Декупаж (салфетна техника)- 5

• 26 385
  • 317
  •   1
Отговори
# 195
Кампари, на тези снимки наистина се вижда, че камъчетата са прекрасни Heart Eyes
И без да се прекръстиш на Мария ще ти пратя картината за кое да е от твоите неща  Laughing
стената ти е розова за това така ти се струва Joy!
май си права Embarassed

# 196
  • Пазарджик
Я ми кажете каква акрилна боя да си взема от бояджийските магазини ?   newsm78
Бялата ми свърши, а книжарницата, в която продават не работи до края на месеца - как ще изтрая  #Cussing out . Та обикалях сега по тези магазини - ама никой не се сети за акрилна боя на водна основа - знаете ли нещо име, марка ?  Thinking

# 197
Belladona аз купувам на Sоkrates - около 8 лв. е кутията 700 мл. Кампарито май ползва от същата  Thinking
Аз се върнах от почивката  Flutter и сега ще се захващам за работа  Whistling

# 198
Belladona,
акрилАТНА се води в магазините за строителни материали.
Ето такава е моята:

# 199
Аз докато напиша, ме изпревариха ...
АкрилаТна е по българския стандарт, по чуждия е акрилна. Едно е също е. Peace

# 200
и като казвате за боите, кажете какъв точно лак да си взема от строителен магазин, който да не жълтее Praynig
Belladona, аз съм срещала акрилни бои само в Бриколажа, бяха 14 или 17 лв. кутията
днес май прекалявам с включванията, но съм много изморена, а не мога да заспя, нито да върша нещо Tired

# 201
  • Пазарджик
Уф  ooooh! и аз гледам пише на повечето акрилатни - но си викам - няма да е това  Thinking
Благодаря за бързите отговори, после пак ще обикалям ... Еми така е - трябваше първо тук да направя консултация, вместо да ходя да се излагам - друг път ще знам.
Кампари, твойта колко кг опаковка е?

# 202
Fancy N,

Ето такъв ползвам аз:

И боята и лака съм купувала от "Бриколаж".

Belladona ,
и боята и лака са по 900 мл.Цената им обаче не  помня. Rolling Eyes

Ако тук чете представител на "Оргахим", моля за процент заради рекламата, която правя Crossing Arms
И от "Бриколаж" да не се ослушват.

# 203
Ей така, между другото да ви покажа и новата чиния с обратен декупаж.
Много се запалих по обратния декупаж.До сега от всичко, което съм опитвала като техника най ми харесват трансфера и този декупаж.

# 204
има акрилни бои и по 6лв.- 6 и нещо в метални кутии на Универсал и на Сократес ,мисля че са чешки.аз ги купувам от Мастер хаус -Бургас.

# 205
чинията е страхотна  bouquetползвала ли си кракле?

# 206
чинията е страхотна  bouquetползвала ли си кракле?

Да.
Обаче не го нанесох в правилният момент, та за това много-много не личи.

# 207
  • София
Belladona, аз използвам на Тессарол, и на Хамелекон. Това след, като се набутах и взех 15 мл за 2.60.
Кампари , чинията е страхотна  smile3501.

# 208
 HugНагледах се на толкова красиви неща , изчетох всичко в тази тема.Почвам сега от първа Simple Smile и веднага ще експериментирам!
То вие нямате стигане ...особено с моята пословична сръчност ooooh! Mr. Green .Ама важное  желанието Simple Smile

# 209
  • Пазарджик
Момичета, благодаря на всички за отговорите!
А какъв е сега този обратен декупаж  newsm78 ? Аз уж четох назад, но нещо май съм изпуснала. 
Кампари - още веднъж браво   bouquet Кога намираш време с децата, не знам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт