На канадската земя сме в очакване на много деца - 17

• 21 344
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте моми4ета,

4удя се какво става с това време (знам, 4е е нормално, но не ми харесва Grinning) за 2-3 дни стана такъв студ, а аз мислех на плаж да ходя събота или неделя  ooooh! голям късмет нали Grinning

Вие как си разнообразявате дните, я си признайте? Когато се прибера от работа Раян все иска да ходим в парка, а на мен ми е едно студено и не ми се мърда хи4 и днес съм изпринтвала много английски песни4ки от ето този сайт и сега ще ги у4им, защото онзи ден ми стана много мъ4но когато негова приятелка запо4на да пее, а Раян се разплака защото незнаел песента Blush . Такива едни проблеми си имаме последно време Grinning

Целувки на вси4ки малки и големи дечица, бебоци и техните майки Hug

# 196
Честит рожден ден Чочо!!Да си жива, здрава изпълнена с много положителни емоции, майка и съпруга! newsm59  party023 nbirthday Tada newsm59 newsm59
  bouquet
Весел празник от нас и много целувки!  bouquet

# 197
mama n ,миналия месец преведохме на мъжът ми шоф. книжка и я легализирахме  при г-жа Риф,защото от СААК не признаха легализацията и превода от България.Отне 20 мин и всичко беше точно Simple Smile .Успех!

# 198
ние направихме преводи и  на двамата при Елена Риф, и сме доволни, просто трябва да се обадиш предварително, иначе от  Кремази ми дадоха нейния телефон и на Евелина . Това значи , че е леглизирана от правителството.
А иначе аз имам един въпрос - от къде мога да си купя дрехи за бременни на достъпни цени за зимния сезон ? Който има опит да ми каже.

# 199
  • Vaudreuil Canada
Аз пазарувах дрехи за бременни от Карефур Лавал - магазина е на Motherhood Canada. Цените са определено по-прилични от стандартните. И още нещо сутиените за кърмачки в WalМart са по 15-тина долара.

# 200
биберона -залъгалка го пуснахме в употреба още когато се прибрахме от болницата и мога да кажа, че именно той ме спаси от безсънни дни и нощи Crazy

ooooh! Малеееееее, колко искрено ти завиждам Пчеличка. Моята девойка категорично отказва биберон залъгалка  baby_neutral. Накупила съм 4 броя различни видове и форми, но детето е твърдо  Naughty, не иска и това си е. И сега съм направила дрънкалка от биберони  Joy, да ги ползваме за нещо все пак  Rolling Eyes, че са едни такива шаренки. А в момента пробваме как е на вкус ръчичката  newsm78.

# 201
Нашите биберони са на Авент, от 0 до 6 месеца. Захапа бибата от първия път, не сме имали никакъв проблем Flutter Чак не мога да повярвам как някои бебета отказват. И ние ползваме бибата за дрънкалка. Когато е с капачката я удря в коланите на кошчето и тя много хубаво дрънка  Blush Ама и още си я дъвче с кеф, особено като заспива baby_neutral Иначе и ръцете дъвче, и играчките, в общи линии всичко, което може да докопа си го пъха в устата hahaha

# 202
kristie, това с ръцете в устата е ужасно Simple Smile. Ние си и мляскаме и то на висок глас - толкова пък да са вкусни. Laughing А биберона-залъгалка също не го искаше в началото, но аз го задържам малко и той подема. Но когато реши ръцете си е неговото. Определено има предпочитание. Най-харесваме на Авент. Купих едни малко по анатомични, но той се мръщи и плюе.

# 203
МИЛИ МОМИЧЕТА, много Ви благодаря, затова 4е както винаги не ме забравяте, въпреки 4е не ми остава време за сладки приказки с вас. Имам много да ви разказвам, но незнам кога ще ми останат сили и време да седна пред компютъра.
Хубаво е някой да ти стопли сърцето, когато живота не е толкова розав около теб.
БЛАГОДАРЯ ВИ, вие успяхте
Прегръщам ви силно и топло Heart Eyes Hug  bouquet

# 204
Мен пък ме изплашиха в болницата, че ако и дам залъгалка- биберон нямало да се научи да суче правилно от гърда. И аз все още не съм и пробвала да давам. Мислите ли, че вече е подходящо все пак почти на 1 месец станахме?

Още нещо да питам, пак отварям въпроса с помпите. Приятелка ми каза, че ако не дам шише (с изцедено мляко) до 6тата седмица после ставало много трудно и някои бебета въобще не искали да пробват.   newsm78

И да ви кажа.. докато се наканя да купя допълнителното оплътнение за главичката в car seat-a тя взела че пораснала и главата и вече не се каламбичка толкова много!! Явно съвсем в началото е проблем, после всичко се оправя.   Laughing

# 205
Chemet , ja kaji kade se namira magazina, zastoto n moga da otvorja stranicata, za da vidja adresa, inache ima super nesta, ne sa kato torbi deto edno vreme maikite ni sa gi nosili. Mersi  bombs razbirate nali?

# 206
  • Pierrefonds, CA
psichokuk,  по-долу на картата ще видиш къде е Carrefour Laval. Магазина на Motherhood ще го намериш на място.

http://maps.google.ca/maps?hl=en&q=H7T%201C8.&ie=UTF-8&a … p;sa=N&tab=wl

# 207
Здравей Ели ти не спиш ли ? Или не ти дават да спиш , поне има какво друго да правим мерси много. В чера ми казаха за някакъв бебешки магазин на Ван Хорн с бебешки дрехи , мебели и др. , които са втора употреба, но доста запазени , а има и нови, като разбера ще ви дам по- подробно инфо.
Мале baby_neutral и мен това ме очаква , безсънни нощи, а още от сега не мога да спя вечерта , а през деня дремя - луда работа.

# 208
  • Pierrefonds, CA
Здравей Ели ти не спиш ли ?..

Спя си и още как  Blush, поста ми е писан доста преди 21ч, когато обикновено спирам компютъра.

# 209
  • Vaudreuil Canada
cho4o Честит Рожден Ден!
Бъди много жизнерадостна, обичана и щастлива. Наистина не звучиш много розово, но дано всичко неприятно е бързо-преходно и без трайни последици.

Emi w Ottawa мисля че можеш спокойно да дадеш залъгалка - стига да я хареса бебчето. Колкото до яденето от шише ... наистина има такава теория, но не само за 6-те седмици, а и че поне веднъж седмично трябва да се дава от шише ако искаш изобщо някога да яде от шише. Ама ако се кърмите май няма да ти липсва шишето. Ще минете направо на чаша. Аз лично съм много благодарна на Калида, Пупончето и Гаргамелчо, защото много ме насърчиха и много ми помогнаха при кърменето и ние все още се кърмим на поискване - страшна картинка бяхме на плажа и по кръчмите на морето....
psichokuk на сайта на Carrefour Laval има карта на магазините така че можеш да видиш къде точно се намира магазина на Motherhood.

Общи условия

Активация на акаунт