Първо ритниче в корема на мама - от Януарски мъж или Януарска дама!

• 16 905
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  На мен пък ми кърви леко носа доста често. Но не се плаша, а го приемам за нормално. Четох, че по време на бременността е нормално да има кървене, заради увеличения приток на кръв. Може би и с венците е така. Стига да не те болят прекалено много. Според мен по-хубаво от отвара от билки за жабуркане няма Peace

# 166
 ThinkingСега си мерих кръвното-177/117 пулс 63....Обадих се на док и тя каза да пия лексотан,а може и Нифедипил да взема.Безопасно ли е според вас?Аз наистина съм мнооого ядосана и всеки момент чакам да ми потече кръв от носа....
 Уф,и свят ми се вие....Лека вечер за сега Simple Smile

# 167
Привет!

Ние се позагубихме, бяхме извън града, утре заминаваме на балкан без детето, та до края на седмицата няма да се включвам.
Имам крещяща нужда от почивка, а така ми е криво, че ще го оставя TiredПфу!

Честити момиченца на Усмивка и Мелиса!  bouquet

# 168
  • Варна
ThinkingСега си мерих кръвното-177/117 пулс 63....Обадих се на док и тя каза да пия лексотан,а може и Нифедипил да взема.Безопасно ли е според вас?Аз наистина съм мнооого ядосана и всеки момент чакам да ми потече кръв от носа....
 Уф,и свят ми се вие....Лека вечер за сега Simple Smile

Доколкото ми е известно е доста опасно високото кръвно по време на бременност. При всички положения си обърни внимание. Стискам палци да е просто защото си се ядосала...а ти не се ядосвай м пази бебчето!  bouquet

Честито на момичешките мами!!! Много е гот да имаш щерка!!  Blush

# 169
Добро утро и от мен мили мами  Hug
И днес е дъждовно, но настроението е на мах  Peace  Laughing Laughing
Филип@: Весело изкарване и хубаво да си починеш  Hug
Юлетоооо, не се ядосвай мила, за да може и бебо да е спокоен  Grinning Аз лично не бих пила хапчета, но зависи ти как се чувстваш  Peace

Хубав ден желая на всички  Hug Hug Hug

# 170
  • Варна
Добро утро!

Честито на момичешките мами!!! Много е гот да имаш щерка!!  Blush

Подкрепям, супер е!  Heart Eyes

Нещо много работа ми се е струпала напоследък, но хвърлям и по едно око тук, да не изтървам новините  Grinning
И при нас е мрачно и дъждовно, но поне се диша
Приятен ден, момичета!

# 171
Добро утро! И при мен вали дъждец ама така ми е по-добре, друго си е, не е като преди седмица две- 45 градуса   #Crazy  ooooh! 
Времето е мрачно, но настроението ми е добро. Успешен ден на всички мамчета.

# 172
Добро утро и от мен.Все нямам никакво време да пиша,много работа,а и имам една приятелка на гости.Честито на мамите с розови щъркелчета HugАз още незнам към кои съм Laughing
Филип@ приятно изкарване на балкана Hug
juleto18 мога само да ти кажа,че лексотана в никакъв случай няма да свали кръвното,просто защото е в друга лекарствена група-бензодиазепини,т.е. средства повлияващи нервната система.Незнам защо ти е изписала това,но Нифедипина със сигурност ще ти помогне-той е калциев антагонист и бързо сваля високото кръвно налягане.Насочи се към него Peace

# 173
  • София
Здравейте на всички януарски мами-та! Simple Smile

Казвам се Ирина и терминът ми е за 01-03.01 - различните лекари различно казват! Simple Smile
Но мога да се похваля, че вече усещам бебешора и сега се чувствам определено по-бременна! Simple Smile
Полът още и ние не го знаеме, само вещанията на хората, от които вече леко се дразня! Simple Smile

Мислите ли по-натам да носите от медицинските бельо и колани за бременни?

# 174
Аз да ви пусна нещо интересно:
http://free.hit.bg/doctorgeo/Bol.htm

# 175
Добро утро и от мен!
Аз снощи бях на ЖК и съм много доволна! Пола на бебето се потвърди - момиченце и върви една седмица по-голямо. Всичко му огледахме много подробно и аз бях на седмото небе от щастие! След това като се прибрах и усетих и първите движения на беба и това направо ме доразмаза от кеф! Много хубави неща в един ден!
Александра, ще те помоля когато имаш възможност да ми смениш термина на 15.01.
Желая на всички много усмивки в този мрачен ден!

# 176
Здравейте на всички януарски мами-та! Simple Smile

Казвам се Ирина и терминът ми е за 01-03.01 - различните лекари различно казват! Simple Smile
Но мога да се похваля, че вече усещам бебешора и сега се чувствам определено по-бременна! Simple Smile
Полът още и ние не го знаеме, само вещанията на хората, от които вече леко се дразня! Simple Smile

Мислите ли по-натам да носите от медицинските бельо и колани за бременни?
Охооооооооооо, привет, не се ли познаваме от някъде? Party
Добре дошла!

# 177
  • София
О да, мернах те одеве и си викам супер ! Simple Smile Ние сме на всеки километър! Wink

# 178
Добре дошла на Ирина Hug  bouquet
nikitali честито момиченце със потвърдение Hug

# 179
  Здравейте Heart Eyes
прибирах се от Майчин дом. Взех си изследванията от амниото - всичко е ОК newsm44 newsm44 newsm44 и със сигурност се знае, че ще си имаме принцеса  newsm51
  Включвам се към отбора на мамитата с розовите щъркелчета
  Оказа се права жената, която преди два месеца ми сметна по дати и ми каза, че ще е момиченце Grinning

Общи условия

Активация на акаунт