"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 384
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
И за протоколчето тежим 1140кг(+350гр.). и 74см.(+1см.)Слабичко този месец, но за нас и това е много Rolling Eyes
#Crazy #Crazy
Как да го разбирам това с килата?
Грешка сори!!!Поправих се  WinkМоже би си помисли, че сме 11кг. Laughing Е и тези са ни  много, но не мога да я натискам Mr. Green
A - aa и за малко  се беХме отказа'ли от свалката  Wink Party за едната и пуста грешка  Laughing
Недей така, моля те - ще я запишем Инес сумо да играе с тия мерки дет' и приписваш  Mr. Green
А офертата за телешкото таман навреме ни идва : както сме свикнали с пуешко и пилешко, време си ни е вече и за друго.  Grinning
Добре завърнала се Silverstar Peace - днес минахме край Влас, да сме знаели , че сте там щяхме да се обадим - аз съм вече 10 тина дена съвсем близко - на Обзор.
Добре дошла и на новото попълнение Neli_M - от града на войводите  Simple Smile
За попарките сме го коментирали, но ето : няколко сухара / от 1 до 3 - според преценка на майката/, грахово зърно масло, кибритена кутийка сирене(обезсолено, краве), чайче (по желание на майката), захар - пак по нейно усмотрение. Това е  Hug
Абе девойки , откъде ги купувате тези зайци  #Crazy
Айде shrew на Родос , сигурно ги стреля мъж и' на прибиране от работа  Wink ,ама Софиянки - къде от Кирковския ли   newsm78  Party
шамЕнет , не готвя и аз мила вкъщи за малкия месо, та не мога да съм ти полезна  Sad
Аз по предварителни прогнози, живот и здраве ще съм на линия в София към края на другата седмица и ако за тогава говорите,  съм и на линия за срещички.
Да ви се оплача - днес умрях от срам  Embarassed
В ресторанта на хотела, където вече всички ни познават и Жижо вечно има публика , която се хили на нещастната му майка, когато тя няколко пъти последователно му слага шапката , а той демонстративно я сваля, къса от цветята и яде от тях....
Ама днес беше върха...
Оставих го на другите мъже за минути и идвайки си сварвам яка суетня : нашия човек от стола за хранене добарал една чиния с царевица на зърна и кебапчета, която брат му непредвидливо оставил в близост до него и с махов удар я обърнал с трясък на земята ...... Whistling
и съответно всички нас гледат .... Thinking
Сорри за дългия пост  Praynig

# 76
  • София
Добре завърнала се Silverstar Peace 

А не мене, а на мене Thinking Еееей, то понеже сме конкуренция с Жижу за момите и няма добре завърнали се за нас Mr. Green

# 77
pontes, добре завърнали се...липсвахте ни...особено Алекс на ЕленаGrinning
Аааа моля, моля...според мен бульона е много полезен Naughty
Дава се, защото съдържа витамини и най-вече предимно минерали, които са необходими за укрепването на костите.
Аз сварявам картоф, морков, тиквичка, домат, магданоз, копър, краставица от време на време и зелена чушка. Оставям ги да врят около половин час и прецеждам само бульона. След това досипвам вода да се доварят зеленчуците, пасирам ги и ги добавям към месното пюре. Давам по 30-50мл. бульон един час преди пюрето или когато ожаднее. Много й харесва и го изпива наведнъж, даже помрънква за още hahaha
А си мисля, че пиейки бульон сега, след това по-лесно ще приеме супите от детската кухня Peace
А за попарката аз я правя така: 2 сухарчета, малка бучица обезсолено краве сирене, 1 лъжичка масло, 1 лъжичка захар, няколко капки лимон и чай от шипка или детски чай на HIPP. Става много вкусно....даже аз подяждам Елена по някой път ако не иска повече и докато е на цицата аз хапвам Blush

# 78
Добре завърнала се Silverstar Peace 

А не мене, а на мене Thinking Еееей, то понеже сме конкуренция с Жижу за момите и няма добре завърнали се за нас Mr. Green
Eеее, ай ся  Wink
Нали са си дружки младежите, днес точно им гледах снимките - носталгия някаква ме беше пообзела  Hug
Теб по за кратко те нямаше просто ....  Grinning
А със снимчиците от Средиземноморието какво стана ..  newsm78 .... хайде, хайде чакаме - не се ослушвай  Naughty Wink Grinning
И шамЕнет и тя  Peace
                                                      За Pontes  - specially  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 23:49 от Magesta

