, ще кача снимки по-късно. Ама нашия зет Пешката нали ги няма с майка Никки Иванова, та имахме среща с друг момък. Rolling Eyes
А мама шемет невероятен се обади 2 часа преди да дойде до Бургас и нямаше как да ви се обадя, бургаски мами. Sad
Хайде, сега чакаме Тини Минито да стъпи на наша територия.

# 169
  • Русе
Здравейте,момичета!Нямам време да се разпиша.В събота се върнахме от почивка.Изкарахме си чудесно и пускам малко снимков материал.Все още нямаме зъбки,кърмим се и почти през целия ден сме в проходилката.

# 170
Ей момичета, къде сте всички?

# 171

Да и аз се чудя. newsm78 Активността е като през уикенда.

# 172
Тук сме Party
Добро утро Hug
Ние седим на двора и си пийваме кафенце.Черпим ви и вас

# 173
Здравейте и от нас и надявам се днес да става за разходки навън. Много ми е мъчно за Криско и за всички деца с проблеми, живота е много суров и човек незнае от къде може да му дойде. И аз ще помогна с каквото мога.
Надявам се другата седмица да можем да заминем за Варна.

# 174
  • София
moonlady виждам, че скучаеш  Wink - може ли да те помоля за два хороскопа!? На бебка - родена е на 15.12.2006 год. в 9:40 часа и на баткото, той е роден на 31.03.2003 год. в 13:05 часа. Благодаря предварително! А има ли значение, когато бебето се ражда принудително, т.е. със секцио?

# 175
Бла бла ще ти спретна 2 бързи хороскопчета. Wink
Добре е да се остави естествения процес, ако не се налага секцио, ама то ако се налага, тогава секциото е естествения процес. Wink
Но хороскопа "оживява", когато детето поеме първата глатка въздух, когато се отреже пъпната връв, когато се отдели от "цалото", от безметежното съществуване и стана "самостоятелен свободен електрон" и няма значение дали е било секцио или нормално раждане.

# 176
moonlady виждам, че скучаеш  Wink - може ли да те помоля за два хороскопа!?
Искам и аз Praynig
Муун, сериозно може ли на бебка родена е 21/12/06г. 14,50ч. четвъртък Peace
Моля те да ми отговориш на лични. Hug
Благодаря предварително  bouquet

# 177
Отмарят , отмарят девойките  Laughing
Ей ме мен за протокола - акустирах в ситито  Wink
Мерси на отговорилите ми на питането за месото  Hug - явно телешко или заешко ще да е !
maiche , де'ги тез палми ?  Laughing Щом от море сте се върнали, значи Елито е оздравяла  Simple Smile

# 178
M-м -м ДА Moonlady  е страхотна много много благодаря за хороскопчето. Flutter Heart Eyes Flutter
Днес вече бяхме на вън и се чувстваме чудесно и мама и Алекс.
Молим се за Криско Praynig

# 179
Кой отмаря, кой го помръзва Laughing
Момичета, преди два дни гледах репортажа за Криско по тв-то и направо не мога да спра да ги мисля.Още повече, че предполагам, че майка му е една моя бивша колежка, варналийка  Cry
Не мога да си обясня само как тия 1500лв.от конкурса на ПИБ ще са им достатъчни за лечението.Въпреки това разпратих сайта на всевъзможни приятели и познати за повече гласове.Някой наясно ли е що не искат да им се превежда по сметка вече?
За срещата, ако има - ще се постарая да съм он този път. Hug

Общи условия

Активация на акаунт