"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее"

• 9 347
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
Малко ме е срам, ама да кажа, че единственото дето съм направила за  болното момченце и майка му е , че се разплаках на репортажа - тя жената специално каза , че  я подкрепят  хиляди майки от Интернет форум за майчинство .... развълнувана беше много ....
Гласувах на линка, но и аз не съм сигурна, че това е достатъчно ....  Confused
Бих участвала / скромно разбира се /   с някаква мъничка сума  Peace

# 181
Fiffi, не искат вече парички, защото са много скромни и съвестни.  казват, че ни е достатъчно трудно с нашите деца. аз не мисля така, всеки има какво да отдели  Hug

# 182
Я да питам аз сред тази тишина , настанала тук .....  ooooh!
Девойки, мажете ли още "големите " хора с  масажно олио или тоалетно мляко след баня ? ...  newsm78
В чуденка съм, дали да продължавам или да пестя  Wink от тази екстра .

# 183
Magesta, аз не мажа от началото на лятото някъде...., че и от по-рано май.

# 184
Аз не го мажа от как почнаха жегите.

# 185
Здравейте,момичета!  
Днес е един от онези дни,през които му дръпвам едно мислене за живота и колко крехко е щастието...стрещнах приятеля на Елвира,момичето ,което изпадна в кома по време на секцио - сигурно знаете за случая и ми стана много мъчно на душата! Незнам дали съм ви споменавала,но ние бяхме близки преди инцидента (дори мислехме за кумове да ги каним) Питах за Елви...няма промяна...а той ВСЕКИ ДЕН ХОДИ ПРИ НЕЯ !!! Аз нямах тази смелост - два месеца след случилото се разбрах,че съм бременна,после грижи за бебето,да не стресирам,че да ми спре кърмата и т.н. и т.н. и не смеех да отида...сега ми се иска,но ужасно се страхувам! Аз съм акушерка,работеща като операционна сестра и би трябвало да съм "корава",но когато се отнася за близък,незнам дали и как бих го понесла! Embarassed Както и да е ... възхищавам се обаче на негововото постоянство,преданост и смелост! И все се питам докога ще продължава тази трагедия?  Weary
Извинявайте много,че пиша такива тъжни неща в нашата хубава темичка,ама ми е мъчно много и не мога да обясня защо,но не искам да пиша за това в темите за Елвира! Тук при вас ми е как да кажа...по-уютно!  Hug Искам да кача едно фото от моите лични снимки на тяхното детенце да го видите колко е сладък,ама не успявам - ще пробвам по-късно пак! http://i192.photobucket.com/albums/z36/mimina1153/mihael.jpg  -  успях - това е Михаел на 1 годинка и 1 мес!!!
Това е от мен за днес...май се поувлякох,а?!  Blush
Я да питам аз сред тази тишина , настанала тук .....  ooooh!
Девойки, мажете ли още "големите " хора с  масажно олио или тоалетно мляко след баня ? ...  newsm78
В чуденка съм, дали да продължавам или да пестя  Wink от тази екстра .

Аз не съм спирала да я мажа след баня и мисля да продължавам така! Ползвам Екзомега емолиент за тяло (мажа и лицето) на А-Дерма и съм наистина мега доволна!  smile3521

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 23:45 от мимина

# 186
Мимина, много тъжна история  Cry. Съжелявам за близките ти хора, наистина е тежко много. Не знам какво да ти кажа  Hug  Hug  Hug. А това че трябва да си корава, ами, струваш ми се прекалено мила за това и няма да ти отива Simple Smile. Акушерката на моето раждане беше корава и не я помня с добро Rolling Eyes. Човек бива да е по-некорав.Добре е, че сподели ..... Hug

# 187
detelini ,какво да ти кажа...хора всякакви...та и сред акушерките има  Sick ,а не би трябвало! Принципа е като на всякъде - за толкоз пари-такава работа!  ooooh! Но и аз не спирам да се чудя какво са им виновни майчета,които са буквално в ръцете им... newsm78 ! За сведение въпреки,че съм "колежка" и аз не мога да кажа,че бях очарована от всички акушерки,които обгрижваха мен и бебка,но поне се радвам,че повечето бяха добрички!  Peace

# 188
  • Русе
Magesta ,палмите са само на два часа път от Русе т.е. Златните.
Иначе по въпроса ти не мажа с нищо.

# 189
Magesta ,аз бях спряла да мажа,но ,като се появиха кожните проблеми на Соня,пак започнах.така каза нашата педи.да овлажнявам максимално кожата и.няма връзка между дерматита и спирането да мажа с  мазилата за след баня.
леле,момичета,чета ви и няма изчитане.а ми е интересно.имам още една тема и тази.после ще ви разказвам за Соня и ще питам разни неща за храната,че е голям зор.сега отивам да чета.спорен ден!

# 190
Мимина, съжалявам, много тъжна история, но наистина е хубаво, че сподели! Hug
По въпроса за акушерките - за второто ми раждане бях с избор на акушерка. Не съм взимала по-правилно решение в живота си! Моята акушерка е едно съкровище, млада, красива и невероятно мила. Беше повече от прекрасна!
Аз мажа с Джонсън бейби ойл след баня, но вече много рядко.
Приятен ден на всички!

# 191
  • Русе
мимина  Hug съжалявам за тези скъпи за теб хора.Тази история е тъжна и може да разплаче много непознати ,а камо ли познатите.Много е важно ,че сте силни ,това и трябва на Елвира.Любов и сила ,за да може да попива от вас само положителна и силна енергия.А детенцето им е много хубаво.Има ли шанс да се оправи Елвира?
Аз все още мажа,рядко пропускам.В по топлото с мляко ,когато е по хладно с олио.Според мен е важно за бебешката кожа ,която по принцип е суха.Ползвам Бюбхен!
maiche разправяй ,как мина на морето.И Русенки хайде да си заформим срещичка най-накрая!
Бойко от три дни говори ,ама много.Бебешки но ....Има от рода на дя-дя,ма-ма,и разни други безсмислени.Май само мама знае ,коя е за сега! Joy
Аз раждах в Тутракан и за 15 дена в тяхното АГ ,видях почти целия персонал.Страшно съвестни лекари ,акушерки ,санитарки ,абе много мили .Бях абсолютно спокойна в техните ръце.За което им благодаря много.Наистина има хора и хора.

# 192
  • София
Magesta открадна ми питанката Wink
Май и аз ще пестя вече от тази екстра, тъкмо е на свършване и няма да взимам ново олио.
Лелее не могда повярвам, че е минала година от случилото се на Елвира, как си минава времето и детенцето е пораснало, дано майка му да го види скоро и нещата да се оправят Praynig

# 193
Привет!   bouquet
Днес съм в отлично настроение и исках само да пожелая на всички вас страхотен и весел ден!  Hug
За снощния си пост за Елви се притесних,че ви занимавам,но вие сте...много сте мили! Благодаря ви! А на въпросчето на mamp21 - дали има шанс Елвира?- прогнозата не е никак оптимистична,но както винаги надеждата ще си отиде последна...
 Praynig

# 194
Здравейте,
не сте изписали темата, не съм чела, но ей сега отивам.
Ние сме в Бургас от вчера, но от снощи Викито е с температура 38-39.  Sad
Няма други симптоми засега, не сме я водили на плаж, не знам откъде й дойде това нещо, много ми е гадно. Снощи като я гушнах и гореше, много се притесних. Тук се видяхме в чудо да немерим педиатър. Намерихме един списък в нета и звънихме - ту в отпуска, ту друга смяна, ту не вдидат, ту не знам си какво. Чакахме 1 час в 1 медицински център да дойде педиатър, накрая ни писна и си тръгнахме. Благодаря на moonlady, че ни ориентира към 1 поликлиника, където прегледаха бебето доста обстойно. Сега спинка милото, дано се събуди здрава. Сори, че ви занимавам, ама ... мъка ми е.

Общи условия

Активация на акаунт