# 79
  • София
Зайците на мен тате(демек дядото на Ева) ми ги носи от село, той отскоро си ги гледа Wink
Попарката и аз като Дидето, даже се чудя защо не я изяжда цялата всеки път, тя толкоз вкусна.
За бульона питах, защото педи каза да давам,а аз не питах по- подробно защо, как и кога и така.
Айде лека и добре дошла Neli_M, поздрави и на всички завърнали се морски Hug
п.с.лелеее аз бях писала, че докато си пиша дипломната ще чета и пиша по-рядко, а то какво станаааа....личи си колко съм мотивирана...я ме изритайте от форума(временно) #Crazy

# 80
И за протоколчето тежим 1140кг(+350гр.). и 74см.(+1см.)Слабичко този месец, но за нас и това е много Rolling Eyes

#Crazy #Crazy

Как да го разбирам това с килата?
Грешка сори!!!Поправих се  WinkМоже би си помисли, че сме 11кг. Laughing Е и тези са ни  много, но не мога да я натискам Mr. Green

Ей с'я вече се депресирах.10КИЛА!!!!!!!!а ние сме може би 8 Whistling

Magesta ,как ги правиш тия красоти бе?искам и азззззззззззззз

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 00:06 от liletka

# 81
  • Бургас
Оф като гледам, всички /даже и тия, които са на кърма/ сте на по 4-5 хранения, а ние с моя младеж ги докарваме до 7 кърмения и още 2 некърмения  #Crazy той май затова има такива гривнички на ръцете и краката.
Ние утре окончателно заминаваме при другата баба и незнам колко ще останем, да си мислите за нас и да не ни забравите ей. Още незнам дали ще се включвам от там. А и най-вече утре да ни стискате палци за пътуването, че таткото ни е росен пресен шофьор, а и колата е нова, в смисъл, че не е свикнал с нея.....пък и ще пътуваме в късния следобед......и нямам идея как ще му понесе на Петър. Пък за темичиките вие си знаете копи/пейст......

macko беж да наниш и  Naughty никакъв форум......поне до утре  Joy

Айде лека и до писане
 Hug

# 82
Как ще те забравим, бе, Ники, теб и Вержи най-ви помня! Не знам какво стана с нея, дано са добре с Лорката!  Praynig
А ти ся като заминеш, не мисли за нищо, гледай да си починеш, нека те отменят по малко, когато не кърмиш! Чакам те отсега да кажеш как е било, като се върнете.
magesta, аз снимки....такова...не ща във форума да ги...
Нашта принцес няма още 8 кг
Оф, айде, че се разплачка пак...

# 83
Еййййй добрах се и аз най-накрая до наш форум.  newsm44
За постиженията на Теа мисля да кажа само това, което не прочетох, а именно, че хваща с крака топка и си я подава в ръцете. Всъщност сме много добри в съчетанията на земя, но още не лазим, нито пък стоим прави.  newsm32

Месо започнахме преди 10-тина дни и вече си хапваме пиле и теле. Купила съм готови на Хип, Нестле и Гербер.

Няма такова разминаване като с Шаменет..............сигурно над 20 пъти си звъняхме една на друга и не се уцелихме да се чуем и видим.  newsm50

За работа аз мисля да се връщам, когато Теа стане на 2, ноооо майка ми категорично е решила да си я гледам до 3 години, а тя да помага финансово. За по-рано не съм мислила, защото мама си е в София, а аз чак във Варна, т.е. не може да помага, а свекървата....... вече дори нямам желание да говоря за нея.  ignore2

Изи ама моля те какви са тези мерки, та ние сме само 65 см. и 7 кг. Сега и комплекси ли ще си създаваме?

# 84
Поспаланки къде стеееее  Party Добро утро   bouquet

# 85
Да се изфукам:

Имаме 2 зъба - изкара без никакви проблеми, дори не ги усетихме!

Може да сяда!

На последна фаза преди пропълзяване е!

newsm44 newsm68 smile3534

# 86
Когато децата ви казват "мама" или "тата" съзнателно ли го правят? Щото аз таковата......май си фантазирам, а не искам да преувеличавам  Blush

Вчера като забелвах бубата на Алекс май дръпнах по-силно и имаше кръвчица. Но това беше само за момента. Дали е проблем, не искам пак да тормозя лекаря, вече се срамувам  Simple Smile

Magesta, ти как разбра, че мъжа ми гърми зайците......и то в горичката до нас  Laughing

Ники, лек ви път и стига си се шашкала, Петър през повечето време ще спи  Simple Smile

А ти, pontes, що се върна толкова бързо? Тъкмо си бях починала от теб и твоите сецвания  Mr. Green

И като ще се фукаме......Алекс още преди месец беше 75см.  Sunglasses

# 87
Добро утро!
Силвър стар, ние отдавна пълзим, вече два месеца ще станат, но тя Венета излезе от всякакви срокове, нея не я гледай! Освен това обаче има и доста други бебчета, които се разпълзяха с пълна сила!
Шру, май само си фантазираш! На всички ни се иска по-раничко да чуем думата "мама", но.... и това ще стане. При нас поне тата и баба са си просто бръщолевения.
Моето свеки се поочовечи последните три месеца, че имаше едни проблеми алкохолни, после и работа си беше намерила, но сега пак не работи и откакто не работи всеки ден ми цъфва вкъщи  #Cussing out. Не, че нещо лошо, нали мрънках, че не ни се обръща внимание, ама това прекалено ми идва! Ех, нямам и аз угодия!
Венета е 8 кг. Но за сантиметрите аз си я меря, че лекарката все много малка я изкарва. Но говорим за разлика от 10 см примерно  #Crazy Аз я меря 73, а лекарката 63 см. Не знам как се получава, аз използвам шивашки метър.
Венета хапва по мъничко кус-кус с батко си  Grinning. По няколко топченца де, но страшно й харесва.
Някой питаше за боб - аз ям зелен боб, просто не мога да му устоя. За зрял - нямам идея, на някои бебета не им се отразява храната на майката, или поне не всяка храна.
За заешкото - нашата баба си гледа зайци и пилета!
Понтес, и Алексис яде като Венета - еднакъв режим имат!

# 88
Добро утро и  от нас!Докато дремне Томи и ме повлече навън да се поотчетем Simple Smile
Бульончета и аз се пробвах да давам, обаче след десетина дни му писна на детето и понеже съм на принципа да не се насилва в момента не давам, въпреки че фризера е пълен с пликчета.Правя ги подобно на Dideto, само че варя и от пилешки бутчета, който май по му допадаше.Знам че са полезни дотолкова, че им отварят апетит на малките и кара да заработят не помня кви си ензими в стомашно-чревния тракт, служейки им като подготовка за манджестите храни после.Препоръчителната доза е ок.30-40мл.
Шаменет- в момента на захранване с месни пюрета на мен ми препоръчаха да ги давам готови, щото в домашни условия никога не можело месото да се смели толкова фино, колкото било там, а пък и лято-санитарни условия в магазините и бла-бла.
И аз мисля, че все още не осъзнават малчовците кви ги дърдорят Sunglasses
Лека почивка, Ники coolcool
Pontes Καλως ηρθες! Пък вземи метни някое фото на Алекси да видим как му е повлиял средиземноморския въздух.
Въпрос:Миете ли зъбките на бебетата, че ние имаме една гумена джаджа на   NUK, но досега не съм я ползвала.
Весели игри! Heart Eyes

# 89
Привет момичета  bouquet.Чета редовно,но като седна да пиша и все нещо става и се отказвам Embarassed.Спрях баткото от градина,че в другата сграда има болна лелка с хепатитА #Crazy,взех мерки и мноогоо се надявам да ни се размине Naughty.Не че има гаранция да се разболеем Thinking.Както и да е няма да пускам Алекс до 8 септември. Crossing ArmsДа споделя и нашия режим
6,45-7,15 АМ
10,30-11,15 зеленчуково или месно пюре/редувам/
14-14,30АМ
17,15-18 каша/редувам с плодово пюре
20,30-21 АМ
това ни е режима.Мисля да изместя зеленчуците в 14,а на тяхно място да давам попара.Но не е ли рано да има само 2 хранения с мляко newsm78.За килограмите-мисля,че ние водим класацията за най хилава бебе,със скромните 6кг на последната косултация ooooh!.Ще ходим уж на 16.08,но надали ще е наддал и 200гр.Така,че тука сме първи Cry/за което ми е много тъжно,че не наддаваме/Нямаме зъби,обожава коричка хляб да дъвче,особено като стане нетърпим към 19,20.Така се ядва докато стане време да се къпем. hahahaСтана дълго,за което сори Blush.Чао засега
.Вержи знам,че си сеприбрала.Седни напиши какво става с Лора smile3513 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт