ДЕКЕМВРИ бързо наближава,скоро мама на бебчо ще се наслаждава!

• 17 155
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро, момичета. Така хубаво сте се разприказвали за топъл хляб, а аз имах наглоста да ги прочета рано сутрин на гладно - та набързо пратих половинката до фурната. А като му казах от къде ми се е прияло такава филийка - той съвестно ми обеща да ми замеси хлебче и да го опече за утре сутрин:) Направо е слънчице.
От мен весел ден - отивам да пробвам хлебчето

# 181
Добро утро  Hug
Тук вали от вчера и няма намерение да спира, ама нека да повали и разхлади, че като се сетя за ония жеги и ми става зле.
За напикаването и аз от няколко седмици препиквам като кихна , но ми казаха че е нормално та не му обръщам много внимание.
Stella Maria от каде мога да си взема такава машина за хляб? От специализиран магазин на Бон Апети или ги има и по големите магазини за техника? Много ми се иска такова чудо да си имам, преди много често месих питки, но сега не мога да се напрягам толкова.
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 182
Добро утро момичета Simple SmileС тази машина за хляб ще отворите и без това големия апетит на всички май още повече:D WinkЖелая на всички ви страхотен и прохладен ден Grinning

# 183
dobro utro Simple Smile

амадис ми спомена за няколко машини за хляб, ама коя е добра? тази на бон апети къде наистина се продава и каква и е цената? каза че имало и в ТСМ и на Мулинекс в Метро. обаче като се замисля къде ли ще я държа - кухнята ми е много малка за жалост а аз обичам големи кухни. но все ше намеря къде де казвайте къде се продават хубави машини за хляб и козунаци   chef

днес домочадието ми се завръща  Hug край на скуката по добре да тичам след Ема отколкото сама в къщи  Mr. Green

за секса съм като пощуряла ама не смея нищо да правя - такива силни контракции стават че не ми се рискува излишно. кат вляза в 9 месец тогава  Peace

дикс6 кви ги вършиш с тая кола бе моме? аз седнах да карам в 2 месец и наследния ден кръвнах и мъжа ми каза край с карането докато си бременна. и така сега само той ме вози  Grinning

утре съм на ФМ дано всичко е ОК. бебето го усещам всеки ден бая силно да рита или да се обръща незнам. ще питам и за плацентата дали се е вдигнала вече че ми писна да се пазя от всичко и да си внишавам кво ли не.

# 184
Здравейте, момичета. А сега ми кажете как да бягам от офиса си в промишлената зона до някоя пекарна. Край нас само кебапчета продават. Най много в обедната почивка да накарам татито да ме вземе и да заведе до някой магазин поне козунак да си купя! newsm78 Аз не смея да рискувам с машина за хляб точно в този период, ще се пръсна от ядене на тестени нещица. И без това домашната баничка на мама и питките на баба най ми се услаждат. Замислям се обаче сериозно по въпроса след раждането да си взема такава. Надявам се не изисква кой знае какво време и на татито ще му е още по-хубаво да се прибира вечер при нас - ако къщата мирише не само на бебе, но и топло хлебче.
Лек и споен ден, мамчета Hug

# 185
здравейте мами
имах няколко срещички сутринта и бързам да се включа преди да е започнала следващата
още вчера започна да вали и днес е като из ведро. аз обаче нямам ни обувки, ни дрехи и си ходя със същите дрехи. то само от паркинга до офиса може да ме навали де, но хванах един от колегите да ме 'пренесе' с неговия чадър, така че стела мария, май няма да пазарувам днес пижамката. ако вали така продължително може и до 7мия месец да откарам Simple Smile аз не съм суеверна, а и дали след 7мия или преди него ми се струва същото. то просто много ми хареса, а и беше намалено. после като реша, няма да са намалени и ще купя същото за повече пари. та затуй. валка, jane марка ги има и тук, но са доста по - скъпи, при теб може би са по - евтини, защото са испански. аз за момента се чудя дали ни трябва зимен кош или може да изкараме зимата с кошче за кола, което може да се закрепя за лятната количка. няма да бързам, трябва ми да изчета литература
колкото до хляба, аз меся веднъж в седмицата, с печенето и втасване си отиват 4 часа за една питка със сирене (3 от които втасва) и я навивам на топки и става много красиво. предполагам обаче с машината е по - лесно. но пък мъжът ми мина на диета (а аз не....) и от миналия уикенд спрях. ще видим докога. не искам да купувам нищо за тук, освен най - важното, че нали сме под наем и се очаква един ден да се изнесем. мразя да разкарвам багажи, а и през граница....

