20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 512
  • 339
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, бърз кулинарен въпрос. Сложих да варя едно пиле(от Сам'с купувано), но прави ужасна пяна ooooh!. Дали пилето е старо или са други причините за това? newsm78 Мерси!

# 331
Бубка,баш това е идеята..днес гледах на анимал планет,в тойсъръс,

http://www.amazon.com/Toy-Major-Trading-Bd-Sealife/dp/B0007V62RM

5 кинта на тубус,тематични (тубус с джунгла,друг с океан,трети с динозаври); гледай да са хубава изработка,пусто че изхвърлих етикета на нашите,чудно да направени..

Горе-долу толкова струват, аз и за по-малко съм намирала от Маршал. И в супермаркета съм ги виждала да висят, и в книжарниците, и в магазините за играчки ... Не са трудни за намиране.
Ето и в момента са в действие. Малкият е опънал един канап между стола и канапето, и на канапа виси омотано едно прасе от въпросния комплект животни. Ако човек реши, може цял блог да пише за употребата им.  Laughing
Току-що го попитах каква е идеята на последното хрумване - капан за прасето, така каза.  Flutter

# 332
Момичета, бърз кулинарен въпрос. Сложих да варя едно пиле(от Сам'с купувано), но прави ужасна пяна ooooh!. Дали пилето е старо или са други причините за това? newsm78 Мерси!
винаги има пяна,обери я ако ти се занимава,аз не се престаравам..

# 333
Мерси, аз я обирам по принцип, колкото мога, но този път беше в повечко...

# 334
Олееее Miss Z...бе нещо ми се струваше че пропускам и чак днес в колата докато си говорехме с Дан зацепих че ме попита по назад за още инфо за Чарлстън  ooooh!,извинявай съвсем съм се отнесла - утре ще ти пиша на лични за да ти дам още малко инфо.

Тези малките животинки ги има в Таргет по единично ги продават,дали не е по добър диъл?!

# 335
  • WA, USA
Тандури, има едно лекарство на билкова основа - купувам го за един роднина от БГ с мигрена и му помага. Казва, че било като някакво чудо - веднага му минавало. Казва се Migrastop, и мисля че имат сайт - от там директно го поръчах, около $40 е обаче едно малко шишенце. Пробвай, дано ти помогне. Проучи обаче дали билките са съвместими с кърменето.

# 336

Винаги има пяна, зависи от варенето, ако го вариш по-дълго на по-слаб огън ще има по-малко. Но иначе не пречи и не знам да е признак, че е развалено.

# 337

Ако е по-ячко и дебелшко пиле, тип американски мааааааааааалък бройлер, има много пяна, бяла и гъста, махай я. Има токсини в нея.

# 338
# 339
  • usa
Аз пък днес отидох да оставя А.К. в училище, държа го в ръцете си, обяснявам на персонала и давам инструкции - дайпъри, шишета, храни, чудеса, накрая - довиждане, довиждане и си тръгнах с детето под мишница. Crazy Та ме помолиха да го оставя и него все пак, ако може. Mr. Green

и ти им го остави, а? леле, че си лесна! едно "моля" и се предаваш... тц, тц, тц...

п.п. трябваше да се сетя, че има нова тема...

Общи условия

Активация на акаунт