Декупаж (салфетна техника)- 5

• 26 389
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
Fancy N представи си че тоя списък се повтаря 7 пъти  #Cussing out/с пепелника нещата са малко по-различни/ докато направя комплекта-уверявам те че като се чете изглежда направо елементарно в сравнение с изпълнението ooooh!
А тези твои роднини що не ги зарибиш и те да се пробват като толкоз им харесва  Wink-дай първо нещо лесно с хартийчица/да се справят и да ги хване амбицията/.Имам позната около 60 годишна жена,с куп проблеми и работа ама така е навита,че и посред нощите прави и доста добре се справя smile3521

# 181
dididi,тогава да си го закачи на стената в кабинета-символа ще е тъкмо намясто/аз ако съм щях да искам да се изфръцкам с такъв подарък  newsm68/
Fancy N не се дърпай ами дай да я видим тази картина/не вярвам аз вече на такива дето ама не е хубаво,ама не можах,дърпат се и после бум-скриват шапката на уж можещите Naughty/Не може така само да ни покакажеш кокала и да не даваш .Е нас няма ли да ни човърка сега,а newsm20

# 182
  • Пазарджик
Много неща сте измайсторили  ooooh! и все хубави   bouquet
didi mum , много са ти хубави произведенията ! На Гая също са прекрасни !
Очарована съм от дукапажа върху камък на dididi и Кампари!
Аз пък пробвах върху керемидка:
http://decoupage1.multiply.com/photos/photo/10/23
http://decoupage1.multiply.com/photos/photo/10/24

# 183
Belladonanewsm74  Много ми харесва! Simple Smile Салфетки ли са това или декупажна хартия или и двете?

А в моята картина нещо ме дразни, но не мога да открия какво Sad А щях да я подарявам на една Мария...Дано успея да направя нещо друго. Ето я:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151366&photo=46
и как става тоя номер да не излиза в съобщението   целия линк, а само "картина"примерно

# 184
  • Пазарджик
Fancy N , я не се излагай  Naughty- много ти е хубава картината даже   bouquet . Много бих се зарадвала на такъв подарък ! Рисувана ли е или са салфетки  newsm78 ?
Аз съм използвала салфетки - от Мираж / още веднъж благодарско за нея  Hug / .

# 185
  • София
Fancy N, страхотна е картината. Може спокойно да я подариш нея. Аз бих се зарадвала  smile3521.
Belladona, страхотна керемидка  bouquet. Имам цял куп в двора и една празна стена. Май ще ме гонят от вкъщи  Laughing.

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 09:54 от Lovi

# 186
много розава май, бе newsm78 Декупажна хартия е.
Ще гледам да направя и една ваза, дано имам време и тогава което кажете, него ще подаря Simple Smile

# 187
Belladona,
влюбих се в керемидката ти!Просто фантастична!

Fancy N,  просто невероятна картина!Мираж беше права по-надолу.

От днес се прекръствам на Мария.Fancy N, чакам си картината за подарък. Crossing Arms

прочети в правилата -там е описано как става това, което те интересува.

Dididi, и аз искам такова сърце! Crossing Arms
Я разкрий тайната на дооформянето, моля те. Praynig

Мираж, благодаря за обяснението за чашите.Ама не разбрах как прекопира мотива върху боята. Rolling Eyes

Огромно извинение на Радина, че все още не съм й дала наградата.  Embarassed
 С тия хлапета в къщи ми е много трудно да отида до работата й.  ooooh!
Не съм забравила, обаче.

# 188
Belladona kеремидката е страхотна поздравления  bouquet!картината ти, Fancy N e много хубава ,стената ти е розова за това така ти се струва Joy!

# 189
Какво правите? Къде отидохте чак? Ама като си заредили едни хубости  love001! Нямам думи за всички и специални поздравления newsm06 : , то не мога да ви изредя май  newsm78 Разгледах  всичко и много ми хареса  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 190
  • Бургас
Такааа дайте да се разберем и имайте милост то вашто на нищо не прилича, тамън почна нещо вие пускате друга идея и мойто вече ми се вижда скучно и просто, сега пък ретро .. ала бала , отивам да си купя днес, мъжа ми вече смята да се изнася нямало място за него в къщи  Crazy, и май наистина е така на едната маса съм започнала нещо, на другата маса друго нещо и само викам никой да не ми ги пипа   Laughing /луда работа/
А такива красоти не съм виждала от много от давна явно почивните дни са били плодотворни
КампаритУ тези камъчета ми вкараха още една муха, релефни ли са или така изглежда на снимките?
Мираж както винаги професионално-бравос, няма да изброявам всички че да не пропусна някои но ми скрихте шапката и сега съм комплексирана  hahaha, а забравих тоалетната много ми хареса, аз сега си мисля да разваля нашата и да я направя на нова, вече май взе да ми омръзва  newsm78

# 191

КампаритУ тези камъчета ми вкараха още една муха, релефни ли са или така изглежда на снимките?

Madlena,не са релефни камъчетата. Така изглеждат на снимките.То пък едни снимки! doh
Това са обикновенни камъчета от морето.Децата ги събраха като бяхме на плаж.

Малко по-хубави снимки:

# 192
  • Варна
На всички :smile3501  bouquet

# 193
  • в моя свят на мир и любов
Здравейте, само чета и се радвам на красотите, които правите.

И да ви питам нещо. Имам една ракла от ПДЧ плоскоскости, която искам да разнообразя и да й налепя орнаменти, взети от винилови тапети. С такива тапети ми е стаята и искам раклата да се впише по-добре в пространството. Мислите ли, че идеята е удачна и как бих могла да я осъществя?

# 194
luda ,

мисля, че ще стане страхотна.
Не знам обаче какво представляват виниловите тапети. Rolling Eyes
Можеш ли да покажеш снимка на тапетите и на раклата, за да сме по-ефективни  в съветите?

Общи условия

Активация на акаунт