Декупаж (салфетна техника)- 5

• 26 375
  • 317
  •   1
Отговори
# 210
Впечатлена, регистрирай се ,де!Ние тук не хапем! Wink
Нали, момичета?!

Belladona, обратния декупаж се прави от обратната страна на предмета,Уф, ама че го обясних!
П.П.Време не ми липсва.Но децата се пречкат постоянно и пипат, и питат, и въобще... Crazy
Да са живи и здрави, от малки да се научат на декупаж. Laughing
Хора, Радина ми се губи нещо. Thinking

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 14:37 от Анонимен

# 211
Впечатлена, регистрирай се ,де!Ние тук не хапем! Wink
Нали, момичета?!

Belladona, обратния декупаж се прави от обратната страна на предмета,Уф, ама че го обясних!
П.П.Време не ми липсва.Но децата се пречкат постоянно и пипат, и питат, и въобще... Crazy
Да са живи и здрави, от малки да се научат на декупаж. Laughing
Хора, Радина ми се губи нещо. Thinking
аз съм регистрирана !
Ама имах неблагоразумието да направя logout.... Rolling Eyes и сега немога да вляза Sad

# 212
  • Бургас
Радина сигурно твори, взе цяла торба материали от Мираж и сигурно я сърбят ръцете, предполагам че всеки момент ще се включи и ще ни скрие топката  Wink

# 213
Момичета, СПАМ!Съжалявам!

Впечатлена , използвай този бутон от заглавната страница  .

Ще се появи това http://www.bg-mamma.com/index.php?action=login

Попълваш си никнейма и паролата и си вътре.

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 15:25 от Анонимен

# 214
  bouquet Красиви произведения, накъдето и да погледнеШ.
Кампари, прекрасни творения с дъх на море.  bouquet
Fancy N, мноооого ми хареса картината, аз ли4но не знам дали някога Ще се заема с мозайки и 3_измерен декупаж, вижда ми се много "уруШма", както казваШе баба ми.
Диди мам, както винаги свежо и красиво. Hug
Мираж, тя ве4е си знае. Hug Hug
Дано не съм пропуснала някой, ама то красота като лавина, брат4е.
И исках да ви попитам, дали не сте среЩали някакъв сайт със силуети (4ерни), които да могат да се принтват? (имам 4ерно_бял принтер Embarassed).

# 215
Гая ,
виж дали това няма да ти свърши работа.

# 216
Ейййй, много мерси. newsm10

# 217
Ей, ние сме си вече тук (може даже да сте и забравили).
Само се разписвам да следя темата и после ще пиша пак. Прекрасни са последните няколко неща, които гледах  Heart Eyes Ама и мойто дете все пипа, пипа (по клавиатурата най-вече Crazy ) и ще го водя навън!

# 218
Всичко е страхотно, което показвате и много ми харесва..
Аз сега подготвям една вратичка на шкаф, но не зная как ще я правя.
Имам някакви салфетки, още не съм сигурна кой мотив ще бъде, но и все още се оглеждам и за още нещо, ако ми хареса.
Сега съм й разлепила фолиото и я шпакловах, че малко неравна ми се стори.
Искам да я направя с кракле ( с това като, че ли съм наясно)
Мисля да отскоча и до някоя от книжарниците за още материали.
А и един дървен рафт съм приготвила за правене, но чакам си идейките.
Може би ще ги направя една серия с един мотив.
Иначе имам една чаша готова, но ми се вижда недовършена и ми се иска да я до украся с още нещо, но се чудя как да продължа нататък.

А инак ви чета и ви гледам и много ви се радвам  Hug , но кога ли ще мога да ви покажа и мои творби . . .

# 219
Иначе имам една чаша готова, но ми се вижда недовършена и ми се иска да я до украся с още нещо, но се чудя как да продължа нататък.

Ми, покажи я, де!Какво се стискаш? Laughing

crazybrat,   не сме те забравили!Хайде сега с нови сили се захващай за декупажа!Чакаме да покажеш твои неща!
Гласувах за теб.

# 220

Ми, покажи я, де!Какво се стискаш? Laughing

crazybrat,   не сме те забравили!Хайде сега с нови сили се захващай за декупажа!Чакаме да покажеш твои неща!
Гласувах за теб.

Утре ще си взема фотото и ще я пусна.

# 221
Кампари,   bouquet за лака!
Чинията ти е много симпатична  Hands Clap Аз все се оглеждам за прозрачна безцветна чиния, но май не гледам както трябва...Твоята такава ли е?

# 222
# 223
Благодаря за гласа (и на другите гласуващи за мен също)  Wink  bouquet

# 224
Кампари (по Сопранов), дооформянето на камъчето беше минимално... На село чешмата е излята, от цимент е. Та на него търках малко връхчето само. То си изглеждаше оформено сърце... А и камъка май е мек, защото някой от другите ги заглаждах по съшия начин, с маковете например. Но така грапавички и грубички ми харесват повече. Иначе чинията е супер! И с този мотив с лодките... Hug
А за акрилната боя... Като се разрежда с вода дали може да се оцветява и с какво? Например водни, темперни бои, или нещо друго...

Общи условия

Активация на акаунт