Декупаж (салфетна техника)- 5

• 26 395
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
Пак сте сътворили много красоти, момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

А мен ме заливат с "поръчки" роднините, и не само... Rolling Eyes На тая чанта ми сложи това, на оная ваза- онова  #2gunfire #2gunfire Ще ме откажат накрая от декупажа Cry Вие как ги разкарвате?

# 166
Не мога, не мога, изтръпват ми ръцете. Днес почти до плач се докарах докато търках една тенджера

Chiges,  от бременността ли ти става така?

Fancy N, не ми се налага да ги разкарвам.Защото те всички са затрупани с мои произведения. И когато и да си харесат нещо, което аз съм правила веднага им го подарявам.И много се радвам, че доставям удоволствие на някой. (това малко двузначно звучи, ама вие ме разбрахте, де.) Sunglasses

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 17:36 от Анонимен

# 167
ама те не ме оставят да правя каквото искам, а имат собствено виждане по въпроса, пък аз искам да творя Joy затова ми тежи Cry

# 168
А, да, така е много гадно; да ти леят мозък.
Ти им кажи, че си творец и не можеш да работиш под натиск.

# 169
  • София
Fancy N, обясни им как да си го направят те. Аз , когато видя, че нещо ми тежи или се отказвам или казвам в прав текст, че съм уморена и не мога. Пък, който се интересува за мен ще ме разбере.

# 170
Бях виждала нещо, като станиол, но като го лепнеш някъде се самозалепва. Ама, че обяснение направих. Дано ме разбрахте. Може да се правят декорации от него и става много ефектно. Някой виждал ли е къде го има?

Мисля, че говориш за варак.Ама може и да не съм права.
 Мираж ако се включи ще поясни, че тя е баш-майстора. Laughing

# 171
Ти им кажи, че си творец и не можеш да работиш под натиск.
ами така си е Simple Smile

# 172
Ами кофа за боклук ми звучеше гадно и затуй писах само КОФА Grinning иначе си ми беше новичка, беличка и скучничка-сега мнооооого ми отива на магазина.Лепих салфетка-само цветята и отгоре всички ги изрисувах,че се понабръчкаха;и около тях тампонирах със нюанси на зелено и кремаво за фона.
Lovi сигурно говориш за варака/но за самозалепващият му вариант не знам къде има/помня като деца такъв си натърквахме на клепачите и бузите и стоеше като брокат(но ние им викахме звездички) Rolling Eyes
Кампари1. чашите ги обработих с Glass medium/всички стъкла преди работа ги обработвам с него/-фрост гела също може да свърши работа
2.минах 3 пъти с металическо синьо
3.нанесох 2пъти мозаечно Степ1 и после Степ2
4.втрих в порите металическо сиво+ленено масло
5.прекопирах мотивите и ги минах с брокатена боя
6.лакирах

# 173
кофичка ,мила     newsm62 smile3501
а аз като си помислих за кофа за вода  ония желязните 

# 174
mirage72, в такава кофа няма да разреша нищо по-различно от хартийки да се сложи! Най-специални поздравления!
Аз се шегувах за камъните ми... но благодаря, че сте им обърнали внимание, като се сетя къде се катерих за тях и как ме гледаше моят мил съпруг... като че ли скали бях помъкнала. А те едва ли бяха повече от 5-6 кг. Друг път съм се прибирала и с повече...  Embarassed
И нали работя при кардиоложка - http://images19.snimka.bg/003686042.jpg - това беше подаръка й от морето...
Камъчето беше в почти сърцевидна форма, аз мааалко му помогнах. Wink

# 175
 Peace много идеен подарък!а камъчето е smile3521

# 176
Ами да. Благодаря ти, didi mum. Много се раздвоявах между нея и милото ми... Но не че го пренебрегнах, а на него дадох друго сърчице, на което не се налагаха корекции.

# 177
dididi много мил подарък наистина и намясто-гледам и дупчица има ще си го носи като колие newsm51

# 178
Няма да стане за колие - голямо е. Затова го сложих до мишката да се вижда действителния му размер - за стена по-скоро. Сега ще пресуча канапче... Много ми е добра докторката!

# 179
dididi, много е симпатично камъчето! Heart Eyes
Мираж, направо ме депресира с тоя дълъг списък за чашите, дето половината неща не съм ги и чувала... Shocked
ми аз се отказах да ви показвам картината си и без това нещо не ми харесва Confused

Общи условия

Активация на акаунт