"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 361
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
Еси, аз мисля, че заешкото е по-подходящо като по-леко. Детелини, и ние крещим едно високо и безкрайно А-а-а!, но с глас, докато бебето-приятел, с което излизаме крещи точно като чайка! а повръщане НЕТ, значи е било заради  #Cussing outму майка, дето го тъпче легнал докато ака.

# 106
Betty L. - ами с еднакъв режим са ни децата, да свикват за в бъдеще за семейния живот Laughing
Абе аз не мислех да отварям тема, ама shrew като спомена за сецването (дето все това й е в устата)...лелеееее, такова чудо като на тая почивка не ми се беше случвало Blush То сутрин, обед, вечер...явно нещо като за последно, че нали сме вече с бебе, бе не мога да измисля психологическа подложка, ама не беше зле Whistling
Pontes, то хубаво за семейния живот, ма дай да ги срещнем най-после, че 8 месеца почти минаха....
А за сецването - уф.... мен все ме мързи вечер. Е, напоследък май е по-добре, но такива 8 месеца на неактивност не сме имали.  След първото дете не беше така, сега що тъй newsm78? Ма то така е с две деца - докато заспят всички .... Пък за през деня или сутрин и дума не може да става - те децата сутрин преди нас се будят.  Поне се пазим много успешно от бременност  Joy.
И, Понтес, в миналата темичка май обсъждахме никовете - та сподели за твоя, моля!
Весито, много от мамите си смениха никовете, но има и страшно много нови.
Весел ден на всички!
А къде изчезна Пешеходката, сигурно са някъде да почиват!
Хубава е идеята за анкета на Магеста!

# 107
Ето ни и нас:
Първи стъпки на проходилката
Моето дете все по-голямо шило става  ooooh! Преди два дни сядам да я храня на една пейка и докато се приготвям - лигавник, лъжичка и тя бутна пюренцето на плочките  Tired Съответно то се счупи и аз  ooooh! Докато отида до един магазин да купя ново, по пътя си е свалила лигавника и го е хвърлила  ooooh! А за капак същия ден е хвърлила и една чисто нова играчка на Нук, която струваше 8,50  Crazy Страхотен ден #Crazy Уж постоянно я наблюдавам  Rolling Eyes

# 108
Vessito, добре завърнала се във форума, отдавна те нямаше! Моят първи ник тук беше Sarra, помниш ли ме  Mr. Green
Сподели за онази козметика WELEDA, какво ползваш и доволна ли си, че съм поръчала да ми донесат от Германия другата седмица и нямам търпение. Вече и венците за зъбките трябва да мажа (нощем е ужас), а очаквам от тази козметика гелчето, та затова не мажа с нищо друго засега.

Pontes, ти си ми мотивация, да знаеш! Сутрин, обед и вечер!!!  #Crazy А кога яде Алексис!? А вие само на секс ли я карахте!? Ние явно се мотаме и нищо не успяваме друго...плюс, че още не съм се балансирала хормонално и мъжа ми едва изтрайва...И аз не можах да видя снимките ?

magesta, наш`та педка каза пилешко, пуешко и заешко засега. Днес й дадох заешко с моркови на гербер, много й харесва. Въобще Гербер и Семпер са ми първи в класацията. Аз обаче не съм се отказала да търся и качествено месо да си приготвям сама храната, защото иначе много скъпо излиза...

Все още не замествам кърмене изцяло - на обед пюрето първо, кърмата после, това значи, че не изяжда цяло бурканче, така има място за цица - тя сама си поиска такова меню и аз съм напълно съгласна. Световната здравна организация препоръчва до 1 г. да не се замества нито едно кърмене с друга храна (освен АМ). Та, ако е рекъл Господ, аз мисля така, а после от догодина ще понамалявам с кърменето, но пак ще кърмя, ако имам!

еsy, много е сладка малката! Явно ще е и с характер!  Naughty

detelini, Еличка крещи от време на време, а особено в миг на възторг или радост!
Ние нали си имаме детегледачка от 3 дни, та да ви кажа - първият ден ми беше притеснено за бебка и за жената, вторият ден направо изревнувах, а на третия бебка така ми се зарадва след разходката с нея, и така пищеше с ръчички към мен за "гуш", че се успокоих. Иначе, жената е много мила и се справя.

От вчера седим на гърне! Много е смешна, чуди му се и се м ае! Обаче не й се седи много дълго на него. Ето вижте тук, понеже още нямаме 8 месеца...

# 109
от толкова време се опитвам да изчета поне една тема и най-накрая успях
добре дошли на понтес и silverstar леле колоко време мина и не сме се виждали, дано се видим скоро, че след някой друг месец на срещите ще трябва да търчим.
Ние утре пак пътуваме за Варна, направо ще се лудна с това местене тук-там.
Габи още не е яла месо и мисля към средата не седмия месец да и дам. Иначе и аз правя попара, но я пасирам, защото иначе не я иска и слагам сухар на Елит.
За килограмите сме 8.5кг., зъбите ни ги няма, кой знае  newsm78
За работата мисля първоначално да се върна на половин ден, той моя шеф е продал фирмата на едни гърци и ще видя как ще потръгнат нещата.
Ето малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?edit_photo&photo_id=3619564
http://www.snimka.bg/album.php?edit_photo&photo_id=3619566
http://www.snimka.bg/album.php?edit_photo&photo_id=3619568
http://www.snimka.bg/album.php?edit_photo&photo_id=3619570

# 110
  • София
Привет Hug
Леле ШАменет като гледам на Елито кошарата е още на горното ниво, а ние от 3 месеца сме я свалили на долното, ма те може и да са различни нивата(нашата е бертони) Wink
Ето и нашето най- ново умение:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150744&photo=109
Не ми харесва само ,че като се изправи веднага налапва ръба на кошарата, а не знам как да я изпера newsm78
Да ви разкажа вчера къде бяхме, понеже виждам, че другите мами не са се похвалили.
Обадиха ни се да ни запишат за кастинг за тв реклама на НЕСТЛЕ, която ще се излъчва в Дубай,а ще се снима в Белград.Та вчера около 100 мами и бебчета бяхме в театър София за кастинга, ама голямо чакане падна, нещо не бяха мн организирани от агенцията.Аз даже се издразних леко като разбрах какво ще правят, че бебетата трябва да правят номера и т.н,а на мамите им слагат фередже, но после ми стана интересно,защото всичко опира до актьорство и влизане в роля нали така? В общи линии мина добре, видяхме се с декемврийки и януарки на по бирка и така разчупихме малко ежедневните разходки. Казаха до 3 дни ще се обадят на печелившото бебе,ще се радвам ако е някое,което познавам Wink

# 111
Цитат
Леле ШАменет като гледам на Елито кошарата е още на горното ниво, а ние от 3 месеца сме я свалили на долното, ма те може и да са различни нивата(нашата е бертони)

macko, ми не знам, Ели още не се изправя, дори да сяда аз я слагам, самичка не може  newsm78 - Иначе се върти на 360 градуса хоризонтално и вертикално  Laughing, т.е. и по корем и от корем на гръб, но не виждам опасност да е на високото ниво. Аз мисля да я сваля, когато започне сама да става. Между другото, страхотно краче е изваял таткото на Евката! Пу пу пу!

Това за рекламата, аз и за роля само с фередже не ща да се снимам, но всеки си преценява.

Лия, на нас педката ни препоръча месо едва като навърши 7 месеца, като каза месо един ден, жълтък (1/4) през ден, а следобед каша Аз обаче й давах само плодово пюре следобед + кърма, а едва от днес почнах кашата, заради жегите.

