Декупаж (салфетна техника)- 5

• 26 369
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
Вазата.

# 241
вазата  love001 newsm51

# 242
Fancy N, прекрасни са и двете  bouquet, но ти най добре можеШ да прецениШ, заЩото ги виждаШ наживо. Снимката винаги може да подведе. Аз ли4но харесвам пове4е картината, заЩото ми се струва, 4е е по изпипана. Вазата изглежда страШно ефектна, но малко ме притеснява, 4е се вижда задната бяла 4аст на хартията и отвън. Ако се напръска вътреШната 4аст на вазата със автомобилен спрей в подходяЩа тоналност?  newsm78 Не знам, не знам. И двете ми харесват. 

# 243
Имам още един въпрос:
Тая тонираща боя от тази,която е за оцветяване на латекс ли ползвате или друга?

# 244
Момичета, благодаря ви за помощта! lovekiss И за похвалите! Blush Ще подаря вазата, макар че, Гая, ти си абсолютно права, че тя по не е изпипана.Мислех предварително да пробвам да оцветя хартията от обратната страна, ама бях изморена вчера и забравих  Banghead
Пък и картината е за Кампари Joy

# 245
  • Варна
Ria днес върза ли ми тенекия или сме се разминали Thinking
Уфф,съжалявам,обаче синът ми тази година реши да си празнува
 рождения ден в къщи и два дена...
 bigdance2 Tada

Да почерпя по случая...

cook

# 246
  • Варна
 Кампари,чинията е   newsm74

: Ще подаря вазата,
Пък и картината е за Кампари Joy
Fancy N , smile3521

# 247
  food010да побутна темата Mr. Green/може да ви е замирисало-спите ли,къде стеееееееее

# 248
Мираж, с кафе май няма да  изкушиш никой, но ако покажеш някое ново произведение, всички ще се съберат Party

# 249
  • Бургас
Леле, колко красоти сте натворили, направо ми събрахте погледа Shocked
Няма да ви хваля поименно, за да не изтърва някой, но всичко показано много ми харесва  bouquet

А пък аз съм в отпуск и прекарвам времето си или на плажа или обръщам внимание на момчетата, за творчество няма време и ми е тъжно, защото много ме сърбят ръцете, но какво да се прави, ще си избистрям идеите поне Hug
Приятно творене на всички  love001

# 250
  • София
Аз не бих отказала кафенце, а за творби нещо нямам време. Хванахме се с проектиране на детската стая и засега съм в застой.
ria, честит рожден ден на синът ти   bdbaloni! Да е жив и здрав и да те слуша много.

# 251
Фанси, като видях вазата направо ми секна дъха. Просто е страхотна.

А от къде се сдоби с тази салфетка  с ирисите? Такива едри и големи цветове, пък няколко различни?

И другите ти неща много ми харесват. Всяко следващо нещо което показваш е все по-хубаво от предишните. Браво.  Peace

Момичета, много ви се кефя на всичките красоти които сътворявате.
Ама аз за сега - само гледам и въздишам.....

# 252
Благодаря ти, Rommi! Simple Smile Ирисите са декупажна хартия, купена от Слънчоглед и за съжаление на привършване  Sad
А ти, вместо да въздишаш, се гмуркай в декупажа! Peace Ми така де- и у вас да не остане място без картинка, няма само в къщи да е така rotfImbo

# 253
Риа, да ти е жив и здрав сина newsm24 за него. newsm59 и всичко най -хубаво на него и на всички в къщи
Малко на патерица, ама...

# 254
Ето ти Радина Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт