Декупаж (салфетна техника)- 5

• 26 373
  • 317
  •   1
Отговори
# 225
А за акрилната боя... Като се разрежда с вода дали може да се оцветява и с какво? Например водни, темперни бои, или нещо друго...

Аз не я разреждам или ако го правя, то е съвсем минимално.Оцветявам я само с акрилни бои.То по-скоро не е оцветяване, а  се постигат нюанси.Пробвала съм  и с боя за яйца и не става-боята за яйца се разцапва когато минеш върху нея с декупажно лепило.

# 226
  • София
А за акрилната боя... Като се разрежда с вода дали може да се оцветява и с какво? Например водни, темперни бои, или нещо друго...

Оцветява се с тонираща боя. Аз имам такава на Хамелекон. Стажа ми е малък и още не съм пробвала с други неща.

# 227
Belladona керемидката ти е  newsm74пък аз се чудя от де са ми познати мотивите,а те били от мен  Laughing
Fancy N картината си е много хубава хич даже не розовее/дали защото аз обичам розово-лилавите цветове newsm78/-подарявай я на Марийчето да се радва
Ria днес върза ли ми тенекия или сме се разминали Thinking
Момичета качила съм салфетките на Рия в мой сайт-ако някой иска да се обажда
Кампари,тъкмо си мислех че Бриколаж и Оргахим трябва да ти плащат Mr. Green-мнооого реклама им правиш
А сега обяснявам прекопирването:/преди ползвах индиго,но мн.цапа и вече се отказах/-прекопирвам мотива на паус слагам с лицевата страна в/у предмета и отгоре пак го минавам с молив и се отпечатва огледалния образ-така почти не се цапа и лесно се чисти с гума или мокро парцалче.За пепелника използвах техниката като при витража-сложих шаблона от другата страна и направо очертах с брокатената боя,после кракле,боя и лак
Сигурна  съм ,че Радина твори и май се подвизава в момента в др.тема hahaha

# 228
Сега си отчетох една от грешките. Понеже първото, което правих беше шкафа на дървена основа,там ползах акрилна боя от магазина и се получи. Но при другите неща не се получаваше. Мислех, да купувам от художествения магазин  smile3507от малките опаковки, ама много удря в джоба. Сега вече разбрах. newsm68

# 229
 newsm17 Моля ви, момичета, кажете ми сега кое да подаря : вазата или картината. Дано добиете реална представа от така направените от мен снимки Rolling Eyes

# 230
Вазата!

Нали картината е за мен. Mr. Green

# 231
Подари едното на нея, а другото Heart Eyes на мен. Шегувам се, и двете са страхотни. Аз не мога да направя избор.

# 232
 newsm45 тя вече си имала собственик.

# 233
Fancy N вазата е невероятна  smile3501 и картината е хубава, но вазата - нямам думи  newsm09
Много е трудно като имаш да избираш - освен да направиш още едно нещо и да ги подариш в комплект  Mr. Green

# 234
  • София
Беше трудно да избера и накарах синът ми да каже мнение. И двамата мислим, че и двата подаръка са страхотни   bouquet.

# 235
  • Пазарджик
И на мен двете неща страшно ми харесват   bouquet, не мога да ти помогна  Thinking

# 236
  • Бургас
Ами едното нещо което решиш й подари сега а другото за друг повод и така тя ще има комплект, а пък ти няма да се мориш с мисли какво да и подариш следващия път  Peace

# 237
 Joy Joy Кампари, кажи сериозно ,бе!
Не си отиват двете-едното е жълтаво ,а другото-розово, така че трябва само едното...
Благодаря ви за похвалите, но бъдете по-конкретни, моля ви!До утре сутрин ви чакам да кажете! Hug

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 12:04 от Fancy N

# 238
Joy Joy Кампари, кажи сериозно ,бе! Не си отиват двете-едното е жълтаво ,а другото-розово, така че трябва само едното...До утре сутрин ви чакам да кажете! Hug

Добре де, сериозно!
Предполагам, че си ходила и друг път в дома на твоята пиятелка.Сама казваш, че едното е жълтаво, а другото -розово.
Прецени кое ще подхожда на интериора повече,опаковай  го   и си готова.

Обаче и двете неща са страхотни!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 13:53 от Анонимен

# 239
  • София
Може би вазата е по- универсална  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт