"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 364
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Ние заминаваме при баба.Чао на всички и лека и весела почивка Hug

# 91
здравейте и от нас , като ви чета се замисссялм,че малко сме поизостанали със захранването newsm78.несъм въвела още домати, фиде,куск-кус , а тези сухари така инемога да разбера какви да взимам, затова правя на Мойа попарка с бисквитки Embarassed,ама на детето му харесва. С млякото пък от доста време сме само вечер и понякога следобед ако иска,но иначе си муцка от мен все още ( колкото имам де защото намаля много),а за режима мисля че писах поназад как се храним-горе долу като вашия режим сме и ние.
А за работата, хм... знам ли хем искам,хем неискам  .. ще видим

# 92
Мале и аЗ се депресирах от килата..А си мислех,4е ние спадаме к.м тежките бебета..Ние сме 8 кила и половина и 70 см..
Абе моми4ета,аz  ли не помня какво става..Ама едно 80% от никовете не са ми поzнати..Не са съ6тите,като повреме на бременността..Да не сте си ги сменили..Или бъркам папката? Joy
Много ми е zор сега да се сетя,кой кой е,и на кое бебе.. ooooh!
Може ли zаради мене,мамите със сменени никове да се представят..Моля.. Praynig

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 15:29 от Vessito

# 93
  • Бургас
Vessito  Joy
те мене ме бъркат понякога дето уж влизам редовно, ама има и много нови мами де.....
Ей примерно това esy, lilеtka и чибуратора много ги бъркам и за това често влизам в албумчетата на бебоците гледам коя на кое бебче беше и веднага влизам в час.  Laughing
Айде да се махам вече, че мое да ме устаят да пътувам на багажника отгоре с всичкия тоя багаж.....абе много неща  и съм оставилам тука, ама като ида на място ще импровизирам, просто не мога да взема всичко.....

# 94
  • sofia
Здравейте момичета!
  Благодаря на всички които се включиха към моите питания за бульона и попарата! Обаче за попарата най-вече ме интересува какви сухари ползвате - купени от магазина, печете сами хляб и т.н., иначе другите работи ги знам. Всички сухари които аз видях в магазина  /Goldies например/ имат разни неща дето не са много за бебета - стабилизатори, сол и други такива.
  За килограмите на бебетата няма какво да се депресирате - бебенцата с дребни родители и слаби мамита са си по-дребнички. Моя Стефан е 9,500 кг и 75 см по данни от миналия месец, но мъжа ми е висок 1,80 и е 96 кг  така че, няма какво да очаквам друго. А майка му на Стефан колко килограма е........не казвам Party

# 95
mama-shushi за попарата ползвам сухари GOLDIES пшенични. другите са на джи джи бебе,други не съм виждала  Peace

# 96
Запис  Peace
 Много са ви сладки бебоците!!!
Аз ще кача тая вечер малко снимки в албумчето седеммесечковците,нали ние тъкмо сега направихме 7 месеца Joy Георги вече има 2 зъба и не иска нито в кошарата,нито на паяка-пълзи човека иаз цялата къща вече,не можам да го удържим #Crazy
Аз го храня по схемата на mamp 21,само дето плодовете пропускам сега по съвет на педиатърката заради прословутото ни/вече../ разстройство Rolling Eyes

# 97
  • София
здравейте набързо Peace
компа нещо ни се скапа. едвам зарежда. аз го ръчках онзи ден и ето го резултата Whistling
утре ще го реанимират. но колкото и бавно да зарежда, бързам да почета, че да не изоставам с материала.
имаме чудесни снимки с инес на еси, но като го оправят, ще ги качвам.
чао на всички засега Hug

# 98
Ники, весела ваканция. И ние отлитаме другата седмица при бабите. Дано сме здрави, че преди час Коко изповръща цялата вечеря върху себе си. Сухарите ги купувам в прозрачен плик нарязан и изпечен правоъгълен малък хляб. Вадят го от стекче 4 бр - нещо в червено и  Mr. Greenне съм се заинтересувала за името, камо ли за състава. Днес се усъмних в появата на 6 зъб, но не смея да кажа, преди да съм ухапана качествено. Иначе мой човек ме хваща за ушите или за бузите и с мощен вик "АМ!" ми хапе брадата. Направо съм за хирург вече. Лека вечер и здрави бебета.
А боб си ям отдавна и 0 ефект в-у Кокото.

# 99
И като ще се фукаме......Алекс още преди месец беше 75см.  Sunglasses
Ееее най-накрая  се намери момък и за нашите размери Wink
Ама момичета, в никакъв случай не искам да се комплексирате, ама моля ви повече няма да пиша мерките, че ей го на тъкмо впечатлихме Жижо и той тръгна да се дърпа, че сме му едрички ама да ви кажа в никакъв случай не сме дебели Naughty Laughing
Магеста, заешко ние си купуваме на Графа до пазарчето от едно магазинче за месо винаги има, а пуешко филе има в почти всеки магазин Peace
Чибураторке, чакаме снимки Wink
Днес си хапнах бобец и за сега нищо и няма на Инес, но аз го изцедих няколко пъти Confused
Хайде лека от нас Wink

# 100
Silver Star  Embarassed Embarassed Embarassed Голяма съм УфтсЪ!
Чета ти поста и си мисля "ЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙ не се обади........" пък то....какво било.
Сраааааам, срааааам. Много сори! Embarassed
За всички, които ще идват към Бургас, телефона ми е 0899 957016.

Моята мома няма 7 кг., поне на последната консултация нямаше, и е 63 см. Май сме най-малки, ама за сметка на това, доста пухкави.

esy, по въпроса колко каша и пюре давам.....ами повече от 70 мл не мога по никакъв начин да й дам. Като си затвори устата и почва да я върти в двете посоки и край, приключили сме. Ама не кърмя веднага....когато поиска.
Който се връща от почивка да качва снимки веднага! Naughty

# 101
Ама момичета, в никакъв случай не искам да се комплексирате, ама моля ви повече няма да пиша мерките, че ей го на тъкмо впечатлихме Жижо и той тръгна да се дърпа, че сме му едрички ама да ви кажа в никакъв случай не сме дебели Naughty Laughing
А не се дърпа той, не се дърпа  Naughty Laughing
Дърпа се само от майка си за сега, всички какички тук на морето прегръща .... за баща си да не ви обяснявам.
Ние утре казваме чао на морето и потегляме за Шумен. Там нямам комп, та ще си починете и от мене Sunglasses Grinning
Nikki лек ви път  Hug и само положителни емоции  Peace
Дайте само един съвет : след пуйка и пиле какво да дам : заешко, телешко или агнешко   newsm78
Наште мерки не обаждам, че пропуснахме консултацията - чак на 9 ти ще вървим, ама бая е заякнал младежа - поне 8500 гр мисля върви , та и на височина също е изкласил.
Жижи съм го научила като кажа : " Къде е мамо лампата?" да гледа нагоре, ама сега го уча да казва мама и да ме поглежда като го питам "Къде е мама?" .
Познайте, обаче какво става : питам къде е мама, а той търси лампата ... абе ужас  Rolling Eyes Wink Laughing
Лека и мека на всички  Hug
P.S. Да дам и аз едно предложение за анкета в следващата тема / без да се чувстват игнорирани тези дето не кърмят/ : Любопитно ми е до кога мислите да кърмите . Гонят ме напоследък разни смесени чувства - давам си сметка, че кърменето при нас специално се превръща в своево рода емоция : каприз, навик , емоционална защита .
Пък ей го колчав младеж станал, дали пък не е време за финал на тази фаза ....  newsm78
Мерси предварително .

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 23:24 от Magesta

# 102
Аз знам, че агнешкото трябва да почака малко, а дали ще дадеш първо заешко или телешко няма значение.

# 103
  • София
Magesta, мноого сладък Жижо, не можем да се сърдим при таз усмивка Heart Eyes Айде стига сте скитосвали де! И какво е това висене на компа - знаех си аз, че твойто дете мъжът ти го отглежда, а ти се чудиш на кое диванче да се излегнеш с лаптопа Thinking

Fiffi, dideto - благодаря Hug
Betty L. - ами с еднакъв режим са ни децата, да свикват за в бъдеще за семейния живот Laughing
Абе аз не мислех да отварям тема, ама shrew като спомена за сецването (дето все това й е в устата)...лелеееее, такова чудо като на тая почивка не ми се беше случвало Blush То сутрин, обед, вечер...явно нещо като за последно, че нали сме вече с бебе, бе не мога да измисля психологическа подложка, ама не беше зле Whistling

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 20:32 от pontes

# 104
Ама Понтес с понтес, големи снимки си пратила наистина една не можах да видя  hahaha мързеланка такава. И ние напоследък сме по-активни нещо  Embarassed
Девойки, вашите малчуги крещят ли ....  newsm78  ама истински, не така да писукат само. Крисчо като изпищи 1. е изневиделица, пали на четвърт оборот човека и 2. е толкова високо, че физиономията ми замръзва на последното си изражение 3. мисля че е твърде възможно,ако това продължи, чисто и просто да оглушея  #Shocked
щот се хвалихте с умения та и аз да си пробутам моето .... с тайната надежда да не сме единствени обаче  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт