"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 355
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета ,от няколко дни надничам но все не мога да се разпиша ,сега Алекс спи и имам тази възможност .

Успешно се завърнахме от Цигов чарк и Велинград ,изкарахме чудесно ,малкия се държа много прилично и послушно.
За мое разочарование последният ден хванах някакъв ужасен летен вирус и малко развали почивката ни но всичко мина ,важно е че опазихме малкия.

Предлагам малко снимков материал
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107310&photo=46

Иначе сме ок ядем си всичко ,включително и попарата за мое учудване ,а марката на сухарите е Гудис -червена опаковка.
Сурови плодове за сега само пъпеж,банан и диня сме яли ,за нектарини и праскови мисля да изчакам поне още 1-2 месеца.

Иначе като умения правим кюс глава в глава,ходим с проходилката и стойм много стабилно,знаем си името  и само ръмжим като мече.,а от скоро си слага сам бибата в устата,та вече той си решава да я ползва ли или не.

Ядем нещо такова:

8.30 -попара
13.00- зеленчук или месо
18.00 -каша
 21.00-АМ и между храненията плодово пюре.

последно бяхме 9.кг и не мисля че този месец сме качили много.
Дългичко стана  Sick .........за това до скоро Heart Eyes

# 121
  • сто акровата гора
Здравейте мами, ние тази седмица живот и здраве ще зачезваме към Разград - мъжът ми е от там, че и до морето мислим да отскочим че то от там е на 120 км, да топнем дупета  Mr. Green И покрай стягането на багажи и прочее не знам дали ще ми остане време да пиша пак, та да се отчета сега  Grinning  и да питам мамите ходили на морето: С какви слънцезащитни кремове мазахте бебоците? Че много се чудя, имах мустела, мазах в началото на лятото, но беше мостра да видя ще й понесе ли на Соня, ми понесе й ама тя има лек тен на крачетата въпреки всичко и ръчичката й се беше зачервила един път при два часа мотане по слънцето (в количка с чадърче все пак) въпреки кремчето  newsm78 Та сега не знам, да купувам ли голяма разфасовка или нещо друго да взема.....моля споделете опит  Hug

# 122
Здравейте мами, ние тази седмица живот и здраве ще зачезваме към Разград - мъжът ми е от там, че и до морето мислим да отскочим че то от там е на 120 км, да топнем дупета  Mr. Green И покрай стягането на багажи и прочее не знам дали ще ми остане време да пиша пак, та да се отчета сега  Grinning  и да питам мамите ходили на морето: С какви слънцезащитни кремове мазахте бебоците? Че много се чудя, имах мустела, мазах в началото на лятото, но беше мостра да видя ще й понесе ли на Соня, ми понесе й ама тя има лек тен на крачетата въпреки всичко и ръчичката й се беше зачервила един път при два часа мотане по слънцето (в количка с чадърче все пак) въпреки кремчето  newsm78 Та сега не знам, да купувам ли голяма разфасовка или нещо друго да взема.....моля споделете опит  Hug

Аз мажа с 20-ти фактор на Юсерин - не съм имала изгаряне ни едно! Peace

# 123
soceress , докторът с който работя (преди да родя,де!) е може би най-добрия кожен лекар във Варна...та от него знам и той винаги така препоръчва на мамите с малки деца да ги мажат с много висок фактор - 40 и 50 ! Например Авен (не авенТ!) Аз лично мажа малката с Клоран (или нещо такова беше  newsm78 ) въпреки,че съм фенка на Мустела.
Приятна почивка!

# 124
Здравейте!  Hug
Разхлади се тия дни, супер  newsm53
мимина бебка Ноела е голяма сладурана, ммм   love001 .

# 125
  • Düsseldorf
Добро утро и от нас!
Дори не съм успяла да се запиша, че да ви следя, а вие сте изписали темата почти... Ама какво да се прави, като се опитвам да поработвам и времето не стигаааааа...
Инак от 2 дни нимъчат зъбки, ама е ужасно! Температура, рев на пристъпи!!! И аз не знам какво да я правя, не ми се ще да я тъпча с хапове, само веднъж дадох Панадол, че направо гореше цялата... Душицата ми тя, да избиват по-бързо, че ми се къса сърцето като я гледам...
Понтесче, добре си се завърнала! Срашни сте сладури с адашчето!  Flutter
Ето малко по-актуални снимки от нас:
http://svilena.shutterfly.com/action/slideshow?a=67b0de21b32443c … p;d=1186380184015
А най-новото ни любимо занимание с баба е да се люлеем прави на люлката на площадката, но снимката мие от телефон и малко кофти, че покажа по-късно и нея де...

