Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 153
  • 622
  •   1
Отговори
# 315
  • В.Търново
Кат пугледнъ нъгори и виждъм чи тук читалнйъ билу  smile3529

Ами който е отсъствал дълго време и има да навакса само ще чете. Пък, ако е прегрешавал и няма с какво да се похвали даже и ще си мълчи Simple Smile

Здравейте момичета. Толкова много нови  Дюканки са се появили, а  ветеранките напредват към целите си. Браво на всички.
Аз имах мого работа и много рожденни дни на колеги. Опитах се да си ям месцето, но... много торти, много сладко беше. Две седмици не можем да се разберем с кантара, колко трябва да показваSimple Smile И след всичко това тая сутрин най-после разбра, че ми харесват др. числа Simple Smile) Но за съжаление това не се дължи на режима. Иска ми се да успея и аз като вас да свалям по малко, да задържам и пак така докато видя някое число започващо със 6. Simple Smile Завръщам се пак при вас. Скоро рожденници при мен не се очертават Simple Smile

# 316
Привет,
във връзка с дробчетата на Ванчето:
Доскоро бях фенка на дробчетата, но се случи да опека около кило и седнах да се наслаждавам на творението си когато се оказа, че е имало непочистена жлъчка. Направо ми причерня и вече цял месец не смея да си помисля за тях. А бяха добро решения защото засищат, но има и други протеини.
Ванче, я си помисли дали не си хапнала кроасанчето? Не ти е лесно на тебе, да готвиш такива вкусотии - видях ти подписа, а и често чета рицарките. Те са много свежи, но аз нямам кураж още да се представя там въпреки, че ти, Вещи, Лу и Асса вече ме познавате.

-----
Като гледам ба Вещи и Кри им се очертава тежък септември- рождени дни, начало на учебна година... Ако имате и именници направо ще ви ожаля, но пък да са здрави, а с усилие останалото ще се понареди.

Маша,вЕрвайте ми!не съм близнала! даже има един тука ми се мота из ръцете...

за дробчетата-винаги ги почиствам точно поради тази причина.отврат е!

ще видим  чорбата става ли за ядене.Ама от консервата  с риба тон още ми държи сито...

-----

и на мен ми се очертава тежък период-свекъра е на 16 .08-торта;единия племенник е на 25.08-торта;на 31.08 е брат ми-торта;на 3.09 едната ми зълва -торта;на 5.09 снаха ми-торта(ако са тук).каката ще глася за училище,малката за ДГ-и там пари за тетрадки и една камара в книжарницата...
ко да приказвам,без коментар....

Вещииии,страОтна си! Laughing

# 317
  • В.Търново
Много и ходи метлата, направо е чаровница  Laughing

# 318
Ванче,

при толкоз празници, всяко нарушение ще ти е простено, но тези хора милост нямат ли всички да очакват торти от тебе?!

Твоят талант ми прилича на наказание. Ако трябва да спретваш толкова торти отвори сладкарница.

# 319
Ванче,

при толкоз празници, всяко нарушение ще ти е простено, но тези хора милост нямат ли всички да очакват торти от тебе?!

Твоят талант ми прилича на наказание. Ако трябва да спретваш толкова торти отвори сладкарница.

ами явно нямат милост-всички чакат моята торта,не,че се хваля,ама наистина става много вкусна.Явно са го приели вече като даденост.

никой не знае ,че отслабвам,пък и да знаят,колко ли ще им пука. Twisted Evilзатова споделям само тук ,при вас и при Рицарките,да,и при НВД-ейките. Hug

Пък за таланта е вярно,на мен ми тежи вече...а за сладкарница много ми миришат краката.... Confused

# 320
Нищо не ти мирише, я отваряй една малка семейна сладкарница/пекарна.
А домашните да доизяждат каквото не се е изкупило.

# 321
Нищо не ти мирише, я отваряй една малка семейна сладкарница/пекарна.
А домашните да доизяждат каквото не се е изкупило.

hahaha с тез моите капризи пак аз ще съм на топа на устата...
яяя,по-добре да си стоя тук,при вас! Hug

# 322
Стой стой, тук е добра компанията  Crazy!

# 323
Стой стой, тук е добра компанията  Crazy!

ами това правя,разбирам ги аз тез работи...Crazy!

# 324
  • Пловдив
Пък туй си го пазя за аватар като стигна 3 фаза Wink

# 325
малИИИИИИИ. Crazy

# 326
Голяма съм мазохистка.
 Кой какво прави аз все в подписа на Ванчето се намъквам.
 А там какво ли няма?
А аз горканка търся ябълков сладкиш, но нещо не го откривам,
а виждам едни питки - оставям без коментар.
Чудя се как ги правиш толкова красиви? Поздравления за сръчността  bouquet.

Ха, на това му се вика визия, Вещи!

# 327
  • В.Търново
 Уау Вещи, много ще си секси така

Heart Eyes

# 328
  • Пловдив
И костюм дори ще си направя ... и шапка ще си купя ... само така да изглеждам  Crazy

# 329
  • В.Търново
Вещи,

ще изглеждаш, ти си упорита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт