Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 152
  • 622
  •   1
Отговори
# 375
С чиста съвест мога да похваля лайт крем сиренето на Маджаров - не е като пълномасленото, но хич не е лошо.
Има вкус на нормално, леко воднисто сирене, което е било мачкано.
Идеално е за мазане и ядене с лъжица.
Препоръчвам.

# 376
Като се появя и всички зачезвате. Cry
Сега се чудя кво да ям. Сготвих на челядта, а за мене -нищо.
Отивам да си готвя, че ще ме подгони глад.
После като дойса, ако ви няма  ще ви заподозра в умишленост Simple Smile
Чао!

# 377
С чита съвест мога да похваля лайт крем сиренето на Маджаров - не е като пълномасленото, но хич не е лошо.
Има вкус на нормално, леко воднисто сирене, което е било мачкано.
Идеално е за мазане и ядене с лъжица.
Препоръчвам.
На какво да го мажем? На фАлия не става.

# 378
Бях дала идеи преди няколко страници - на печено месо, на шунка, на варено яйце, на яйце на око, на омлет....

# 379

Нали към нея се стремим! Hug

# 380
Ще го пробвам. Аз си бях купила сиренето, но нещо не ми хареса.
Но крем сирене не съм опитвала.  bouquet

# 381
И нискокалоричен катък на Маджаров имам в хладилника - като го опитам ще докладвам и за него.

# 382
Така е, и  я постигаме. Особено  ти с твоите кулинарни творения Hug

# 383
Така е, и  я постигаме. Особено  ти с твоите кулинарни творения Hug

е,нямах това предвид,ама няма да оспорвам,щом казваш... Mr. Green

# 384
Миранди, за съжаление няма универсален режим 

Да така е, аз разбрах кой е моя режим (РХ), но качих много кг. поради хапване на нездравословни неща и не бг храна, но няма значение това... Винаги съм имала проблеми с кг. и свалям само с плод и чай..., който ме е засичал там някъде си -> това е моят режим, т.е. режимът с който свалям, с всичко останало или задържам или напротив качвам кг.  Cry А за месото и яйцата, аз яйца не ям изобщо, а кисело мляко и сирене изключително рядко, но за месото нямам проблем месоядна съм, но пак има но (пиле, риба и евентуално агнешко, но мога да ям постоянно не ми е проблем)...  Peace

Миранди Не разбрах само при нас ли оставаш или се отказваш Simple Smile

И днес съм с вас, обещах си 2 дена поне да видя как ще е. Менюто е същото - пилешко месо. Радва ме това, че усещам постоянно работата вътре в стомаха си. После ще си мина на плод и чай и ако и този път не постигна това което искам, последния опит ще ми е това и тогава ще направя пълен Дюкян най вероятно, като се съобразявам с принципите на РХ, но катo цяло той вашия си режим е с групирани по вид храни, така че не стават ''лоши комбинации'' и всичко е наред!  Peace Утре пак ще ви напиша как е минал и днескашния ден, но няма да продължа дългосрочно в момента, поради причните които казах по горе...  Hug

Благодаря за вашето внимание и простете за намесата  Blush    bouquet  bouquet  bouquet

# 385
  • София
Ванче, мерси за красотата!
Фоли, напоследък гледам като готвя на останалите, да правя почти същото и за мен, в режимен вариант. Не винаги резултатът е толкова вкусен, но има поне разнообразие. Днес правя пилешки шишчета - за другите мариновам месото, а за мен го наложих само с подправки. +салата и вечерята е готова. За обяд готвих зеленчукова супа за малкия, на другите я сервирах със сметана, а за мене- само сварени зеленчуци, да раздвижа червата, че пак настана проблем с  smile3550

# 386
# 387
Кри, бях забравила за супата, мерси за подсещането.Няма да му мисля повече.
Ванче, то вътрешната красота няма как да се познае, ако не я визуализираш. Hug

# 388
Малко съвети за проблеми с 00 (не знам кое помага наистина, до стомах си е, и повечето не са много режимни, но нека все пак има инфо по въпроса):
- сутрин топла вода на гадно
- сутрин  1 лъжица зехтин на гладно
- сутрин  кафе на гладно
- сушени сливи (накиснати във вода, пие се и водата)
- пресни сливи
- киви
- круши
- спанак
- много чушки, зеле и т.н. зелени зеленчуци
- заквасен сметана и зелени зеленчуци
- смляно ленено семе
- трици
- много вода, супи, воднисити манджи
- прясно мляко
- царевица/ царевица с прясно мляко
- Активиа.

# 389
Здравейте на всички Simple Smile

Досега четох, четох Joy

та да си споделя болката. За първи път откакто съм на Дюкан правя голямо нарушение - ама ме е налегнал някакъв гаден вирус - гърло ме боли, носа ми тече и всички останали екстри.
Снощи си позволих 1 лъж. мед + доста осцилококцинум, а днес съм само на зелен чай и глад. Не мога и да си помисля за мръвка.
Някоя от ветеранките изпитвала ли е ефекта на "спукания балон", както пише Дюкан и какво става после - толкова много ли се обърква процеса на отслабване с внасянето на малко захари?

Получи се дългичко, ама ша ма извините - то е от температурата, размеква ми мозъка и пръстите #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт