"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 353
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
Привет от нас!
Мажем се с Нивеа бебе, 50 фактор и засега оплаквания- никс.
Тая нощ я карахме със ставания на 40-60минути  Partyявно времето се променя пак -на мама барометъра.Сега обаче някои похъркват самодоволно.
Да разбирам ли, че никой още не мие по някакъв начин зъбки?!
Шаменет щеще ми се много да дойда, но тая седмица съм закрепостена, ако измислите нещо за другата съм на линия.
Понтес- райско местенце (тва Халкидики ли беше newsm78), и евалата  Joy направо ме разби с таз честота, аз мислех, че сме рекордьори с мъжото.Алекси е страхотен, и с тоз чомбер Hug
Кърмата ми почти спря и смятам тая седмица да се отбием окончателно Sad- това по повод питането на Магеста.
А и последно- някой от вас практикува ли разделното хранене, че ние целокупно пак го подемаме, та да споделяме опитче!
Лек ден и най-вече нощ Heart Eyes

# 136
ех докопах се до компа Hug
бяхме малко не село и си починах малко, майка се занимава с него!
малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150744&photo=117
нашия режим е такъв
6.00 - мляко
9.30-10.00-попара
12.30-13.00-зел.пюре или местно редувам
16.30-17.00-кисел или плодова каша
20.30-21.00-мляко
00.00-мляко
ядем и от ДК, даже за сряда има бисквитена торта, ще видим дали ще я яде!
хм вече не иска да стои в проходилката, а само прав и да върви, задържа се на бобче малко, но не е стабилен.
Момичета кажете ми мнение за тези нагръдници за прохождане като каишки дето са, останах без кръст вече. Някой ползвал ли е и има ли смисъл?

# 137
За срещата, аз съм объркала, имах предвид да ви предложа следващия четвъртък, 16 август, в градинката пред Народния театър, в 16.00 ч. .
Има ли желаещи?

Цитат
Момичета, много съм потресена с историята около Максим Стависки  Как една минута може да преобърне живота ти.............
Мама Шуши, да, мила, аз също съм потресена, вчера го гледах по "Другата България" по Битиви и му се радвах...колко жалко, а уж участваше в кампанията "Остани жив" на БТВ...Шофьорки, спазвайте правилата по пътищата, дори и да ви се виждат глупави, моля ви...

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 17:40 от шамЕнет

# 138
Ей, добрах се до нет и аз! Нямахме почти три дни и си мислех, че покрай тия дъждове сте изписали много, ама не сте!
По обяд гледах майката на Криско в новините по Нова телевизия - миличката, не знаех, че пак са в болница Cry. Тя не пропусна да благодари на всички момичета от форума за подкрепата.
Нашия слънцезащитен е СебаМед фактор 30.
За срещата - ще помисля, може и да успея!
Вержи, кажи как е Лорката, какво стана с оченцето!

# 139
Това с Максим наистина е гадно, но винаги се случват инциденти по една или друга причина.

# 140
Това с Максим наистина е гадно, но винаги се случват инциденти по една или друга причина.

Не е гадно това с Максим, а с почернентото то него семейство! Да е мислил преди да се качи пиян зад волана!

# 141
Здравейте, ние не заминахме за Варна, заради времето. И днес изкарахме цял ден в мол-а.  Laughing

# 142
Не е гадно това с Максим, а с почернентото то него семейство! Да е мислил преди да се качи пиян зад волана!
Този път заставам напълно зад мнението на Анче-мамче!
За зъбчетата - аз ги почиствам с марличка, мисля че им е рано за четка. Но за хапане хич - умира си да се докопа до мен и да ме ръфне!

# 143
За срещата, аз съм объркала, имах предвид да ви предложа следващия четвъртък, 16 август, в градинката пред Народния театър, в 16.00 ч. .
Има ли желаещи?
Ако сме се върнали от провинцията, този път вече ще се опитам със сигурност да дойда, че ми е и близо, а и много искам да се запознаем вече Hug
Лиа25,    bouquet
ka_tq, браво на момчето, вие вече сериозно си джиткате ooooh!
А за кърменето, бях решила да кърмя до 1 годинка, но сега както ми намирисва на алергия (АБКМ) нашата работа майще го откараме до доста по-късно живот и здраве да има кърмичка ДАНО Praynig , че хич не ми се тъпче с боклуци Confused
Добре ни се отрази разходчицата, а сега спинкаме сладко, сладко-дано да е за по-дълго Mr. Green
Аааа сетих се да ви питам кашите със студена или с топла преварена вода(АМ)ги правите?Аз пробвах с топла, но ми става на бучки, асъс студена става екстра, оставям малко да набъбне и...Дали е правилно newsm78
Хайде лека нощ Hug

