Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 191
  • 622
  •   1
Отговори
# 270
Така че оставям моментът да назре за всяка една от вас  Grinning!
Само исках да предоставя малко инфо, току виж моментът взел да назрява по-рано  Crazy! Crazy

bouquet

# 271
Ванче,
ще стане на тиган според мен.
В заведения съм виждала в менюто дробчета на скара, така че би трябвало и в тиган да стане или в тендерка на котлона..

# 272
ще пробвам Деничке ,че хич не ми се включва фурната...

# 273
Микровълнова имаш ли?
В нея в йенски съд е най-тарикатско.

# 274
Здравейте на всички !Ванче ,пробвай рецептата с дробчетата и кажи как е ,че нещо моите все стават едни сухи  Sick ,Кри и аз съм така -взема ли захар и съм кривнала от пътя ,а кола -лайт и степче си позволявам рядко .А Вещи ,кУде е ?

# 275
  • София
Микровълнова имаш ли?
В нея в йенски съд е най-тарикатско.
Не се губи водата и стават по-сочни. А 1 корнишонче май Дюки позволява...

# 276
  • София
Крикри,
и аз разсъждавах като теб по едно време и си ма'ах потсладител, но после се замислих - ок, всичко в днешно време е вредно, ама защо да ям най-вредното от тях  Laughing..
За мен потсладителят е малко като цигарите - ако не е назрял моментът да го спреш каквато и информация да ти наливат в главата - все тая.
Така че оставям моментът да назреe за всяка една от вас  Grinning!
Само исках да предоставя малко инфо, току виж моментът взел да назрява по-рано  Crazy!
Деничка, ама вече си слаба, нали   bouquet

# 277
  • София
Кри и аз съм така -взема ли захар и съм кривнала от пътя ,а кола -лайт и степче си позволявам рядко .
И аз също - преди МЦ обикновено или като съм на купон и няма какво да пия...
Вещи е на шествие за кърменето

# 278
Eмиииииии, май да, ама тъпото е, че като слабеех не го ползвах (е аз слаеех 2 месеца де, не е като да е било с години), а после....
Защото открих течния потсладител, който е много силен и става за готвене, ако имаше само хапченца на пазара нямаше да е така..
Mотивирах се с мисълта, че в цяла Англия не продават течен потсладител, значи не го внасят, значи е забранен, значи е много вреден  Twisted Evil. Може да не е точно таква логиката, ама нали ме мотивира и си вярвам в нея.

# 279
Крикри,
и аз разсъждавах като теб по едно време и си ма'ах потсладител, но после се замислих -
Деничка, ама вече си слаба, нали   bouquet

дооооста слабичка ,бих казала...кокалчетата й стърчат....

zen,ще докладвам после.

Деничке,на МВ няма ли да станат гумени?нещо не ми е по вкуса да готвя в нея.

# 280
Ванче, на тиган ще станат по-гумени отколкото в йенски съд в микрото - гаранция.

# 281
Аз днес Ша съм на яйца по панагюрски ,ще ходя за дънки на сина и ще зяпам магазините  Mr. Green !Ванче ,като знам кулинарните ти умения...със сигурност ще станат страхотни /дробчетата/  bouquet

# 282
Добро утро и от мен момичета.Да се пахваля още 1 кг на долу ,а от днес съм на смесен режим.Мого съм радостна че така ми се бяха дояли зеленчуци вече...Лек и успешен слабителен ден на всички.

# 283
Ванче, на тиган ще станат по-гумени отколкото в йенски съд в микрото - гаранция.

ще ме излъжеш май да пробвам в Микровелето. Flutter

Ванче ,като знам кулинарните ти умения...със сигурност ще станат страхотни /дробчетата/  bouquet

ако знаеш колко провали имам в кухнята ooooh!...добре,че добрите резултати са повече от лошите... Mr. Green

виви,браво.

# 284
Добро утро и от мен(то е вече ден)!
И аз да се похваля с 500 грама спад.Общо за 5 ударни дни-1,500 кг.Днес почвам смесения.Направих си пълнени чушки с извара и яйца и няколко капки олио.Най-после ще си хапна и доматки и краставички със сирене.А дали ще е проблем,ако поизоставя месото,а наблегна на зеленчуци,сирене,яйца и мляко?

Общи условия

Активация на акаунт