# 112
  • София
Цитат
Между другото, страхотно краче е изваял таткото на Евката! Пу пу пу!
Мн благодарско за комплимента, мн драго му стана Hug
За фереджето,признавам и мен ме издразни в началото,но после любопитството надделя,все пак като се снима за Дубай ми се вижда нормално.По-странното е, че се снима в БЕлград,що не си потърсиха сръбкини newsm78

# 113
  • Варна
нямам време да ви чета...
отчет за развитието на Лорище:
горните зъби вече прорязоха и сме като перфоратор. но все още пищим до 01:00 Crazy
най-после си докопахме краката и ги налапахме, но само като е по гол гъз щото шкембето е голямо и памперса пречи  Joy
казахме първата "дума" в която вложихме смисъл  bowuu . тя е "Нана" - в превод - гладна съм/жадна съм.
научихме се да подскачаме на дърти месеци и сега развивам бицепси, защото като я взема на ръце и не се спира  ooooh!
правим лицеви опори и стоим на четири крака, но скоростната кутия работи само на заден ход Mr. Green
стоим изправени с придържане ,че не можем да пазим равновесие.
научи се да сяда сама и ще сваляме нивото на кошарата.
щракаме с пръсти и ръкопляскаме,повтаряме като папагалчета(или поне се опитваме)действия и звуци.
за друго не се сещам...ставам че татито ме вика   bouquet

# 114
  • София
Я пробвайте така дали става - натискате View Slideshow без да се регистрирате:

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=qumvace.9suddr0u&x=0&y=-uv8unx

detelini, Алексис слава Богу не вика, че само това ми трябва. Като шило е, не стои нито на ръце, нито дава да го гушкам ooooh! Иначе като умение, дето не съм прочела още - хваща си шишенцето с мекия накрайник за дръжките и си пие, като си го повдига като има нужда и го маха като се напие Flutter

macko, страшна е Евка как се изправя! Ние още не можем да седим baby_neutral Ееей, ама другите декемврийки нищо не казват, че са били на кастинг Wink

шамЕнет, ти да не си помислиш, че все сме така, не сме. Ама тази почивка нещо много еротична дойде, то май само това правехме и хранехме бебето, за друго нямаше много време Blush А иначе Еличка на гърнето е мания, много аристократично седи на гърне Grinning

lia25, страшна е Габка Heart Eyes
di_, нещо не мога да видя видеото, някакво тъмно ми излиза newsm78

# 115
... Ееей, ама другите декемврийки нищо не казват, че са били на кастинг Wink
...

Е, да, забравих да се ифукам  Joy Joy Joy

# 116
... Ееей, ама другите декемврийки нищо не казват, че са били на кастинг Wink
...

Е, да, забравих да се ифукам  Joy Joy Joy
вие ще си кажете всички ама айде ще почакаме  hahaha

# 117
Добро утро на всички!
Понтес, завиждам ти ужасно много... при нас такива неща няма- от 8 месеца само 2 пъти Sad
ШамЕнет Ели е страшно сладка, за Габи на не говорим!
Магеста, аз мисля, че заешкото е най-подходящо и съм за анкетата, която предлагаш!

Муунлейди, ако знаеш как съм звъняла...вдига ми някакъв мъж, но аз тъпо и упорито търся теб ooooh!

# 118
Ex, pontes, ти на такова романтично място си била, как няма да се `ексвате по цял ден... Алексис много сладко хлапе става, какви буйни коси само и умни очи! Пу да го насерат кокошките.

Кажи сега за ника, само ти не си се разбулила. Да не би да значи нещо като...пришелец!?

Вержи, бе, къде беше! Много сте пораснали, ама искам да видя и снимков материал за доказателство! А това щракането с пръсти, наистина ли ? #Crazy

Силвер стар, мерси, дай и ти малко снимки?

Софиянки, аз предлагам в четвъртък към 4 часа да се видим в градинката пред Театъра!? Има ли желаещи?

# 119
уж дъждовно а активност никаква  newsm78 ние изкрейзваме от скука а малкия си иска разходката и крещи ли крещи

Общи условия

Активация на акаунт