Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 167
  • 285
  •   2
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ, ЛЪЧЕЗАР, ИВАЙЛО, НАЙДЕН, НИКОЛА И ДАРИН!

Ember Лори си хапва с голямо удоволствие бебешки кус кус на Плазмон със сиренце, давала съм и грис, но не й хареса особено.

# 181
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ, ЛЪЧЕЗАР, ИВАЙЛО, НАЙДЕН, НИКОЛА И ДАРИН! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!

Честити празник и на бебчетата, които празнуваха през изминалите дни! Heart Eyes

Ember, а кашички не хапва ли? Аз му давам също и крем нишесте (приготвен с вода) с плодово пюре или кисел.

Ние прекарахме много приятна сутрин в Пиги'с хаус с нашето приятелче-форумско септемврийче - малчовците поиграха в детския кът, мамите пазаруваха и пийнаха кафенце. Направихме разбира се кочина в кафето, хапвайки си Фитнес сандвич, ама успешно дегизирахме всичко. Mr. Green

Много хубава новина, че Дани е посрещнала РД на Найа вкъщи! Peace

Лек и усмихнат ден и приятно празнуване на рождениците!

# 182
Ембър-Марти отказва всякакви пюрета,включително плодовите,дуетите,кашите,попара не яде,кус-кус също....Плодове яде на парченца,отново и единствено сама.Явно иска да е голяма,но количеството,което изяжда изобщо не ме задоволява.Някой път пие кисело мляко на айрян с бисквитки на прах.С това и се изчерпва цялото меню  Crossing Arms
Ето малко снимки от тортата след кръщенето...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=115

довечера или утре се надявам да ви покажа и от официалният рожден ден с дечицата

# 183
Честит първи рожден ден на нашата приятелка София на blanc !!!

Честит ден ден на Лъчо на мама Mama Igi, Ивчо на мама spinki, 
          Дарин на мама mar4eto, Найден на мама dusheto и Никола на мама ildan!!!

Tada Да растат здрави и обичани!!! newsm59

Бланк, Ммилена, тенк ю  Hug

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ, ЛЪЧЕЗАР, ИВАЙЛО, НАЙДЕН, НИКОЛА И ДАРИН! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Честити празник и на бебчетата, които празнуваха през изминалите дни!

Съжалявам, че не ми остава много време за любимия ми форум, но няма как. Вече имам много работа в офиса, но за сметка на това пък ми увеличиха заплатата с 50 % и затова няма да се оплаквам.  Mr. Green Чувствайте се почепени, само дето сега не мога да изровя снимки!
Сега да ви кажа за Дани - чухме се с нея на РД на Найа. Пуснали са я заради малката. Каза, че вече се чувства много по добре и утре ще се върне в болницата за да я изпишат официално! Докато си пишех пост ами звънна  Laughing имате много поздрави. Вече е излязла на разходка с Найа и няма търпение да й пуснат нета за да се включи пак във форума.
marulka_s както каза balnc Токи се преметна два пъти от леглото. Единият път пред очите ми.  Sick Изживяването е ужасно, разбирам те напълно и се надявам Стефаначето да е забравила случката. Сега Токи спи в сгъваем кошара, ноправи опити да се катери. Не ми се мисли какво ще правя ако и от там излезе.
Хайде поулях се, но незнам кога пак ще успея да се включа
Много са ни хубави рожденниците! Целувам ги всичките!  Heart Eyes

# 185
Vst_80, не знаех че има бебешки кус-кус. EmbarassedАз я пробвах с обикновен, не й хареса и пускаше топченцата едно по едно навън.Какво представлява бебешкия?
AndyB, хапва й каши, но гледам да ограничавам количеството, че се запича.Точно за това плодовите пюрета вършиха чудесна работа, ама не ще диването. Simple Smile

Чудесна новина за Дани! PeaceЩе чакаме включване. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 16:50 от Ember

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ, ЛЪЧЕЗАР, ИВАЙЛО, НАЙДЕН, НИКОЛА И ДАРИН! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Ember аз съм давала на Тони пъпеш или праскова пасирани с бисквити. Може и с друг плод, който яде Вики. На Тони му хареса, а и става бързо.

Днес се видяхме с Нана и Калоян. Надявам се утре да успеем да се видим пак и децата да не тичат в различни посоки. Laughing Радвам се че Дани си е вече в къщи.
Отивам да си готвя и да излизам навън. Добре че пратих Тони на разходка с леля му за да мога да си свърша работата.
Лек ден на всички! Hug

# 187
Здравейте майчета,
пиша ви набързо. Благодаря за поздравите и пожеланията! Нека всички деца по света растат живи, здрави и щастливи!!!

Сега ще кача снимки от нашия рожден ден, а утре ще наваксвам с пропуснатото

Весело празнуване на предстоящите рожденници!!!!!!!!!!

# 188
Здравейте милички,
искам да честитя празника на всички сладки бебчета, които днес имат рожден ден!!!
Ето една скромна почерпка от нас!!!

Целувам ви всички!!!
И почвам да чета, за да коментирам.
Толкова се радвам за Дани!!!

# 189
  • София
честит рожден ден на всички малки днешни рожденници , честит рожден ден и на тези от отминалите дни!

И особено много  Heart Eyes на Ивчо и София  bouquet

да растрат здрави, весели, палави , добри, умни и красиви!

Нито мога да ви прочета, нито мога да се включа като хората, но да се разпиша и аз, че сме добре.

# 190
Най-накрая добри новини за Дани! Много се радвам!!!

Ember и аз не бях чувала за този кус кус, докато не го видях случайно в прасешкия магазин. Той просто е много миниатурен - Лори имаше период, в който не искаше да хапне нищо в което има парченца, но той наистина е много малък и тя много си го харесва. Ако не се лъжа имаше няколко вида с различни формички и предполагам големини - аз избрах този, който ми се видя най-дребен! Ама как ти го обясних само  ooooh!
Успях да го намеря в нета - ето го http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=278

# 191
  • софия
Много сте изписали бе  Mr. Green!!!!!!!
Толкова много ми липсвахте!Целувам ви всички до една  Hug!
Утре,ще се захвана с черпене по случай р.ден на Найа,с честитки и с разказване за мойте премеждия!

# 192
Здравейте отново,
Чета редовно и виждам, че Дани е била в болница. Не съм прочела за какво точно, но се надявам вече всичко да е наред! Дани, оправяй се момиче, че ми липсват закачливите ти постове Simple Smile

Относно храненето и моята щерка отказа пюретата. Не само плодови. Всякакви. Нищо купешко не й харесва. Или поне не в пюре вариант. За това обядва домашни супички, пие мляко 2 -3 пъти на ден и маа плодово пюре разредено с вода от шише. През останалото време набива бисквитки (обикновенни), солети, сухари и хляб

# 193
Докато си пусна поста и тя Дани се появи.

Хайде бе мацка, добре дошла!

# 194
  • варненка от София
Честито на рождениците СОФИЯ, ЛЪЧЕТО, ИВЧО, НАЧЕТО, НИКОЛА И ДАРИН!

Сърдечни пожелания за мъниците, да растат здрави и щастливи!

Добре дошла и ти Дани, дано премеждията са приключили и вече да се нарадваш на спокойствие на Найата.

Ние сме добре, днес се сдобихме с уокъра на Чико и е много смешна с него, щъка насам натам. Говори повече и повече, освен дежурните дай, мама, ам ам, деди, баба, тате, днес каза цветенце. Говори и много други неща, но още не съм й хванала цаката и караме с посочване, подаване и така.

Сега отивам на тепиха да масажирам и после ще вадя цицата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт