Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 139
  • 622
  •   1
Отговори
# 390

Малко съвети за проблеми с 00

И аааааа, Деничката, можеш ли да си представиш, че на някои хора нищо от изброеното, даже и в комбинация не им действа smile3511

# 391
  • Пловдив
1 литър прясно мляко неварено Simple Smile

# 392

Малко съвети за проблеми с 00

И аааааа, Деничката, можеш ли да си представиш, че на някои хора нищо от изброеното, даже и в комбинация не им действа smile3511

Мога - аз съм от тая порода в момента  Twisted Evil

# 393
# 394
Никак - пия топла вода, кафе, ям сливи, круши, МНОГО пресни зеленчуци, Активиа, ленено семе, трици - и тапа на задника!
От време на време излиза някое като от козичка - малко, твърдо и остро...
Продължавам да се надявам, какво ми остава...

# 395
  • София
Яни, мисли как да оздравееш, а режима после ще нагласиш. При подобна ситуация на мен ми помогна Фервекс. Оздравявай! babydust7

# 396
Деничката - днес съм се спасила с Лаксена, ама това не е решение в дългосрочен план. Като ученичка имах такъв проблем, но след първото гладуване по Лидия Ковачева (много, много отдавна) повече не съм имала проблеми. Откакто започнах Дюкан обаче, стана страшно - мъча се с какво ли не 5-6 дни и накрая - я гаден китайски чай, я нещо друго. Може би, защото по принцип не съм много месоядна, и тези белтъчини ми идват множко, не знам. Няма да се отказвам засега, ще го принудя да започне да работи накрая.

Вещи- мерси ъгейн за млякото, ама понякога даже 2 разхл. чая не хващат, та какво да си говорим за едно толкова нежно средство.

Кри ще послушам съвета ти, разкарвам се най-накрая от компа и отивам да опъна снагата.

Чао на всички и утре да се похвалите с минусчета Hug

# 397
  • Пловдив
Яни, млякото ми действа много повече, и много по-бързо от чайовете - след половин час вече е в действие  Joy

# 398
Здравейте момиичета.Как сте днес?От това лошо време такъв мързел ме е налегнал,че ме кара цял ден на сън.Аз съм пред МЦ и май задържам течности-кантара не отчете нищо тази сутрин.Но продължавам.Лек и приятен почивен ден на всички.

# 399
  • Пловдив
Време за кафенцеее!!!

# 400
Опа,ето къде ми е кафенцето Laughing,пък аз го търся....май още спя .... Tired

# 401
Eгати какви гадости пише в интернет за запека............

# 402
Леле момичета... ! Изписали сте цели осем страници. Ще ви чета два часа  #Crazy

# 403
Eгати какви гадости пише в интернет за запека............

Дени,дай линк,че не ми се рови.

# 404
Аз откакто съм с Дюкан пия на 2-3 дни зелен чай ,при мене действа ,гадното е че като пия следобяд -цяла вечер изкарвам в 00  #Cussing out !Успех в решаването на проблема ! Blush

Общи условия

Активация на акаунт