Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 166
  • 622
  •   1
Отговори
# 330
 newsm51 newsm51 newsm51
Нямах нет. Сега ви изчетох, голям купон сте спретнали.  bouquet

# 331
Няма никой, само Пепи   в   ложата   bouquet.
Отивам на кръчма.
Целувки и до утре.  love001

# 332
Голяма съм мазохистка.
 Кой какво прави аз все в подписа на Ванчето се намъквам.
 А там какво ли няма?
А аз горканка търся ябълков сладкиш, но нещо не го откривам,
а виждам едни питки - оставям без коментар.
Чудя се как ги правиш толкова красиви? Поздравления за сръчността  bouquet.

Маша Hug,засрамих се. BlushНе мисля,че съм толкова сръчна,явно съм си вдигнала летвата много високо. Rolling Eyes
кой сладкиш търсиш?щрудела?ще ти дам линк,ако искаш,наистина е много вкусен!
Дано не ви разсърдя с този си пост,ама повечето сме семейни и готвим и за семействата си.Аз лично ,моите капризи не ги лишавам нито то питка ,нито от сладкиш...защо да не си хапват,те са си слабички и нищо не им се лепи...
абе луда работа ooooh!,кат ме засърбят ръцете,елате ме вижте... Crazy

# 333
  • В.Търново
 А foli, избяга на кръчма, аз се опитвах да направя лентичка. За да ме е срам какво показва и да забравя за всякакви торти Simple Smile

# 334
  • В полето, под тепето.
Пепи добре си се завърнала.  Hug
Аз откакто сложих лентичката нещата запецнаха за повече от месец. Rolling Eyes
Вече забравих как  се сменя newsm78

# 335
  • В.Търново
Тиси/ ,

Веднага ще я махна, ако стане така Simple Smile))

# 336
  • София
Аз откакто сложих лентичката нещата запецнаха за повече от месец. Rolling Eyes
Аз защо съм без лентичка? Ама през септември ще си сложа.
Момичета, да си призная, съгреших  Embarassed Embarassed Embarassed ама съзнателно, затова няма да влизам под стола. Изядох 1 варена царевица  Embarassed ама за мое оправдание тази седмица трябваше да ям веднъж картофи и веднъж ориз - все въглехидрати. Ама като пусто не ми се ядат  Shocked та ...бяхме на разходка и ...вкусна беше. И то точно преди деня ми за теглене (утре). Embarassed

# 337
  • София
Пепи   bouquet, добре си се завърнала и лесно влизане в релсите на режима!

# 338
Здравейте Дюкянки  Hug

Извинете за ''притеснението'', но имам един въпрос към вас! Започнах удърния режим днес (ще го правя до Понеделник да видя как ще ми се отрази и ако всичко е наред ще продължа, но по скоро ми е за раздвижване на метаболизма и малко почивка от моите драстични диети, които правя и да видя дали ще мога да сваля нещо по време на него) та въпросът ми е: само и единствено за кашкавала - дали може да се яде по време на удърния режим... До колкото разбрах тогава могат да се консумират всички видове меса без мазнина, сирене, извара, яйца и кисело мляко. Благодаря!   bouquet

П.С. Прочетох темите ви до 10 част и когато намеря време продължавам! Впечатлена съм от резултатите, които сте постигнали! Пожелавам успех на всички ви  Heart Eyes

# 339
  • София
Вещи, пожелавам скоро да си смениш аватара!
Фоли, какво хапна на кръчмата?
моите капризи не ги лишавам нито то питка ,нито от сладкиш...защо да не си хапват,те са си слабички и нищо не им се лепи...
Ванче, откакто съм дюканка, доста рядко правя сладкиши или закуски, моите вече се ядосват. Купувам им, но те си искат домашни  #Crazy
Напоследък се чуствам по-силна и по в състояние да им правя, без да ми текат лигите. Явно наистина Дюки ми проми мозъка. В интерес на истината повече ми се прияждат манджички, отколкото сладкиши.
Здравей, Миранди  Hug За съжаление по време на ударния режим не се яде кашкавал, дори и обезмаслен. Той се появява чак в 3 фаза на задържане. Моля те, сподели след това какъв е резултата, чисто любопитство дали ще подейства при теб след твоите, както казваш, драстични диети. Успех!

# 340
  • В полето, под тепето.
Миранди Hug
Не може кашкавал!
Ние тук пишем за обезмаслен, но и той не е много режимен  и е за трета фаза.
Дано имаш резултат от режима, макар че ще е трудничко щом си била на драстични диети.
Също ако си около датата на овулация и цикъла- предполагам , че знаеш за задържането на теглото .
Успех!

# 341
  • Пловдив
Здравей Миранди   bouquet Момичетата вече са ти отговорили за кашкавала. Аз само бих искала да ти кажа, че този режим е доста дългосрочен, но щом си прочела толкова много сигурно си го разбрала и сама Simple Smile И при положение че досега си правила много и драстични диети може резултатите ти малко да се позабяват. Така че би трябвало да се въоръжиш с търпение и ще има ефект  Flutter

# 342
  • София
Приятна вечер на всички и до утре  Kissing Heart

# 343
  • Пловдив
Лека Кри  Hug

# 344
В интерес на истината повече ми се прияждат манджички, отколкото сладкиши.

Ако знаеш какви сочни домати ми донесоха мама и тати Crazy....цяла кофа.Скрила съм ги Confused ,дано им устискам  и утре...плаче ми се . Sad
Цяла седмица нямаше ,сега като съм на ударен  има ... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт