"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 482
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
tini-mini слинга купи ли го или сама го направи?Аз напоследък много се запалих,искам да си направя тоя с халките,но чета,гледам много трудно ми се вижда newsm78 Май ще си купя накрая Rolling Eyes
Ших го, т.е. дадох го на шивачка с пълни обяснения. И аз от нета каквото прочетох, това знам, вече 2 броя имам.  Sunglasses
Ей тоя сайт ми беше най-полезен. Ако мога да помогна с нещо, казвай. Peace

# 31
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 32
  • София
Гласувахме за Криско  Praynig

А с този слинг аз голям зор виждам - не мога да си намеря халки  Sad Ако някоя мама знае къде има, моля да пише  Hug

Сега малко снимки и от нас:
На село, Кръщенето - тук, тук и тук, малко туризъм - тук, тук и тук, а тук малко катерене Simple Smile

Аз мисля да започвам работа след като Нели стане на 1,5 г. ама ще видим  newsm78

Пък Инес как се е зачела само   Laughing

Хайде лека, че стана никои време  Hug

# 33
Ух,хич ме няма с руския Rolling Eyes Благодаря ти tini-mini Hug За шивачката е добра идея,не бях се сетила досега,тя свеки е такава,ама не искам да я занимавам,ще принтирам страницата и ще я занеса в някое шивашко ателие Peace

# 34
Привет момичета  Hug отдавна не съм влизала и какво да видя - започва се с една болна за мене тема - работата  ooooh! Ако зависи от мен ще гледам Бояна до 2 г., но шефа казва друго и от следващия месец започвам за по няколко часа да ходя на работа  Sad И от всичко това нито ще съм пълноценна с детето, нито в работата  Sad
От храните вече съм въвела всичко без глутен. Според нашето педи трябва да го въведа след 9 м., но аз не мисля да чакам до тогава и скоро ще се записваме на кухня.
Иначе моето нощно спокойствие вече го няма - още от раждането си Буба никога не е имала нощно хранене, първото беше в 6 сутринта, но постепенно го измести в 5, 4 и вече дори се случва и в 2 посред нощ  ooooh! к'во я мъчи не знам, но и зъби още нямаме.
Айде прохладен ден на всички  Peace

# 35
Честито християнче Нели на Веролина!
Вчера нямах нет и не само че сте завършили старата тема, но и нова има и то 2 странички вече!
Уф, за работата - баткото го гледах една година и после го оставих на баба ми, но моята работа е на дежурства, та можех и да си го гледам.  Сега го мисля вече и този проблем. Има вероятност да подхвана едни преводи и ако стане няма да бързам, може би до 2 годинки ще си гледам бебата. Ако не стане мисля да се връщам към края на зимата, примерно. Съответно трябва да я отбия със сигурност до тогава, че моите дежурства включват сутрешни много рано и вечерни до късно. От нощните поне съм освободена, защото имам малки деца.
Венета вече има три зъбчета и е много смешна като си отхапва примерно бисквитка  Grinning.
ШамЕнет, пиши повече за морето. Как изкарахте, какъв режим имахте, че ние в края на месеца отиваме!
Венета похапва всичко, което й предложа. Много обича плодове. И баткото ми беше така, той и сега много обича плодове, което е страхотно.
Момичета, благодаря за хубавата темичка!  bouquet
Мимина, добър план  Wink!
Приятен ден на всички!

# 36
  • София
Здравейте Hug
Имам една чуденка относно храненето.
Моята мацка напоследък все се буди към 7.30-8 сутринта, т.е първото ядене е тогава.
Чудно ми е после как да й наглася храненето така че хем да няма малки паузи(в смисъл да си хапва през 3,5-4 часа), хем вечер да не яде за последно в 22.30(късно ми се вижда). Ето днес например като яде в 8, сега в 11.30 ще я пробвам с попара(която не тачи много, ама половин сухар изяжда), после зел пюре отива към 15ч, кашата към 18.30 и ето за млякото пак ще стане 22ч. newsm78
Другото, за което се сещам е да прескочи едно ядене, сутрин да е само на попарата, после в 14ч пюрето и така последно да яде най-късно 21ч., но така ще станат 4 хранения и само 1 мляко(а нали млякото трябва да е основно #Crazy), има ли някое бебче с подобен режим?
Поздравления за темичката  bouquet
За анкетата мисля да запиша малката на ясла и до навършване на 2г. да се върна на работа.

# 37
  • Варна
Да се включа и аз в темата... И аз преди да родя мислех да се връщам преди годинката, ама сега хич не ми се връща. А и още се кърмим с малкия макар и вечер само, то и няма кой да го гледа засега така че ще го отложа за догодина и тогава ще видим.

# 38
macko ,първото ни ядене е в 7ч даже напоследък е в 8ч и е АМ.После някъде в 11ч яде попара,в 14-15ч яде супа или зеленчуково пюре с жълтък.Някъде към 16-17ч ядем каша или грис с мляко или кисело мляко с плодово пюре и бисквита и в 20ч пием си АМ и спим.Общо взето не спазвам кой знае какъв час на хранене,но малкия е доволен Laughing

Попарата ни е с 2 сухара,и в супата слагам понякога един.Но ако слагам в супата сухар,после следобяд не му давам бисквита за да не му стане тежко.Вчера му давах от бисквитената торта.

# 39
macko и нашия режим е като вашия с едно мляко преди лягане към 22.но мен ме устройва,защото ако заспи по рано съответно се буди по рано.като днес например едни комшии решили да започнат ремонта си в 6:30 сутринта  едно пробиване и малкия се събуди после заспа в 9 и се провали излизането ни, само за час бяхме навън

# 40
Уф, здрасти, чак сега ми пуснаха нета от вчера, заради гръмотевичните бури нямаше ....
Ники, много прегръдки от нас!
До после   bouquet

# 41
  • Бургас
Мога и аз да се опитам да опиша нашия режим, ама само ще се пробвам:
3.00 - кърма
7.00 - кърма
10.00 - кърма
11.00 - зеленчуково пюре
14.00 - кърма
17.00 - кърма
18.00 - каша
22.00 - кърма
23.00 - кърма за приспиване
Часовете разбира се варират. Искам вече да променя нещо, обаче диването не позволява.

# 42
Болният Криско от Варна е вече в ТОП 6. Ако някой не е гласувал, а би искал ето  :  Hug  идея 16 37, момченцето пеперуда  Heart Eyes

http://www.bankazaidei.com/?p=top&s=1

Ники, превръзките понеже са най-скъпите осигуриха невероятен комфорт на бижуто Криско, това е много важно, а после се молим и правим всичко възможно да се стигне до лечение. Англия отпадна като вариант, сега целта е Фрайбург, Германия.  Praynig

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 16:47 от detelini

# 43
Много ядете бе,Никки Hug

# 44
да ви се похваля каква помощничк аси имам Laughing аз вадя прането от пералнята и го слагам в коша за простиране, Мойа седнала до коша и изхвърля дрехите от него Joy хи хи сладка гледка сме ,само дето няма кой да ни снима:) , малката вече неиска да играе на леглото ,в кошарката си или в басейнчето  иска на пода и прави вече първи стъпки в пълзенето:)
хайде лек ден ви йелая аз тръгвам след Мойа из стаите

Общи условия

Активация на акаунт