# 186
здравейте мами,
тази сутрин ходих на доктор и се "видяхме" с беба...добре е, нищо й няма, а доктора само викаше:"...ах, каква е хубавица, пу-пу"...как я видя, само не разбрах Flutter, но важното е че сме добре...
за машините за хляб, ще си позволя да отговоря вместо Стела Мария, тъй като вчера си поръчах за мен, а току що за една приятелка...поръчката се прави на тел. 080013123 - това е тел. на Бон Апети и ти я доставят в рамките на 2 дни(за мен, а за вас в София може и за един ден) с куриер, плащаш 99лв....аз плащам и доставка, а за София може да е безплатна, но хлебопекарната може да се види на адрес: http://www.bonapeti.tv/
аз съм си поръчала иноксовата...
при нас спря да вали, но е прохладно, а вътре си е задушно...но и това е добре, че от утре температурите започват да се покачват пак...
това от мен за сега, на всички желая хубав ден!  bouquet

# 187
току що видях в сайта, че иноксовите хлебопекарни "Клатроник" липсват newsm78...сигурно са се изчерпали Sad, макар, че аз направих поръчката преди 15 мин. и не ми казаха да е свършила...

# 188
  • Sofia
valkata78 и аз съм си харесала марката JANE особено моделите в зелено и червено ,приличан ми на диня!!!   Laughing и ако сме с момиче,както е по предварителни данни май ще си вземем тази серия...... това е столчето http://www.jane.es/seguretat/index.php?fuseaction=matrixcup
а това количката а цвета е 2189 _H9 http://www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=fitxa&tipo … ia=&id_intro=
а с тези хлебчета ме побъркапте, сега съм се заринала с кроасанчета и мини кексчета....

# 189
  • Sofia
H14 е цвета...само дето Валка тук са доста по-евтини,някъде към 350 -400 лева
малко ме е яд,че тук в БГ е много малък избора от стоки и разнообразие,като например къде ли не търсих комплект кувертюр з апреносимите столчета, защото е трудно да поддържаш чиста самото дамаска, а братовчедками си купи от Испания много сладни,с ластици за да не се мърдат,слагат се на самата седалка като обхваща всичи,а и се слага и на сенника,много сладки различни цветове,само махаш и переш! но тука дори не с ачували,казват ми ами слагайте парче плат илил пелена,не че и така не став,но с тези комплекти е по функционално и красиво! не се мърда и стои по-добре!

# 190
ето ме пак Simple Smile току що си купих кантар да си меря телесата и мазнините за 25 лева иноксов много готин. имаше и стъкло и инокс на същата цена но с малки деца стъклени неща не купувам  Naughty сега ще го пробвам и ще докладвам. ама така се бях заплеснала в магазина че моля ви се излизам не оттам дето трябва и натискам една вратичка а тя едва поддава. дано не съм се натиснала в нея че е баш на нивото на тумбака. ама все не внимавам ей. утре съм на преглед и дано всичко е наред да се успокоя малко и аз.
ей сега ще се обадя в Бон апети.

# 191
  • СОФИЯ
Здравейте мами!Аз най-сетне се появих на линия и докато ви изчета....Вчера се прибрах от Видин.Бяхме оставили сина ми при баба и дядо и на третия ден ни примъчния и отидохме да го видим.Вчера бях и на лекар.Всичко е наред и със сигурност е МОМЧЕ.В четвъртък съм на ФМ при Димитрова и като чета колко сте доволни от нея се чудя въобще да ходя ли и да давам ли 50 лв. на вътъра!?МНОГО МЕ ОБЪРКАХТЕ!
Сега да честитя със закъснение на всички млади госпожи и да им пожелая много любов и сем. щастие!Радвам се за всички добри резултати и прегледи!Много се извинямам ако забравя нещо и някой,но имам много неща на главата си !
Мама Яни много съжалявам за това ,което се случва с баща ти.
Чак вчера видях новата прическа на Валката.Наистина е много красива така.Защо не участваш в тоя конкурс за секси бременни!?

# 192
  • Sofia
Valkata78 защо не погледнеш и тук за някои неща, мене много ме е яд,че няма доставки до БГ!!!  #Cussing out

http://bebes.ebay.es/

а цените са направо страхотни!

# 193
  • София
Муниека, тази марка Jane къде в БГ магазините я продават?

Аз съм в размисъл за количката дали да бъде Трио или Дуо. Чудя се, дали ще ни трябва зимен кош  newsm78 или ще се справим със кошчето за кола. Моя термин е за края на декември, и си мисля че януари месец едва ли ще излизаме много-много. Вие как мислите?

Снощи започнах да си правя списък с разни неща дето съм си набалязала - помпа за кърма, стерилизатор, шишета. Само се чудя дали шишетата няма да станат много. С помпата вървят 2 по 125мл, със стерилизатора 1 - пак 125мл. И ако си купя 2 по 250мл  Shocked Мамите дето са минали вече по тоя път, може ли да ме насочат.
Помпата дето си харесах е на Авент, ръчна. Стерилизатора е на Чико за микровълнова. Отзиви имате ли?

# 194
  • Sofia
macata - магазина е нов, близо до ВМА,днес ще мина от там и ще взема адрес на сайта им

Общи условия

Активация на акаунт