# 126
  • sofia
маминки, днес ставаме на 8 месеца Heart Eyes това между другото де Grinning
Pontes, прекрасни снимки, по принцип Гърция ми е една от любимите дестинации за почивка, ходила съм и искам пак Crazy А бе ти раждала жена ли си с тая фигура, бе мамче Grinning Бравос!
  Леле момичета, какви неща правят вашите дечица - моя момък още не може да седи стабилно сам, само дето се обръща на където си иска, но това изправяне, пълзене и т.н хич не ги умеем. Ние тези дни сме с две баби в къщи и Стефи е много радостен - крещи, пищи, бърбори, сърди се като не му обръщаш внимание и т.н. Жалко че не мога да съм с него по цял ден..... Cry Днес се пробваме за първи път с малко трошички извара, стискайте палци да не се обринем.....

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 14:24 от mama-shushi

# 127
С какви слънцезащитни кремове мазахте бебоците?

Моето слънчице е много, много бяла, затова я мажех с Чико 50 фактор, купих го от Штъркел, 17лв

# 128
Мале всички мажат с нещо бебчета си а аз моiта принцеса не я мажа и нямам проблеми ама тя е един страхотен тен още от пролетта а и не смея много много да я мажа от страх да не е наследила алергията на дядо си към такива мазила

# 129
С какви слънцезащитни кремове мазахте бебоците?

Моето слънчице е много, много бяла, затова я мажех с Чико 50 фактор, купих го от Штъркел, 17лв

Aз също мажа с този крем много е добър Laughing Heart Eyes Laughing

# 130
  • София
Ние сме с Нивеа 30 фактор, но мн често просто забравям да мажа,така беше и с репелента против комари Embarassed

# 131
И аз кога начажа, кога не....аз и себе си не се мажа.
Вчера влязох в най-старата ни бременлийска темичка от първа страница и много мило ми стана. Heart Eyes
Моето зайче е пристрастено към цицте ми.....каквото и да й дам да яде, хапва малко....ама много малко, 4-5 лъжички и почва да реве за цица. ooooh!
Понякога, много рядко изяжда едно малко продово на хип и после пак си иска да суче. Май както казва Шру, педагогически ще стане захранването.
alex_shu, много е сладка малката. Hug Страхотни са и Ели и Габи.  bouquet
А малкото еладче май и то много хубаво си е изкарало в Елада. Grinning

# 132
Moonlady   предполагам че вече няма много желаещи ,би ли имала възможност за едно хороскопче на малчо-16.12.2006г

# 133
Ние всеки ден преди да излезем се мажем и двете задължително Naughty Инес мажа с Клоран фактор 40 и съм много доволна Peace
Ние от вчера превключихме на задна скорост и сега вече и загражденията с възглавници не помага, защото ги избутва с крачета, много е смешна Grinning
Муун, и ние сме така с циците, но обичаме и да си похапваме. Simple Smile
Всички девойки от снимките са прекрасни HugА и гаджетата също разбира се  Heart Eyes
Понтес, може би си споделила, но нещо не помня, къде са тези красоти, че и ние си търсим някъде в Гръцко такова екзотично местенце може и на лични.А спалнята.....как да не прави човек кекс сутрин, обед и вечер LaughingСтрахотни снимки Peace
Имам въпросче към Лиа25, моля те да споделиш къде и при кого води Габка на гастроентеролог когато имахте проблем и впечатления-може и на лични.Благодаря предварително  bouquet
шамЕнет, хубаво местенце за срещичка, но уви аз пак не могада дойда, че сутринта тръгваме на посещения при бабите Whistling
Май доста стана Blush
Хайде малко да поизлезем, че вече тотално сме:crazy:

# 134
  • sofia
Момичета, много съм потресена с историята около Максим Стависки Cry Как една минута може да преобърне живота ти.............

Общи условия

Активация на акаунт