20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 509
  • 339
  •   1
Отговори
# 285
  • У дома
За имената - радвайте се, че поне сте женени за мъже. Аз какво да кажа като все трябва да доказвам, че Mrs. Valerie е всъщност 6 футов мъжага с брада и че мъж ми е от другия пол Close

# 286
Хиър, опитах и това, тогава станах Ейва или Ева...отказала съм се, няма как да ме налучкат( с малки изключения). Надявам се лекарството да пристигне скоро и майка ти да е по-добре!

Таndoori, дано главата мина вече!

Добро утро на всички!  bouquet

# 287
хот мама... не разбрах защо това объркване с името ? newsm78

# 288
  • У дома
Ами, Валери е мъжът ми и на мен ми писна да ме мислят за лезби Close
а тук то е само женско име. Хелем сега с новите паспорти ще го прекръстим на Вал да ми е спокойно на душата.

# 289
Мrs. G, много ми хареса идеята ти със стикери в nursery.  Чудя се дали трудно се махат и дали оставят някакви отпечатъци върху стената?

# 290
benson10, къде я видя нашата бебешка стая, накъде назад ли.., аз мислех, че отдавна съм изтрила линка...newsm78 
...Стикерите се слагат и махат много лесно и най- вече- могат да се използват повече от веднъж; не че това съм го пробвала, де, но тъй като смятам, че на София ще и трябва съвсем друга декорация и повече шарения, ако щеш, след около година- две, отсега съм ги "заплюла" стикерите за една от стените в нашата спалня (ако до тогава не ми писнат, де, което е премного вероятно също).  Simple Smile

# 291
Bistraz,za samoleta и играчките-има много идеи по нета; малки,много и нови к не е  виждал,вадиш като стане много зор..в Бг ще ви подарят толкова много че изобщо не носи оттук,аз оставих един чувал,взех насам само книги и дискове (бях изрично забранила да се купува каквото и да е, пак една камара имаше..)в долар била има маса евтини буклуци,малки са и като ги загубиш не  те я яд,аз бях напълнила една раница и наред..много голям интерес има малка дъска магнитна за рисуване,с прикачен молив..

# 292
Здравейте. Паспорта пристигна така че една грижа по малко, ама го чакам от юли месец / тогава изтекога 10 седмици/ имената на малкия са написани точно Laughing
А относно имената нямам дума моето име си е Мария- в българския ми паспорт са ме написали Mariya и много се чудя защо е това "у" на работа ми добавиха и "н"- Mariyah според тях така трябвало да се изпише друг е въпроса че редовно ми викат Марая, Майра и прочие а си мислех че с моето име няма да има проблем. Съпругът ми е Юли и се оказа че всички много лесно го помнят и произнасят това име, а си мислехме че тук ще ударим на камък. Laughing. Друг е въпроса че на синъ си му викам Плами и всички си мислят че става дума за сливи Rolling Eyes Shocked

# 293
Друг е въпроса че на синъ си му викам Плами и всички си мислят че става дума за сливи Rolling Eyes Shocked

Братовчед ми е Пламен. Веднъж беше обяснявал на хазяйката какво значи и тя започна да му казва Фламен - от flame  Laughing

# 294
Мrs.G, няма я стаята вече, но когато я беше показала много ми хареса и си набелязах някои идейки Laughing. Надявам се да нямаш нищо против. Praynig Мерси за инфото!!!

# 295
Едно малко лирично отклонение

МРАЗЯ ТРАААФИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИК

smile3514 tantrum Rage Rage Banghead newsm61 smile3511 smile3514 tantrum Rage Rage Rage Banghead smile3514 newsm61 smile3511 tantrum Rage Rage Rage Banghead #Sniper

Пардон, просто току що се завърнах от неуспешен опит да отида на работа, който се изразяваше в ПЕТ ЧАСА прекарани в колата, през които изминах ДВАДЕСЕТ и ЧЕТИРИ МИЛИ и изгорих 1/3 РЕЗЕРВОАР.

Благодаря, че ме изслушахте  ignore2

# 296
Мrs.G,и аз се класирах да я видя:) тези кръгове на стената са стикери всъщност,така ли?Много идейно!Стилно-както всичко при теб,май....
  А,за имената се сещам за този пример-дъщерята на едни познати се казва Дамяна,те й казват Дами...тук като започнала училище и  представила за никнейм  Дами(Дъми) ...настанала суматоха...колко обиди й бяха изсипали дечицата....колко сълзи изсипа тя....

# 297
Джена,релакс дарлин'(тръс,тръс с цигарето)......с теб сме...едва ли има някой,който да го обича....

# 298
Джена,релакс дарлин'(тръс,тръс с цигарето)......с теб сме...едва ли има някой,който да го обича....

Обади ми се като се забремениш до ниво 8ми месец, ама гледай да е лято, да е поне 90 градуса, пък аз ще се ангажирам да те "пусна" на задръстен хайуей, без имърджънси лейн, в индустриална зона, ще ти дам водичка да се напоиш преди да тръгнеш (че да сме сигурни, че ще ти се ходи до тоалета максимално точно в индустриалната зона)... и ще ти кажа ха стой сега пет часа. ПЕТ ЧАСА!!!
Прощавайте, ама моят рекорд досега беше 3 часа за 15 мили.. И БЕШЕ ЗИМА... таковаз чудо не бях виждала...  #Cussing out

# 299
Bistraz,za samoleta и играчките-има много идеи по нета; малки,много и нови к не е  виждал,вадиш като стане много зор..в Бг ще ви подарят толкова много че изобщо не носи оттук,аз оставих един чувал,взех насам само книги и дискове (бях изрично забранила да се купува каквото и да е, пак една камара имаше..)в долар била има маса евтини буклуци,малки са и като ги загубиш не  те я яд,аз бях напълнила една раница и наред..много голям интерес има малка дъска магнитна за рисуване,с прикачен молив..

Mерси Анет, ама ние нали заминаваме за 2 год. и затова питах. А за самолета аз смятам, като наближи да поогледам стари теми за пътуване и имам много US теми букмарк-нати по повода. Точно се опитвам да си уредя билетите и ми побелява косата... кой, кога, връщане, заминаване - много е сложна нашата програма.

Общи условия

Активация на акаунт