Първо ритниче в корема на мама - от Януарски мъж или Януарска дама!

• 16 891
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
И аз да се отчета - днес бях на консултация. Чухме сърчицето на бебчето с едно малко апаратче - като малко радио с накрайник като на коремен видеозон. Исках да ви попитам - това действие ли се нарича "слушане на тоновете'?

Да, да - точно така .smile3521
Всеки път когато ходя на консултация ми слушат тоновоте с такова апаратче, не знам как се казва точно, но аз също чувам бебето и е готино . Party Party Party

Апарат на Доплер е това, с което се слуша сърцето на бебо.
Ч.Р.Д. на Slan4ogled и от мен!!! newsm59

# 211
  • София
4естит Рожден Ден на Слънчоглед и от мен! Simple Smile Мн здраве и късмет! Simple Smile И най-хубавият подарък ще го имате края на декември началото на януари! Simple Smile nbirthday

Имах мн сладка атака от ударчета от бебешора  преди малко - много, последователни и лекички. Супер приятно беше! Simple Smile  smile3521     newsm10

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 09:45 от irina_a

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛЪНЧОГЛЕДЧЕ  newsm59 newsm59 bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Жела ти много здраве, щастие, усмивки навред и едно сладко бебче през януари до теб  Hug

KristinaTomova: Честито розово щъркелче  stork-girl

Микки: Ама много ти е сладка малката принцеска  Hug

# 213
Здравейте и от мен!
Slan4ogled, честит рожден ден и от мен! Много щастие, здраве и любов и януари едно пухкаво и сладко бебче!
  party041 nbirthday

# 214
zdravi4
виж какво намерих :
Преглед с апарата на Доплер

Този апарат също използва ултразвука и позволява да се чуят сърдечните тонове даже преди 8-та седмица от зачеването. Апаратът може да измерва скоростта на кръвния поток в пъпните кръвоносни съдове и в кръвоносните съдове на бебето. В този случай звуковите вълни се преобразуват от апарата в звуци, доловими от човешкото ухо. Така се записват повтарящите се на равни интервали тонове, характерни за сърдечната дейност на зародиша.

А това апаратче, което прилича на радио май само тоновете се слушат  newsm78
или аз нещо не съм на ясно  newsm78

# 215
И мен последния път ме гледаха с апарат на Доплер и чухме сърчицето - толкова бързо тупти милото  Hug Heart Eyes И лекарката ми показваше разни артерии на екрана, ама кой да гледа - аз бях така заслушана в сърчицето  Heart Eyes

# 216
ЗДРАВЕИТЕ
САМО ДА ДРАСНА НЯКОЙ РЕД И АЗ А ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ЧЕТА.НИЕ БЯХМЕ НА ПРЕГЛЕД В ПОНЕДЕЛНИК И ВСИЧКО НИ Е О.К. ЗА СЕГА.ЧУХМЕ СЪРЧИЦЕТО НА ДОПЛЕРА.БЕБО МАХА С РАЧИЧКИ НО СИ БЕШЕ КРАСТОСАЛ КРАКАТА И НЕ СЕ ЖИДИА ПОЛ.НО НИЕ НЯМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ.САМО ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО.ВЧЕРА ХОДИХ В МАЙЧИН ДОМ ЗА БИОХИМИЧЕН СКРИНИНГ.НО РЕЗУЛТАТИ ЧАК В ПОНЕДЕЛНИК А НИЕ ЗАМИНАВАМЕ ЗА МОРЕТО И ЧАК СЕПТЕМВРИ ЩЕ СМЕ В СОФИЯ.НО ЕДНА ПРИЯТЕЛКА ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ ДАНО НЯМА ПРОБЛЕМ.А ЗА ФЕТАЛНА СЕ ЗАПИАС ПРИ ДОЦ.ТОМОВА НО ИМАШЕ ЧАС ЧАК ЗА 12.09 АЗ ТОГАВА ЩЕ СЪМ В 21 СЕДМИЦА НО ТЯ КАЗА ЧЕ НЕ ПРЕЧЕЛО.ТОВА Е ОТ МЕН ЗАСЕГА.ХУБАВ ДЕН НА ТОМБАЦИТЕ И МАМИТЕ

# 217

baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Slan4ogled! baloni
ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ОБИЧ И МНОГО РАДОСТ ПРЕЗ ЯНУАРИ!

# 218
Здравейте мили мамички!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Днес съм в едно приповдигнато настроение! Може би, защото слънчицето пак се показа! Simple Smile)

Добре дошла, Кристина!welcome Честити ти розови гащички!!! Лека бременност ти желая и дано контракциите затихнат. И аз имам същия проблем и освен нош па, пия и Магне Б6. То също има успокоително действие.  Peace

Кам80welcome Спокойни оставащи месеци ти пожелавам и през януари да гушкаш пухкав здрав бебок!!!   bouquet

Слънчогледnewsm59  ura newsm38  Gift Честит празник!!! Да си жива и здрава! Много щастие, любов и радост ти желая!   bouquet  bouquet

Микки
, добре си се завърнала! Друго си е след почивчица и моренце!  Hug И аз от сега правя планове за море догодина, заедно с бебо. Даже за каравана се замисляме да си купим, че сме и с куче!  Mr. Green При нас е весело!  Mr. Green

Ади78, весело изкарване на морето! Да събереш слунце и позитивни емоции!!! А за резултатите, ако си отбелязала във въпросника, че ще г вземе друг - няма проблем.  Hug

Аз след малко отивам да си взема резултатите от БХС! Стискайте палци! После ще пиша пак!

Прегръщам ви!  Hug  bouquet

# 219
 Здравейте и от мен!
 hbday Slan4ogled! Желая ти много здраве,щастие и сладко бебче през януари

# 220
  • Карлово
Честит рожден ден, Слънчоглед! Много усмивки и слънчеви дни!

# 221
 newsm38 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SLAN4OGLED!  newsm38

# 222
  • София
Честит рожедн ден Slan4ogled! Бъди здрава, усмихната и цялото ти семейство да ти носи много радости!       bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 13:47 от M_I_A

# 223
  • Варна
Честит Рожден ден на Слънчевото момиче!! Да си жива и здрава, много любов успехи, късмет и много хубав завършек на бремността ти желая!!

Довечера съм на преглед при Балев...стискайте палци!
Дано всичко е наред. Напоследък нещо май са ме подгонили контракциите..кофти работа!

# 224
Slan4ogled - честит рожден ден  Tada, много здраве и късмет, много любов и красиви мигове и леко бременеене  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт