Отговори
# 270
Хей Марианкааа, гледай ти да си спокойна, къщата ще почака  Hug  Тя Денис така хубаво го е изррецитирала, че аз оставя да добавя само едно  Peace

Мамичка Яничка за стягане можеш да му вземеш лечебна каша, аз ползвам на Милупа и върши работа!

Денис, много му отива на Арен първото място  Mr. Green страхотен е!

теди, тази хубавица е само да ги съберем с Боян да си кукуват по цял ден, и той ако спи 1 час днес пак е добре  ooooh! а за обувките... каквото харесам ще да е, но да се похваля и аз... от 2 дни търпи на краката си едни бразилски сандали и съм много  newsm68

Йоана, тъжно нещо са разделите, но може би пък е за добро  Peace

Еххх Двв да живеят Марийййките  Mr. Green

Все забравям да ви покажа... ние имаме ей такава играчка имаше я и в нашите магазини, само не знам защо не я намерих в електронните. Бобо също много си играе с нея, е предимно си натиска копчето за музиките де  Mr. Green

Живота на Ивайло вече се дели на Симба и всичко останало...  Mr. Green

# 271
Ами не знам какво му е. От сутринта е така. Писах за първия случай с омазването, та от тогава.
Иначе си яде, не е крив, видимо нищо му няма. Аз си мисля да не е от доматеното ястие от вчерашната кухня. Или от някакво ядене? Знам ли?

# 272
Ами не знам какво му е. От сутринта е така. Писах за първия случай с омазването, та от тогава.
Иначе си яде, не е крив, видимо нищо му няма. Аз си мисля да не е от доматеното ястие от вчерашната кухня. Или от някакво ядене? Знам ли?
Дай му оризова вода и на Хип има едни сокчета за разтройство,дано му мине бързо baby_neutral

# 273
Да, аз вече му приготвих оризова вода, само го чакам да се събуди и да му дам.
Дано наистина, юе днес 3-4 пъти милия. И памперсите не издържат, милата аз  ooooh! Mr. Green

# 274
Mомичета, вижте това - едно много тъжно, но и поучително писмо. За да прехвърлите следващата страница, кликнете върху самото писмо.
http://www.spetrov.com/think-about-the-water

# 275
Мамичка Яничка, със сигурност мога да те посъветвам да не експериментираш - първо се посъветвай с педиатъра си. Но понеже и ние сме с разтройство, както бях писала, мога да ти споделя в такива случаи се дава прахчета Ентерол или смекта или Хидра сек. детето се оставя на диета - личебна хумана (или друга лечебна каша), и други запичащи храни. ако положението е по - тежко само на лечебната каша. На Хип наистина има един сок - продават го в аптеките - той е моркови с оризова вода - но също по лекарско предписание.
Трябва детето да пие много вода, за да не се обезводни от разтройството.
следи внимателно за слуз, кръв и такива подобни и докладваш веднага на педито, ако има нещо такова. следи също и за температурата

дано съм ти била полезна  Hug

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 18:07 от bebe_dundi

# 276
Хайде сега да се посмеем, петък е все пак. Mr. Green
Кафе с мляко, моля!
http://www.bgflash.com/details.php?image_id=1435&sessionid=2 … 122fd511e4ca03169

# 277
момичета здравейте след многодневното ни отсъствие!  Hug
Вчера с евърнахме от Зл Пясъци. И на отиване, и на връщане пътувахме чудесно - Спаси спа през по-голямата част от пътя, майка му през по-малката  Grinning На връщане спряхме в Мола на В.Търново - страшно ми хареса. Обядвахме във Виктория - спаси изяде 1 пюре, 1/3 порция зеленчукова супа и 1 парче пица и искаше още  Shocked  - в този ред на мисли - не слагам големи ограничения в количеството храна, което поема, защото има и дни, в които хапва по-малко. На морето - чувстваше се страхотно, но от водата изпитва лека паника. Радва се само ако е силно притиснат в мен...  Embarassed миличкият - неможе още да асимилира как ака може да има толкова голяма вода и пясък, и свободааааа... Аз не се чувствам особено отпочинала физически, но психически се разтоварих много. Направих му видеоклип на първата среща с морето- много вълнуващо. Иначе компанията бяхме към 28-30 човека с много деца. Хотелът ,в който бяхме беше малко изолиран в една гора, но пък по-големите дечица имаха цялата свобода н асвета да ходят и правят каквото искат. Общо взето ггледаха се едни други, а по-големите гледаха по-малките. Родителите си направихме няколко веселби край наистина чудесното барбекю, 1 -2 вечери поизлязохме до варна и Слънчев ден и времето ни свърши. Обожавам Варна!!! и си мисля, че  е супер човек да си има едно малко апартаментче там  smile3521 Снимки ще пусна по-късно--- много жалко, че фотоапаратът ни се развали - явно няколко песъчинки са попаднали в него и сега при включване издва стържеши  стонове и прави опит да отвори обектива, но не става нищо... дано не трайна повредата, че ми е любимия дигитален апарат. /мъжът ми ми го подари още като гаджета за първата ни романтична почивка в Мексико...  Heart Eyes/
Честит рожден ден на красавеца Мишо. Нека мама го е родила с късмет и орисия на здрав, преуспяващ и щастлив мъж! а тази снимка е просто върха  happy bd bdbaloni http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110866&view=1&photo=41
Фотосесия на Стефи - страхотна.
Кърмене - ние вече сме си на АМ. Все още имам мляко в гърдите /само като стисна/, но не му предлагам всеки ден - само като е много разстроен. Както казвам: не давам кърма, а гърда. Спаси страшно се радва на шишето си с млякото и вече след баня нетърпеливо изпива 200-250мл. Сутрин около 100-150мл. мама Меги, в този ред на мисли не мога да ти дам съвет дали ти е намаляло млякото, но пробвай вечерята преди кърменето да е по-далеч, за да е по-гладен Лаци.
СтелиССД, страхотна почивка и най-важното наистина много романтична! Grinning
за рибата - на морето малкият си похапна сериозно количество и то... пържен сафрид!!!
За овесени ядки - и ние като Десси - не харесваме, заради което не му предлагам вече /освен в едно пюре на Ганчев - ябълка, кайсия и овес - суперско - на което ни открехна Ави   bouquet/
Мацки, нова тема предстои - предвид наблиаващите празници да изберем подобаващо заглавие
Празници и веселби, готвят септемрийки мами и бащи! ????

щях още неща да коментирам, но ги забравих ...

# 278
irinii, добре дошла! Hug Заглавието, което предлагаш е супер. Гласувам за. Peace Grinning

# 279
irinii, добре дошла! Hug Заглавието, което предлагаш е супер. Гласувам за. Peace Grinning
Peace

# 280
Добре се завърнала на irinii.
Заглавието и на мен ми харесва.
Да се похваля - току що напълних стария ми телефон с детски песнички за Алекс, щото му е кеф да си играе с него, та така заедно с едното, ще се и "образова"  Mr. Green

# 281
  • София
tzvety roussimova, кръщенето беше в "Св.Седмочисленици", а почерпката - в ресторант "Лучано", срещу църквата. Избрах тази църква, първо, защото ми е любима и второ, защото бе делничен ден и да е удобно на присъстващите. Може би ако беше неделен ден щях да се позамисля за някой манастир в планината, по-близо до Бога, например Драгалевския манастир. Ако избереш "Св.Седмочисленици", имай предвид че по презумпция правят кръщенетата в една малка стаичка. Трябва да уточниш че искаш пред олтара. Дори, вече разбрали се, в деня на кръщенето пак трябваше да кандърдисваме попа че искаме в самата църква, а не в стаичката. Второ, трябваше да молим жената да смени водата от предишното кръщене. Но с тия битовизми се занимаваше майка ми, докато аз се отдавах на еуфоричното си настроение. Добре сте решили да го кръстите сега - лято е, топло е, а и нещо като почне да се отлага, може и да не стане никога.

teedy, аз си мислех да запиша мойта тъкмо на кухнята на Junior, че има раздавателен пункт много близо и една комшийка е много доволна. А и опаковките им са за еднократна употреба - по-хигиенично е. Защо не ви харесва кухнята им? Аз си мислех че държавната, като всичко държавно, е гола вода.

Алфира, чакам обещания разказ за морето. Изобщо, много ми е интересна тая тема и който има рецепти за оцеляване на бебе в хотелски условия, да ги споделя, моля. Ние потегляме към моренцето следващата седмица, но представа си нямам как ще я храня, например. Мария не яде купешките пюрета и ще трябва да разчитам на ресторантска храна, което хич не ми се ще, но явно нямам друг изход. А и явно трябва да имам поне някое котлонче за да варя макарони сутрин. Някакви идеи или изпитано място за отсядане?

# 282
диман, утре специално за теб ще седна да опиша основните неща за почивка с бебе съобразно вече натрупания опит, но това ще стане в новата ни темичка  Grinning http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215494.new#new

Общи условия

Активация на акаунт