




. Слагам го да се свари в бульона и след това го пасирам с останалите зеленчуци.

В тези малки претрупани магазинчета не може нищо да се разгледа така, че мисля, че това върши по-добра работа 



- поне за 3-4 часа да я дам на някоя баба да я погледа.
. та щях да питам овкусявате ли ги с масълце или зехтин някой беше казал. Ама и тиквата не ще, а то тиква със зехтин
. Не знам вече, и месо едва едва пробутвам.
. сега ми е ужасно терсене с болен пръст и дете на ръце 


Не съм овкусявала с нищо - давах направо от бурканчето (пресипано в купичка,де!). И как се скопоса така,бе жена!
Доно ти минат бързо...
Аз лично мисля, че никой лев няма да им е излишен. Бебчо има нови рани и прояви алергия, няма къде да му сложат абокат
. Обаче явно е силно дете и е започнало да се усмихва Препоръчани теми