Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 149
  • 622
  •   1
Отговори
# 300
Вещи, аз бях преди с подобен ник janiko. Яни е О.К.
Сега съм на друго място, където не получавам пощата, с която се бях регистрирала и като се опитах да я сменя се наложи да сменям и ник-а. Обаче не ми достигна търпение за лентичка и пр.
То и без това тук имам един кантар, дето не е много надежден и не знам колко кг съм.
Утре ще се измеря със см, там поне няма лъжа.

# 301
Момичета защо като редактрам лентичката си с новите килограми уж пише че е редактирана , пак излизат старите резултати?И още нещо искам да питам кое разделение на дните на смесени и белтъчни е най добре ,при условие ,че имам да свалям ощи 4-5кг?Да поясня ,че днес ми е първи смесен ден.

# 302
  • София
Виви, избери си - класиката е 5/5, според Дюкан този режим дава най-добри резултати. Но тъй като имаш малко кила за сваляне, можеш да караш 1/1 (за хора с не повече от 10 кг за сваляне и при които спазването на режима представлява трудност) или пък 2/7, който също е олекотен вариант за по-малко килограми. Аз лично на вегетароанките бих препоръчала точно този - 2/7.  А иначе - българския принос към дюканстването -режима 4/3, измислен от Асса (защо не е наминавала напоследък?), удобен, защото не мислиш от кога си например на протеини (знаеш, че е от понеделник до четвъртък), а петък, събота и неделя си на смесен - удобно заради уикенда, ходенето по заведения и гости или дори за да се чустваш човек през почивните дни.

# 303
Крикри,благодаря ти за светкавичния отговор.И на мен най много ме устройва схемата 1/1 не защото нямам воля ,ако се заинатя мога и  5/5 да карам, но ми се ядат зеленчуци.А мисля че трябва да се съобразяваме и с нуждите на организма.

# 304
  • София
Вещи, ами само едно корнишонче, защото ми се стори по менюто на Ванчето, че е на протеинови дни, а в тях Дюки май разрешава само по толкова. Иначе в смесените естествено може на корем  Laughing
Ами те дробчетата са вкусни когато не са съвсем сварени, иначе са като трици. А и аз си падам по сурова кайма, ама не смея, че не знам откъде е.Малката е сладурана като майка си   love001 От септември на ясли ли? Да не е зодия Дева?
Маша  Hug
Ванче, дано дробчетата на супа са станали по-ядливи.

# 305
  • Бургас
vivitoo наистина си направила всичко както трябва и то ти е изписало че промените са извършени успешно само дето резултата можеш да го видиш едва на другия ден
ха-ха и аз се чудих какво става в началото но се светнах Laughing

# 306
  • Пловдив
Кри, дева е. И не само тя. Изобщо септември е месец за изпитания и се чудя как ще го изкарам, защото всяка седмица сме рожденици. На 7 малката, на 13 - големият, на 21 - аз и на 1 октомври малкият.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 307
  • София
Виви, каквато и схема да си избереш, важното е да си режимна и четирите кг ще си отидат за нула време. Още по-важно е след това да си направиш режимно третата фаза, за да си сигурна, че си ги задържала (по 10 дни на свален килограм).
Баева  Hug
Вещи, аз съм на 2 септември, щерката е на 11 октомври  Laughing
Добре сте се подредили, голям купон ще падне  Laughing а таткото?

# 308
vivitoo наистина си направила всичко както трябва и то ти е изписало че промените са извършени успешно само дето резултата можеш да го видиш едва на другия ден
ха-ха и аз се чудих какво става в началото но се светнах Laughing
Аз пък и се ядосах на тази лентичка и я изтрих.Сега съм с друга.
Виви, каквато и схема да си избереш, важното е да си режимна и четирите кг ще си отидат за нула време. Още по-важно е след това да си направиш режимно третата фаза, за да си сигурна, че си ги задържала (по 10 дни на свален килограм).
Баева  Hug
Вещи, аз съм на 2 септември, щерката е на 11 октомври  Laughing
Добре сте се подредили, голям купон ще падне  Laughing а таткото?
Много ти благодаря за отговора.Дано устискам фронта до третата фаза да не се оризеля,че тогава ще си умра от мъка.Но надявам се ,че като влизам всеки ден тук с ваша подкрепа ще успея да се справя с всичко.Благодаря ви момичета.Наистина много ми помагате.  love001

# 309
  • София
Добричка, слез от балкона, кажи как вървят нещата? Отдавна не си минавала?

# 310
  • Пловдив
Кат пугледнъ нъгори и виждъм чи тук читалнйъ билу  smile3529

# 311
Привет,
във връзка с дробчетата на Ванчето:
Доскоро бях фенка на дробчетата, но се случи да опека около кило и седнах да се наслаждавам на творението си когато се оказа, че е имало непочистена жлъчка. Направо ми причерня и вече цял месец не смея да си помисля за тях. А бяха добро решения защото засищат, но има и други протеини.
Ванче, я си помисли дали не си хапнала кроасанчето? Не ти е лесно на тебе, да готвиш такива вкусотии - видях ти подписа, а и често чета рицарките. Те са много свежи, но аз нямам кураж още да се представя там въпреки, че ти, Вещи, Лу и Асса вече ме познавате.

Сега приготвих едни режимни гнезда, защото мъжо и той на диета. От два месеца само се тегли и мери, много е доволен от режима, че покрай него и колегите му. Всички се вталяват.

Като гледам ба Вещи и Кри им се очертава тежък септември- рождени дни, начало на учебна година... Ако имате и именници направо ще ви ожаля, но пък да са здрави, а с усилие останалото ще се понареди.

# 312
Колежки, започвайте да пишете, че Вещи ще яхне метлата.

Вещи,  Hug  bouquet!

# 313
Аз много обичам пилешки сърца с лук на фурна, вие хапвате ли от тях?

# 314
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт