Декупаж (салфетна техника)- 5

• 26 403
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
 Partyбраво много са сладки  bouquet камъни навсякъде Joy

# 151
lovi, опитай и със по мека четка може затова да се късат и мажи от горе с лепило по лесно е Peace

# 152
  • София
didi mum, това беше най- меката четка. Изръсих се 16 лв за нея. За малко да спя в мазето, заради нея  Grinning. Но какво да се прави всеки си има слабости.
Кампари, даде ми идея. От вън комшиите подпират вратата с един камък, който ме дразнеше. Ще го разкрася  Grinning. Тук поне няма кой да го вземе. И да се случи няма да страдам.

# 153
Кампари, даде ми идея. От вън комшиите подпират вратата с един камък, който ме дразнеше. Ще го разкрася  Grinning. Тук поне няма кой да го вземе. И да се случи няма да страдам.

Да, ама като го разкрасиш и ще се намери кой да си го познае. Laughing
И да го покажеш като го направиш. Wink

# 154
  • София
Нищо, поне някой ще зарадвам. Пък това си е признание. Ако го вземе, значи му е харесало.  Grinning. Ето над какво се мъчих до сега http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162164

# 155

Да, ама като го разкрасиш и ще се намери кой да си го познае. Laughing
И да го покажеш като го направиш. Wink

Lovi Peaceи според мен тогава ще си намери собственик JoyА иначе за работите  bouquet-и откъдеее  са тия хубави салфетки:thinking:
КампаритУ браво начи и камъните наоколо подхвана hahaha,ама много им отиват-чудесийки са станали  love001.Утре ще кача снимките на моята кофа,че щерката ми задигна тая вечер апарата smile3514

# 156
  • София
От "Слънчоглед" взех всичко. Там ги има на бройка.

# 157
Е, ама стига сте разкрасявали гърнетата, че най-накрая и аз ще подхвана нашето. Laughing
Браво,Love, много хубаво е станало!

Миражче, камъчетата наистина станаха много хубави. Жалко, че съм малко скапан фотограф и на снимките не личи.
Знам, че ще прозвучи нескромно, но за мен са най-хубавото нещо от всичко, което съм правила до сега.

# 158
Ми те и мойте бяха върху камък, пък не се впечатлихте толкова... smile3518

# 159
# 160
dididi, как бе, душа, аз останах много впечатлена. Преди година- две децата от детските градини тук рисуваха върху камъни и бяха станали подобни. Много си ги харесвам твоите. И на всички момичета творбите, ама като нямам какво да покажа и аз и не ми се включва само да ръкопляскам  Grinning (да не трупам мнения, без да са по същество)
mirage72, аз що очаквах някаква метална кофа да видя  Grinning

# 161
  bouquet lovi,страхотно е!MIRAJE, много свежо/хартия или салфетка е кофата?/!

# 162
mirage72, аз що очаквах някаква метална кофа да видя  Grinning
Да и аз така. Rolling Eyes
Иначе е станало страхотно -слънчево едно такова, весело, с настроение.

Мираж, обясни моля те по-подробно за комплекта с чашите как ги прави. Praynig

Dididi , хубави са камъчетата, бе, недей плачи!Просто не знам защо са останали незабелязани.    33uu

Chiges,ти вземи се опретни и покажи нещо, де. Знаем те, че можеш.

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 14:37 от Анонимен

# 163
Не мога, не мога, изтръпват ми ръцете. Днес почти до плач се докарах докато търках една тенджера

# 164
  • София
Е, ама стига сте разкрасявали гърнетата, че най-накрая и аз ще подхвана нашето. Laughing
Аз отдавна му бях хвърлила око. Стоеше ми едно скучно и бежаво. Мислех да направя с акрилна боя нещо, като пясък, но не съм сигурна дали ще издържи при мокрене. Имах идеята да ползвам намачкан вестник или хартия някаква и после да лакирам. То май трябваше преди да лепна салфетката, но нямаше да е интересно  Simple Smile.
Dididi, специално се върнах да видя камъчетата( нали се включих по- късно) Страхотни са. Моят син се впечатли от слончето, а лодките са много ефектни.
mirage72, много е свежа кофата. Аз имам една сива, която мислех да хвърлям, но май ще се откажа  Grinning.
Бях виждала нещо, като станиол, но като го лепнеш някъде се самозалепва. Ама, че обяснение направих. Дано ме разбрахте. Може да се правят декорации от него и става много ефектно. Някой виждал ли е къде го има?

Общи условия

Активация на акаунт