"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 351
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
здравейте мамчета, ох аз пък се чудя да давам ли домат или още е рано newsm78още не сме се мерили , а за кашите- ммм много ги обича

# 151
  • София
Мн ми се идва вече на среща, ще се постарая да дойда другия Четвъртък Hug

# 152
Привет мами Hug
Цитат
chefЗа да не ми става кашата на бучки  /независимо каква марка е/ първо сипвам водата, а след това по малко каша и бъркам едновременно. Правя я с топла вода.
И аз кашата я правя точно по същия начин и става супер гладка. Прибавям и малко плодово пюре и Елена я изяжда за 5 минути Peace
И аз бих дошла на срещата, лесно ми е за придвижване, но другата седмица заминаваме на моренцееее  grinning039
Прегледах още веднъж нашите темички и нищо не открих да сте забравили, когато вие сте ходили...та се надявам и аз да не пропусна нещо супер важно, за което да ме е яд Grinning
bla_bla, и аз съм виждала пюрета на HIPP само от моркови и само от тиква, останалите са с по два или повече зеленчука - тиква с картоф и др.
шамЕнет, сподели как мина вашето кръщене...на нас ни предстой в неделя да кръщаваме Еленката и се чудя дали тези неща от списъка от църквата са всичко необходимо newsm78
oni, аз домат давам от близо месец, но са домашни, от мамината градина и нямаме проблем Peace. Слагам го да се свари в бульона и след това го пасирам с останалите зеленчуци.
За слъцезащитния крем и аз ползвам на Мустела 50 фактор

Лек ден от нас с Елена  bouquet

# 153
  • Русе
Здравейте!Ние също ,като detelini сме доста гласовити и ,както спомена iv4ok за някакво детенце ,което пищи ,като глрус.Докарваме го на звук.При нас е пълно с гларуси,явно имат гнезда на покрива, на съседната сграда и така викат.....Постоянно ходя да видя ,що реве Embarassed ,а то спинка милинкото.
di и ние имаме доста изгубени играчки.Но така ще е тя!За това ,за навън по евтинички ,гуменички ,та да не ни е яд после.
pontes, страхотни снимки!А тЗи СпАлНя ........,ами тя е мантросана !Само от снимка хваща !Да не се похвалиш скоро ,че Алекси ще си има братче  Joy
ketka И ние имаме подобно на мечешко ръмжене.Понякога е доста зловещо  Twisted Evil .Дидо (мъжа ми) ,направо се .. Shocked ,като се върна от път.Ръмжи ,вади едни дебели дрезгави звуци и говори така."Ще стане вокал на някоя ТРАШ група".
ka tq, бравас на момчето.То и ние стоим прави ,ама вие и Венетка на Betty L направо ни разбивате всички.За коланите мненията са противоречиви ,като всичко останало.Ако има от къде вземи на заем ,пробвай и сама ще го усетиш и прецениш.Една майка ,най-добре усеща.Аз все още съжалявам ,че не си взех бебефон да слушам ,разни мнения.(То не ,че е късно де)
esy вие изследвахте ли малката за тази алергия?Ако е само от кравето мляко ,може да го заместите с растително.А сирена има и козе и овче.(не ,че не си се сетила вече Embarassed)
bla-bla ,слагаш ли кърма или АМ в пюрето?
oni аз от скоро започнах да слагам домат в пюретата(домашни).Мисля ,че за суров трябва да е след 8-мия месец.
Ние ползваме Нивея и Бюбхен слънцезащитни.За Нивея по не мога да коментирам,но Бюбхена е много добър.Наистина пази.Бойко по принцип си е с няколко бани по рождение и за това сме с 30 фактор.За по беличките може и 50-ти.Само да предупредя да оглеждате опаковките.Пише ли някъде на руски не го купувайте,защото е абсолютно друго качество.Аз лично не съм срещала ,но така ми казаха.

# 154
bla-bla, аз си разглеждам ето тукhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.0 пиша си на листче отивам и купувам PeaceВ тези малки претрупани магазинчета не може нищо да се разгледа така, че мисля, че това върши по-добра работа Wink
mamp21, днес или утре ще ходим на лекар и се надявам да бъркам или да е само към сухо мхяко, а не към кисело и прясно истинско(домашно), не, че съм решила скоро да давам, но ако се наложи трябва да имам някаква алтернатива Rolling EyesПък тези соевите нещо не ме кефят, но ако нямам друг избор Confused
Ееее с т`ва пищене и аз се оплаквах ако си спомняте Mr. GreenНалагало ми се е да се прибирам от разходка, че всички ни гледат все едно я малтретирам и тя пищи за помощ Joy
шамЕнет,дано има и дано успея Hug
Както вече казах кашата със студена вода ми се получава екстра и мисля така да процедирам, че иначе и се мръщи диването, а и нея да пасирам  ooooh!
Хайде хубав ден  bouquet

# 155
  • София
Благодаря ви, момичета, за информацията и за линка с пюретата!
Ще купя и ще пробвам. Иначе домашните зеленчукови пюрета съм пробвала и с кърма и без кърма да й ги давам, както и смесени с плодово пюре, и когато е много гладна, както и веднага след кърмене съм й ги предлагала, но не ги яде и това е!
Исках късно да захраня, но чак пък толкова - след няколко дни беба става на 8 месеца, а смуче само мляко и по малко плодово пюре /50-100гр/ и то не всеки ден! Вече имам нужда да си почина от нея   Tired - поне за 3-4 часа да я дам на някоя баба да я погледа.

А за срещата сигурно няма да успея, мястото ми е много удобно, но по това време беба спи следобеден сън и аз гледам да си почина, че нощно време напоследък се кърмим по безброй пъти, а често се буди и за игра!   Crazy

# 156
бяхме на консултация и за протокола тежим 9.100кг./+0.400кг. и сме високи 70.5см./+1.5см нямаме зъби,правим крачки с проходилката...

# 157
Бла_бла, въпреки че сме захранени със зеленчуци и си хапваше в началото натур от мама направени, сега като видя какво е плод и каша и само това иска Rolling Eyes. Със зеленчук не ме занимавайте, моля  Naughty. та щях да питам овкусявате ли ги с масълце или зехтин някой беше казал. Ама и тиквата не ще, а то тиква със зехтин  Sick  Thinking. Не знам вече, и месо едва едва пробутвам.
Аз да ви се "похваля" и да ви кажа да се пазите, срязох си нокъта и част от пръста на пасатора - бях го спряла, но не от тока и бъркам вътре да извадя останалата ябълка и не щеш ли с другата ръка натискам бутона и пасатора се включва на 9 степен  bowuu. сега ми е ужасно терсене с болен пръст и дете на ръце  Crazy
Снощи имахме безсънна нощ и резултата бе две пробили зъбета на Крисчо отгоре.  Heart Eyes
Който не е гледал Криско от Варна по Нова ТВ, а да, те са в болница от около седмица, но утре или в четвъртък ги изписват, ето материала - кликвате първата иконка,стандартно качество, някъде след шестата минута е.
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=800&bm=2
А тук можете да гласувате за сладурчето идея 16 37
http://www.bankazaidei.com/?p=top&s=1

# 158
detelini, на нас  не ни предава хубаво Нова тв и не съм гледала новината и от този сайт не можах да я видя - първия ред стандартно  качество новините ги изгледах всичките и нямаше такава...?

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 15:17 от шамЕнет

# 159
шамЕнет ,пробвай пак на третия ред (06.08.) обедните новини ,аз ги гледах стандартно качество. Тъжна работа!  Weary
Нолито вече втори ден яде от дет.кухня без възражения! Много съм доволна!  newsm53
detelini , и ние имахме "проблем" със зеленчуците,но за около месец свикна и започна да си ги хапва с охота! Не спирай да предлагаш и малкото човече ще ги приеме!  Peace Не съм овкусявала с нищо - давах направо от бурканчето (пресипано в купичка,де!). И как се скопоса така,бе жена!  doh Доно ти минат бързо...

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 16:10 от мимина

# 160
Олелеле, Боже, как да помогна на това дете, благодаря ти, мимина, че ми даде инфо как да видя новината, стана ми толкова страшно и мъчно за родителите. Кажете как са помогнали другите мами от форума? Само с едно "клик" в линка, който е дала detelini помагаме ли с нещо? Ккаво друго може да се направи за бебчето!?

# 161
Ето ни bowuu

Изчетох ви,после ще се разпиша пак Wink

# 162
ШамЕнет, виж тази темичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.840
Родителите на Криско помолиха засега да не се пращат повече парички, но ти си прочети темичката ...

# 163
извинявайте, гледах новините вчера, сега иконката е преместена. Пише това 2007-08-06 11:58:00 и днес е трета подред. Новините бяха на 6.08.
ШамЕнетче, Бети ти е пратила темичката, наистина не искат пари, според мен са скромни много, таткото каза, че сме им изпратили за една година напред.  Peace Аз лично мисля, че никой лев няма да им е излишен. Бебчо има нови рани и прояви алергия, няма къде да му сложат абокат  Sad. Обаче явно е силно дете и е започнало да се усмихва  Laughing

# 164
...да, видях..., темата като я попгрегледах...ми се сви бучка на гърлото. Аз мисля, че няма да мога да живея спокойно, ако не помогна и смятам да пратя парички, все ще са от полза. Замислям се, дали да не проверят и с класическа хомеопатия, тъй като това е генетично заболяване и точно такива болести се лекуват с класическа хомео...

Петицията по-долу вече я подписах.

Айде да ви занимая с нещо приятно, вижте тази тема, припомнете си раждането и първите ни срещи с нашите бебчета!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171195.msg3381006#msg3381006

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 18:48 от шамЕнет

Общи условия

Активация на акаунт