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 21:25 от esy

# 144
здравейте,мами!много се затъжих за форума.сега само се записвам и като ви изчета,ще пиша повече.ние вече сме си в Хасково след дългата почивка.лека и спорна вечер!

# 145
кашите със студена или с топла преварена вода(АМ)ги правите?Аз пробвах с топла, но ми става на бучки, асъс студена става екстра, оставям малко да набъбне и...Дали е правилно newsm78
аз кашата я правя с хладка вода,но първо слагам водата и тогава кашата защото иначе ми ставаше на бучки независимо от водата- топла или студена  Peace

# 146
esy, дано успееш да дойдеш, а дано също изобщо има среща, де!

Кашата аз я правя с кърма, изцеждам се, за да не си "помислят" гърдите ми, че могат да си почиват и да не произвеждат кърма.

За Ставински, белята е позорна и наистина, това е най-лошата беля, ако се докаже, че е виновен - но едва ли не е, със сигурност е карал с превишена скорост, въпросът е как ще го представят полицаите в акта...Момчето, което е загинало, е шофьорът на другата кола...Та, край с кариерата му, затвор за убийците и тва е. Моля ви, всички, внимавайте и не превишавайте определената понякога твърде ниска скорост (за някои участъци)!

# 147
Уж и аз а правя като Деси, но винаги ми става на бучки, та за смях  на всички ползвам пасатора.  Laughing

Аз мажа малката с Мустела 50 фактор.........даже миналата седмица бяхме на кожен и тя каза, че мустела-та била на минерална основа (т.е. по-добро от другите), но каза, че си има капацитет на слънцепоглъщане и на всеки 2 часа трябва да се пренамазва.

Ние днес най-сетне сложихме и третата имунизация с Тетраксим и сме леко кисели. Иначе имаме малко развитие 7,200 (+350) и 67 см. (+2). Миналия месец не бяхме качили и грам. От два три дни тотално сме на диета и аз полудявам, хапва по 50-100 мл. на 4-5 часа.  #Crazy  Нямаме си нито един зъб, но пък си имаме подути и белеещи се поне 6, съответно аз се научих да си лягам в 5 сутринта и спя до 8 (в редки изключения до 11). В резултат съм станала много мил човек   Twisted Evil

Всички мушмуроци са много сладки............днес поради лични съображения си трих снимките на Теа от албумчетата на декемврийчетата и гледах как за толкова кратко време станаха на човечета...........пу пу да са ни живи и здрави  Grinning

# 148
  • София
  chefЗа да не ми става кашата на бучки /независимо каква марка е/ първо сипвам водата, а след това по малко каша и бъркам едновременно. Правя я с топла вода.
Така правя каша, но не за бебка, а за баткото - голям е, но още му давам сутрин за закуска и той си я изяжда с удоволствие. Party

А иначе срещам голямо затруднение при захранването на беба със зеленчуково пюре. С много зор й пробутам една-две лъжички, които тя след това изплюва и повече не ще да си отвори устата. Давала съм й пюре приготвено в къщи от морков и картоф. Мисля да пробвам с някое от готовите - продават ли се зеленчукови пюрета само от един зеленчук? и ако да на коя марка са? Питам, защото винаги излизам с бебка, а тя не ме оставя спокойно да разгледам рафтовете с пюрета по магазините.

ka_tq аз с баткото не съм ползвала каишките за прохождане и сега не мисля да ползвам. Ортопеда, при който бяхме на преглед, не ги препоръчва. С тях детето не можело да се научи да пада правилно. Rolling Eyes

# 149
Bla_bla на HIPP има само морков, тиква и т.н. Моята девойка съще не е голям фен на пюретата, но на HIPP с охота хапва "морков с ябълка" и "тиква с картоф" ..........това ако си въвела плодовете де.

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 01:28 от Мама на Пижулинка

Общи условия

Активация на акаунт